Katera pošta
Jaz imam pa vprašanje v zvezi z mailom.
Zdaj imam nainštaliran Incredimail.In sem slišal, da je ta zadeva ful počasna, da zavzame dost prostora itd.. Zanima me pa to: če si to zadevo odstranim z diska, kako je potem z mojim email naslovom? Če si naprimer inštaliram Outlook, a pošta bo prihajala v outlook al kako? Prosim če mi malo razložite kako je kaj s tem.. Sem laik s temi emaili. In še nekaj: če imam zdaj naslov maila npr.:xxx.yya@siol.com, pa bi pol rad imel drugačen naslov; kako priti oz. kako naštimat novega?
Upam,da nisem preveč zakompliciral….In če ima mogoče kdo link do outlooka, ki je novejši, bi bil zelo zelo vesel.
Hvala vsakemu, ki mi bo malo poskušal razložit kako in kaj
Hvala in lep dan
Lahko si instaliraš program Thunderbird http://www.mozilla.com/en-US/thunderbird/all.html ,in si v njem moraš nastaviti račun za dolpoteg mail-a kjer koli ga že imaš odprtega naj bo to od SiOL-a ali email.si gmail-a itd..To se pravi vrsta naslova katerega imaš. Pri SiOL-u kakor je bilo včasih mislim da pa je še zmerom enako moraš podati pisno ali preko faksa zahtevo za nov naslov maila na njihov naslov.Novega Outlook-a pa ni drugače kot je na win XP če ga imaš ali VISTA ima svojega tako da bi intaliral od viste na XP-je ne gre ker ni samostojen program to je del samega OS.Lahko pa si instaliraš naprimer na win XP novi microsoftov office 2007 tam pa imaš v tem paketu outlook 2007 samo to ni tisti outlook expres.
Forum je zaprt za komentiranje.