Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Katera našla srečo tudi po 32- tem letu

Katera našla srečo tudi po 32- tem letu

Sej Katenjka jst pa tebe ljubim, če slučajno še ne veš tega.

Ne vem niti kdo je moj prvi oboževalec, kaj šele kdo je drugi.

A je to slučajno spet tista zgodba s tastarim ali kaj?

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Temu se reče “narcisistična naveza” Margo-Spider, ki pomeni strinjanje z vsem, kar 1. ali 2. v paru pove, tudi če kaj trapastega, nima veze. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

5 strani debate. Pa če dobro pogledamo vidimo, da se je samo ena pohvalila, da je dobila moškega pri 31ih.
Na tem čveku je kar dosti prometa pa tako malo takih, ki so dobile pri 32+ moškega, moramo šteti zraven tisto pri 31, drugače bi bila nula.

Spider, ti vse preveč svoje izkušnje posplošuješ in projiciraš na vse.

Zaradi te normalne ženske tvoje, jaz nisem več “sadni”.[/quote]Ja tu je kiksnil tudi robi, žal.[/quote]
Kiksnil ? Glede česa ?

Tu gor so sami samski monovci, sami kjut tipčki, vsaj tako pravijo zase. Tako, da ja ne bo problem koga najti.

Temu se reče “narcisistična naveza” Margo-Spider, ki pomeni strinjanje z vsem, kar 1. ali 2. v paru pove, tudi če kaj trapastega, nima veze. :)[/quote]

Temu se reče sorodna duša. Ajde, daj zdaj to razloži katenjki, meni nekako ne gre … :))

Ja tu je kiksnil tudi robi, žal.[/quote]
Kiksnil ? Glede česa ?[/quote]

Moral bi poklicati Primoža in ustreči Sadnemu, še bolj pa katenjki, kot vidim 😀

Kiksnil ? Glede česa ?[/quote]

Moral bi poklicati Primoža in ustreči Sadnemu, še bolj pa katenjki, kot vidim :D[/quote]
Resno ? 🙂
Če je to razlog, potem tega ne vidim kot kiks.

Spider, ti vse preveč svoje izkušnje posplošuješ in projiciraš na vse.[/quote]

Mah kje. Jaz preprosto preveč v detajle poznam družbo. Sej pa vidimo, kako stvari laufajo. Spoznata se dokaj mlada in naivna, ugotovita, da sta si recimo všeč, potem vztrajata, čez 5 let otrok itd itd.

Najbolj se pa nasmejim, ko začnejo o sorodnih dušah razlagati v družbi kakšni tipi, ki so obtočali ob prvi, ki jih je povohala.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Jaaa. A ni to kjut? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Spider, ti vse preveč svoje izkušnje posplošuješ in projiciraš na vse.[/quote]

Mah kje. Jaz preprosto preveč v detajle poznam družbo. Sej pa vidimo, kako stvari laufajo. Spoznata se dokaj mlada in naivna, ugotovita, da sta si recimo všeč, potem vztrajata, čez 5 let otrok itd itd.

Najbolj se pa nasmejim, ko začnejo o sorodnih dušah razlagati v družbi kakšni tipi, ki so obtočali ob prvi, ki jih je povohala.[/quote]
Sva že dva 🙂

Tole, draga Margot, ni res. Matjažko večkrat napiše pametne reči, tu mu pa žal ni uspelo. Nismo več v devetdesetih (kot sklepam, da sta se vidva s tvojim našla. Danes je ženski težko najti pametnega tipa…zdaj ali takih ni ali v čem točno je problem, se mi ne da pisati trenutno. Včasih res da podleže(mo) črednemu klicu ali biološkim vzgibom…in pač naredi(mo) napako/neumnost.
Zdaj če si ženska to želi, naj pač seveda sledi svoji usodi. Tudi pri sedemdesetih kakopak, lol.[/quote]

Seveda. Vedno so eni drugi časi bili boljši. Ne misli, da je bilo pa včasih lažje najti sorodno dušo. Danes je težje le v toliko, da je ves ta proces spoznavanja precej dražji. Namreč, ko naju je hčerka zadnjič povabila v kino sem bila prvič pozorna na to, koliko stanejo karte, koliko stanejo kokice, kokakola. Ker je vztrajala, da bo plačala iz svoje žepnine, sva se seveda na vse možne načine izmotavala, da ne bova nič, kao hujšava pa to … Tako da za enega mladega, po možnosti še brezposelnega človeka, je res za.jebano, ker si vseh teh placev, kjer bi naj preskočile prve iskrice, nekako ne more privoščiti.[/quote]

Pojma nimaš!!! Danes si lahko oba zloudata film vsak na svoj komp in potem o njem podebatirata na fejsu. Če preskoči iskrica in ko zveza postane bolj resna, lahko preideta na Skype ali kaj podobnega. Slednji je sicer že malo out, ampak omogoča več intime. Za koka kolo in kokice pa že mame poskrbijo. 🙂

Človek z mnogimi problemi bi rad žensko brez problemov. Good luck! :))[/quote]

Točno. Ženske rade probleme ustvarjajo same in ne da se jim jih prinese na pladnju.

Najbolj se pa nasmejim, ko začnejo o sorodnih dušah razlagati v družbi kakšni tipi, ki so obtočali ob prvi, ki jih je povohala.[/quote]
Sva že dva :)[/quote]
Res sta pravi duši dvojčici. Kako prikupno. 🙂

Človek z mnogimi problemi bi rad žensko brez problemov. Good luck! :))[/quote]

Točno. Ženske rade probleme ustvarjajo same in ne da se jim jih prinese na pladnju.[/quote]
S tem, ko si izberejo problematičnega moškega, res probleme ustvarjajo same.

A je vedno vsega kriva samo ženska, moški je pa vedno tisti, ki ni nič kriv ali kako?

Jaaa. A ni to kjut? :))[/quote]

Ne, je smešno.

A je vedno vsega kriva samo ženska, moški je pa vedno tisti, ki ni nič kriv ali kako?[/quote]
To je tvoja trditev, ki je le posledica tega, da si nagnjena k samopomilovanju.

Ženska ne more biti kriva, če je moški takšen, kakršen pač je. Kriva je za takšno izbiro, kakršno je izbrala. Saj izberemo vedno tisto, kar nam je blizu. Nič slučajno.

A je vedno vsega kriva samo ženska, moški je pa vedno tisti, ki ni nič kriv ali kako?[/quote]

Ženska ne more biti kriva, če je moški takšen, kakršen pač je. Kriva je za takšno izbiro, kakršno je izbrala. Saj izberemo vedno tisto, kar nam je blizu. Nič slučajno.[/quote]

Veš, ne po sebi sklepat, če si ti nagnjen k samopimolovanju, da to velja tudi za vse druge.
Torej ženska je kriva,ker je samo ona izbirala ali kako? A se moški postavijo v vrsto in čakajo katerega bo ženska izbrala?
Joj, kako, da nisem tega vedela. Jaz sem vedno mislila, da pri izbiri sodelujeta oba. Jaz sem vedno mislila, da mora biti tudi moški vključen v izbiro, da ima kaj besede pri tem. Zdaj pa vidim, da je za izbiro kriva samo ženska, moški pa ji je očitno moral samo pokimat.

Točno. Ženske rade probleme ustvarjajo same in ne da se jim jih prinese na pladnju.[/quote]
S tem, ko si izberejo problematičnega moškega, res probleme ustvarjajo same.[/quote]

Pri taki izbiri spadajo problemi pod dodatno opremo. Ni pa nuijno tako. Včasih predstavlja vir problemov že neproblematičen moški kot tak :-))

Ženska ne more biti kriva, če je moški takšen, kakršen pač je. Kriva je za takšno izbiro, kakršno je izbrala. Saj izberemo vedno tisto, kar nam je blizu. Nič slučajno.[/quote]

Veš, ne po sebi sklepat, če si ti nagnjen k samopimolovanju, da to velja tudi za vse druge.
Torej ženska je kriva,ker je samo ona izbirala ali kako? A se moški postavijo v vrsto in čakajo katerega bo ženska izbrala?
Joj, kako, da nisem tega vedela. Jaz sem vedno mislila, da pri izbiri sodelujeta oba. Jaz sem vedno mislila, da mora biti tudi moški vključen v izbiro, da ima kaj besede pri tem. Zdaj pa vidim, da je za izbiro kriva samo ženska, moški pa ji je očitno moral samo pokimat.[/quote]

Vedno je veljalo, da moški izbirajo, ženska pa izbere.

Tako je. Tolk besed o ženskem IZBIRANJU, kot da one prve korake delajo.

Torej je več krivde na moški strani, ker ženska, če upoštevamo tale zapis, nima možnosti kaj veliko izbirati. Izbira lahko le med tistimi moškimi, ki so jo postavili v svoj izbor. Če drži, kar pišeš, res ženska nima kaj veliko izbire. Izbrati med ponujenim ali pa ostati samska.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close