Katera našla srečo tudi po 32- tem letu
Glej Majtažkotov odgovor, 3. stavek. Redko napiše kaj pametnega, ampak tokrat mu je vendarle uspelo.[/quote]Tole, draga Margot, ni res. Matjažko večkrat napiše pametne reči, tu mu pa žal ni uspelo. Nismo več v devetdesetih (kot sklepam, da sta se vidva s tvojim našla. Danes je ženski težko najti pametnega tipa…zdaj ali takih ni ali v čem točno je problem, se mi ne da pisati trenutno. Včasih res da podleže(mo) črednemu klicu ali biološkim vzgibom…in pač naredi(mo) napako/neumnost.
Zdaj če si ženska to želi, naj pač seveda sledi svoji usodi. Tudi pri sedemdesetih kakopak, lol.[/quote]
Seveda. Vedno so eni drugi časi bili boljši. Ne misli, da je bilo pa včasih lažje najti sorodno dušo. Danes je težje le v toliko, da je ves ta proces spoznavanja precej dražji. Namreč, ko naju je hčerka zadnjič povabila v kino sem bila prvič pozorna na to, koliko stanejo karte, koliko stanejo kokice, kokakola. Ker je vztrajala, da bo plačala iz svoje žepnine, sva se seveda na vse možne načine izmotavala, da ne bova nič, kao hujšava pa to … Tako da za enega mladega, po možnosti še brezposelnega človeka, je res za.jebano, ker si vseh teh placev, kjer bi naj preskočile prve iskrice, nekako ne more privoščiti.
Osnovna potreba je, da imaš kaj za pit in za žret.[/quote]
In ko imaš kaj za pit in jest, bo vse življenje postalo brezsmiselno, če ne boš našel ljubezni.
Zato ljudje obupavajo in se pobijajo, pa čeprav imajo dovolj za jest in pit.[/quote]
Res je ja, Robi 🙂
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Tole, draga Margot, ni res. Matjažko večkrat napiše pametne reči, tu mu pa žal ni uspelo. Nismo več v devetdesetih (kot sklepam, da sta se vidva s tvojim našla. Danes je ženski težko najti pametnega tipa…zdaj ali takih ni ali v čem točno je problem, se mi ne da pisati trenutno. Včasih res da podleže(mo) črednemu klicu ali biološkim vzgibom…in pač naredi(mo) napako/neumnost.
Zdaj če si ženska to želi, naj pač seveda sledi svoji usodi. Tudi pri sedemdesetih kakopak, lol.[/quote]
Seveda. Vedno so eni drugi časi bili boljši. Ne misli, da je bilo pa včasih lažje najti sorodno dušo. Danes je težje le v toliko, da je ves ta proces spoznavanja precej dražji. Namreč, ko naju je hčerka zadnjič povabila v kino sem bila prvič pozorna na to, koliko stanejo karte, koliko stanejo kokice, kokakola. Ker je vztrajala, da bo plačala iz svoje žepnine, sva se seveda na vse možne načine izmotavala, da ne bova nič, kao hujšava pa to … Tako da za enega mladega, po možnosti še brezposelnega človeka, je res za.jebano, ker si vseh teh placev, kjer bi naj preskočile prve iskrice, nekako ne more privoščiti.[/quote]Ah sploh ne gre za to…ampak bolj v smislu, v kolikor entiteta sorodna duša še obstaja ali ne več.
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Še noben ni umrl, ker ni imel babe ob sebi. Razen, če je bilo že v osnovi nekaj hude narobe z njim in se potem nekega dne “nepričakovano” vrgel pod vlak. Za vas ljubezen pomeni seks, brez resne partnerice ga nimate kam za namočit. Jaz bi bolj pogrešal prijatelje, družino, kot pa neko večno nezadovoljno žensko, ki mi tečnari in mi najeda s svojimi “problemi”. Obstajajo še dosti bolj zabavne stvari, kot je furanje resne zveze.
žal o tistem “hudo narobe z njim” preveč priča statistika samomorov (moških akterjev) v sloveniji in sicer… tako da res mi je žal, da moram to napisat, ampak ženska lažje preživi brez tipa kot obratno.
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Kar verjemi. Tudi ti rabiš ženske, če ne drugega vsaj za to, da s prstom kažeš na one zadrteže, ki jih kao še bolj rabijo.[/quote]
In zakaj si ti samska, če te kao moški rabijo?[/quote]Sej ni prvič da že v štartu postavljaš nesmiselno vprašanje…
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Od moškega se pričakuje, da poskrbi za celo družino, vključno z babo vred. Ko ostanejo brez denarja se celotno breme prenese nanj. Ženska se bo že znašla, ampak ne sama. Wow, več brezposelnih med ženskami, what a surprise. Kot da je to kaj slabega za njih, če jih pa potem Oneti, Markoti ipd copatarji vzamejo pod streho, pa še za otroke poskrbijo, če je treba.
Po mojem mnenju nikoli ni obstajala. Ker če bi obstajala, bi se sedaj morali vprašati, kdaj in kako je izumrla kot Dodo. :-))
Obstajajo samo kvalitete, kot so potrpežljivost, sklepanje kompromisov, neegoističnost, zvestoba…., ki so zaradi stila življenja in večjega individualizma postale izjemno pomembne.
Forum je zaprt za komentiranje.