Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika katera vrsta sira je dobra za kaj

katera vrsta sira je dobra za kaj

Ravno danes sva s taščo uganjevale, kateri sir je dober za na pizzo, kateri pa za pohan sir. In sva ugotovile, da nimava pojma. Seveda obe staviva na tiste bolj poznane, gavda itd. Se mi zdi, da za na pizzo mora biti takšen, ki se lepo topi, za pohan sir se pa ne sme ravno preveč razlesti.

Hvala za pomoč.

za pico.. mozzarela..
za toast.. navadni siri, ki si jih narežeš z nožem za sir..
za pašto.. parmezan
za pohanje.. trši.. vprašaj prodajalko, ker jim trdota niha
solate – grške.. feta
dobro omakico za torteline.. gorgonzola in sladka smetana

mm.. siri so super stvar

Siri so res super, vendar ni dobro pretiravat z njimi, saj vsebujejo veliko mascobe.
Bolje je uporabit (kje je pac mozno) nemastno skuto.

prosim te, Maki.. rabijo nasvet ne pridigo !!

Približno tako kot je napisala Ajša. za pohanje pa se je pri meni najbolj obnesel edamec.
lp

Hvala vam punce!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close