Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Katera slaščičarna, restavracija na obali

Katera slaščičarna, restavracija na obali

Z družino bomo šli na izlet do morja, pa me zanima, tisti, ki ste iz primorskega konca, katero restavracijo priporočate za dobro kosilo, večerjo (zmerne cene in dobra hrana) in katera slaščičarna je vredna obiska – dobre torte ali sladoledi?

Vsak ima svojo predstavo, kaj je dobra hrana in zmerna cena..mi gremo izven sezone radi v Piran k Pavlu ali Trem vdovam. Slaščičarna-za torte Cafe Central (v GH Portorož), za sladoled pa Cacao.

Tole lahko potrdim.

Podobno mi, če gremo jest, gremo k Pavlu (sam ne vem h kateremu, mi vsi pravijo, da sta dva), na sladoled v Cacao ali Minon, tortice Mignon, drugače ima pa tudi Pavle fenomenalno gibanico.

Sem sicer doma iz Kopra, tako da v Portorož in Piran ne zahajam pogosto, nekako velja, da je tisto bolj za Ljubljančane. Kar se Kopra tiče, velja neka splošno pravilo, da je dobra hrana na podeželju. Redno grem v Nimis, Oljko, Karjolo, dobro je pri Jakominu, če gremo do Kubeda itd. Spodobno pico poješ v Fuoriseria ali Gušt (sicer Izola). Od slaščičarn hodimo že celo življenje v Triglavsko kavarno.

Primorka, Santa Lucija, Oljka, Cacao. Mignon naduto osebje.

Kera Primorka? A Bivij? Ker Primorke ni več!

Kera Primorka? A Bivij? Ker Primorke ni več!
[/quote]

Verjetno Primorka v Strunjanu.

Ja, Primorke v Strunjanu ni več. So se prestavili v Bivje,

Tudi mi smo bili že parkrat v Oljki.Priporočam.

https://www.facebook.com/GostilnaOljka/

Res je, še posebej natakar Jasmin.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close