Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Katera znamka oblačil, ki je poceni in hkrati kvalitetna?

Katera znamka oblačil, ki je poceni in hkrati kvalitetna?

Ne spoznam se, katere znamke naj gledam, da bo kvalitetno in hkrati poceni? Pa, da je kolikor toliko modno oz. v trendu.

. https://youtu.be/LfJiwos7elY

Konfekcija Julija, Joe & Luca…poglej tam okrog Metlike…je polno tega…Trgovine imajo tudi drugod po Sloveniji.Lahko naročiš po internetu.

Jaz zelo veliko kupim od njihovega potnika; trenirke, jope s kapuco…majice…opereš, obesiš, daš nase…brez likanja.

Cene so ugodne, material zelo kvaliteten in dobro diha.Jaz sem zelo zadovoljna.

Bombaž, lan, znamke niso pomembne.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno, 20.02.2022 ob 17:15

Bombaž, lan, znamke niso pomembne.

Sem moški, kje to gledam, da je bombaž ali lan?

merien443, 20.02.2022 ob 17:07

Konfekcija Julija, Joe & Luca…poglej tam okrog Metlike…je polno tega…Trgovine imajo tudi drugod po Sloveniji.Lahko naročiš po internetu.

Jaz zelo veliko kupim od njihovega potnika; trenirke, jope s kapuco…majice…opereš, obesiš, daš nase…brez likanja.

Cene so ugodne, material zelo kvaliteten in dobro diha.Jaz sem zelo zadovoljna.

Hvala!

ne spoznam se, 20.02.2022 ob 17:18

Hvala!

Ampak tu imajo več ali manj oblačila za ženske.

Kvalitetno in poceni ne obstaja.

ne spoznam se, 20.02.2022 ob 17:17

Sem moški, kje to gledam, da je bombaž ali lan?

Na vsaki majici ali hlačah je etiketa, kjer lepo piše, ali je 100 % bombaž. Nekaj moških oblačil je tudi iz lana, ampak redko. Imej lahka udobna oblačila, da se dobro perejo, da so prijazna koži in okolju. Zakaj je znamka tako pomembna, tudi če si moški? Zakaj tako radi dajate na sebe plastiko? Izjema so zimske bunde in plašči.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close