Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Katera našla srečo tudi po 32- tem letu

Katera našla srečo tudi po 32- tem letu

Ne, večja odgovornost je na ženski, saj se ona odloča med tem, kar ji je ponujeno. za to pasivno držo so si pa ženske same krive.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Torej je več krivde na moški strani, ker ženska, če upoštevamo tale zapis, nima možnosti kaj veliko izbirati. Izbira lahko le med tistimi moškimi, ki so jo postavili v svoj izbor. Če drži, kar pišeš, res ženska nima kaj veliko izbire. Izbrati med ponujenim ali pa ostati samska.[/quote]

Kje piše, da lahko izbira le med tistimi, kjer je v izboru? Prav lahko se odloči za koga takega, ki je še niti ni opazil in to morda le zato, ker se je preveč ukvarjal s svojimi problemi. :-))

Moški lahko izbira med nešteto ženskami, če upoštevamo to, kar je napisal Boom. Ženska lahko pa izbere samo med parimi moškimi, če sploh katerim, ki so jo dodali v svoj izbor. Kaj prida možnosto potem takem sploh nima.
Ženska bi bila vsega kriva, kot trdi Robi, če moški ne bi sodelovali pri izbiri. Poznamo dežele, kjer še danes ženska nima nič pri izbiri ženina, vse moški odločijo.
Pri pa ponavadi sodelujeta oba. Razen pri določenih skupinah se še zgodi, da starši in sin izberejo nevesto pa, če je njej prav ali pa ne.

Torej je več krivde na moški strani, ker ženska, če upoštevamo tale zapis, nima možnosti kaj veliko izbirati. Izbira lahko le med tistimi moškimi, ki so jo postavili v svoj izbor. Če drži, kar pišeš, res ženska nima kaj veliko izbire. Izbrati med ponujenim ali pa ostati samska.[/quote]

Kje piše, da lahko izbira le med tistimi, kjer je v izboru? Prav lahko se odloči za koga takega, ki je še niti ni opazil in to morda le zato, ker se je preveč ukvarjal s svojimi problemi. :-))[/quote]

Ja, potem pa ostane samska. Jaz sem se tudi odločila za takega pa sem zato samska :).

vidiš koliko svobode imate, pa je še ne znate ceniti in se še kar naprej greste neke emancipacije in feminizacije ter, namesto da bi se zadovoljile s problemi, ki vam jih prinesejo moški, raje ustvarjate svoje 🙂

Pogovarjamo se o Sloveniji.

Pogovarjamo se o Sloveniji.[/quote]

Ja, kaj, a se motim, v Sloveniji moški nimate pravice izbirati? Ali vam kar ženske določimo s katero morate biti :)?

Ej, SPider, Spider, a nimaš nobene oboževalke, ki bi rada bila s tabo v resni vezi? Ziher je kaka taka, samo ti je nočeš. Vidiš kako nam je ženskam. Lahko se odločim jaz npr. zate, ampak kaj mi bo to, če me ti nočeš :)?
Ja, Robi bo spet rekel, da sem si sama kriva :), ker smo ženske vsega krive.

Moški lahko izbira med nešteto ženskami, če upoštevamo to, kar je napisal Boom. Ženska lahko pa izbere samo med parimi moškimi, če sploh katerim, ki so jo dodali v svoj izbor. Kaj prida možnosto potem takem sploh nima.
Ženska bi bila vsega kriva, kot trdi Robi, če moški ne bi sodelovali pri izbiri. Poznamo dežele, kjer še danes ženska nima nič pri izbiri ženina, vse moški odločijo.
Pri pa ponavadi sodelujeta oba. Razen pri določenih skupinah se še zgodi, da starši in sin izberejo nevesto pa, če je njej prav ali pa ne.[/quote]
Izbira lahko. 🙂
Jaz tudi lahko zdaj odprem na nekem portalu na stotine profilov in izbiram…..Če pa me bo katera izbrala, pa je odločitev pri ženski. In s tem tudi odgovornost.
Seveda odgovornost za izbiro in ne za to, kakšen sem jaz po karakterju ali obnašanju.
Sem pa ti to že stokrat napisal, pa še vedno jamraš, da ste vse ženske krive, ker ste uboge žrtve “napačnih” moških in zato prisiljene biti samske. Ja, res katastrofa. 🙂

Jaz nočem nobene ženske, samskost mi ustreza. tebi pa ne ustreza. zato moraš nekaj spremeniti.

S tem, ko si izberejo problematičnega moškega, res probleme ustvarjajo same.[/quote]

Pri taki izbiri spadajo problemi pod dodatno opremo. Ni pa nuijno tako. Včasih predstavlja vir problemov že neproblematičen moški kot tak :-))[/quote]
Pa še sploh obstaja model neproblematičnega moškega ali je to samo še tisti, ki je idealen in nerealen ? 🙂

Vse je problematično, vsi smo problematični in vsako rinjenje v veze probleme samo še duplira.

Ja, bogi robi no, saj se mi res smiliš, da te je tvoja prisilila v razmerje z njo. Prav usmiljena vreden si, ker nisi imel nobene možnosti se ti odločit. A za vsako stvar preložiš odgovornost na tvojo?
Hm, zanimivo, me res zanima kje sem napisala, da sem uboga žrtev napačnih moških? Jaz samo to berem kako ti prelagaš vso odgovornost na ženske. Pa kako skoz jamraš kako je sedaj slabo in kako je bilo včasih bolje pa tako naprej. En sam jamer te je. Odgovornosti pa ne bi nikoli prevezel. Daj nehaj jamrat in ne prelagaj odgovornosti na druge oz. na ženske, če smo natančni.
Meni očitaš samopomilovanje, ker prenašaš to iz sebe name. Namreč si en navečjih jamračov tu gor.

Jaz nočem nobene ženske, samskost mi ustreza. tebi pa ne ustreza. zato moraš nekaj spremeniti.[/quote]

Vidiš pa smo tam. Jaz izberem tebe, ti me nočeš. Ampak še naprej boste trdili, da ženske izberemo moškega. Pa ja. Vedno morata biti oba za in posledično je odgovornost od obeh. Samo jamrači pa prevalijo odgovornost na žensko.

Ja, bogi robi no, saj se mi res smiliš, da te je tvoja prisilila v razmerje z njo. Prav usmiljena vreden si, ker nisi imel nobene možnosti se ti odločit. A za vsako stvar preložiš odgovornost na tvojo?
Hm, zanimivo, me res zanima kje sem napisala, da sem uboga žrtev napačnih moških? Jaz samo to berem kako ti prelagaš vso odgovornost na ženske. Pa kako skoz jamraš kako je sedaj slabo in kako je bilo včasih bolje pa tako naprej. En sam jamer te je. Odgovornosti pa ne bi nikoli prevezel. Daj nehaj jamrat in ne prelagaj odgovornosti na druge oz. na ženske, če smo natančni.
Meni očitaš samopomilovanje, ker prenašaš to iz sebe name. Namreč si en navečjih jamračov tu gor.[/quote]
Pa naj bo, če ti tako praviš. 🙂

Robi, ostal brez arugumentov, spremenil se pa ne bo, še vedno bo samo drugim pod nos metal svoje težave :).

Proti tvojim čudnim izpeljavam in sklepom, pa res nimam argumentov. 🙂

Proti tvojim čudnim izpeljavam in sklepom, pa res nimam argumentov. :)[/quote]

Ja, glede na to, da smo ženske vse krive. Je potem tudi tvoja vsega kriva, da si je izbrala moškega, ki je raje na netu in se prička s samskimi ženskami kot, da bi bil z njo. Za vajine probleme je samo ona kriva :).

Proti tvojim čudnim izpeljavam in sklepom, pa res nimam argumentov. :)[/quote]

Ja, glede na to, da smo ženske vse krive. Je potem tudi tvoja vsega kriva, da si je izbrala moškega, ki je raje na netu in se prička s samskimi ženskami kot, da bi bil z njo. Za vajine probleme je samo ona kriva :).[/quote]
Pa saj si ti napisala, da me je prisilila v vezo. Zato je ona vsega kriva. 🙂
Jaz revež, pa nimam nobene izbire. 🙂

V bistvu je oboje.
Ke do 25 leta je kriv moški, ker se napačno predstavlja (kot odgovoren,
otroke-ljubeč-in-želeč, resen, zvest) in so punce še naivne in verjamejo.
Po tem letu so krive izključno ženske – še osel gre samo enkrat na led..

;-))

Ja, glede na to, da smo ženske vse krive. Je potem tudi tvoja vsega kriva, da si je izbrala moškega, ki je raje na netu in se prička s samskimi ženskami kot, da bi bil z njo. Za vajine probleme je samo ona kriva :).[/quote]
Pa saj si ti napisala, da me je prisilila v vezo. Zato je ona vsega kriva. 🙂
Jaz revež, pa nimam nobene izbire. :)[/quote]

Ja, na podlagi tvojega zapisa, ko trdiš, da je ženska kriva, da je samo ona izbirala. Torej iz tega izhaja, da te je prisilila, ti nisi imel nič možnosti izbire. Ker, če si pa imel možnost izbire, nosiš pa tudi odgovornost. Tega pa ti nočeš, a ne :)?

Sem očaran nad tvojo logiko in sklepanjem. Zato pa sem ostal brez argumentov, ker nisem dovolj pameten, da bi razumel to tvojo žensko logiko. 🙂
Najprej še ti Boom napiše, da ti pa potem iz tega potegneš sklep in začneš filozofirati o tem, kako me je ženska prisilila.
Pa čeprav preprosto piše, da moški izbiramo.

Robi a ti si Boom?
Stvar je v tem, da si ti, Robi, trdil, da je ženska odgovorna, ker je ona izbrala. Jaz ti pa trdim, da sta odgovorna oba, razen, če te je tvoja partnerka prisilila v razmerje. Potem pa revež res nisi nič odgovoren. Drugače pa si prav tako odgovoren kot ona in prav nič manj.
Vem, da je težko razumeti, če moraš prevzeti odgovornost.

To mi je všeč.

To mi je všeč.[/quote]

Težava je ta, da se jih večina poparčka prej …. torej je odstotek “krivih”
še vedno višji med moškimi :-)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close