Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Katera tur. agencija?

Katera tur. agencija?

Sem malo gledala kataloge pa so cene približno tam-tam nekje. Zdaj pa me zanima če imate s kakšno agencijo boljše oz. slabše izkušnje, pa zanima me predvsem za agencije v Ljubljani. Šli pa pa v hotel štiri* pa PP. Hvala za vse informacije Lep strpen dan vsem

Če boš napisala vsaj približno, kam bi radi šli, ti bomo lažje svetovali. Nekatere agencije tržijo samo Hrvaško, nekatere pa tudi Avstralijo.

Se opravičujem za mojo napako. Smo sicer našli en hotel v Istri, ampak bi šli malo še kam drugam recimo Italijo z avtom, saj vem malo smo pozni, ko pa nisemo v službi prej dobili razporeda dopusta. Lep strpen dan vsem

Palma.

Če bi šli sami z avtom, niti ne rabite agencije. Vtipkaj v katerikoli iskalnik ime italijanske pokrajine, kamor bi šli + hotels, pa ti vrže ven milijon zadetkov. Kam bi pa šli? Če o Italiji razmišljaš za poletne počitnice, ti toplo odsvetujem avgust.

Jaz bi rekla, da Ilirika Turizem oz. sedaj preimenovana adriatica.net CENTER POTOVANJ. Najbolj mi odgovarja to, da delajo z vsemi agencijami, ne rabim hodit v različne agencije, ker mi lahko vse na enem pladnu ponudijo. Nič ne forsirajo svojega, ker delajo z vsemi slovenskimi in tujimi agencijami. Če želim na mediteran lahko preko njih rezerviram aranžmaje od Kompasa, Atlasa, Guleta, Palme, Varda, prodajajo vse. Z njimi sem bila na Kubi, na križarjenju s Costo Sereno,…

lp!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close