Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Katera našla srečo tudi po 32- tem letu

Katera našla srečo tudi po 32- tem letu

Kako pa kej zgledaš ?

Kako misliš?

vizualno?

To ja, vizualno. Se tipi dost ozirajo k tebi, al si kot siva miška, neopazna v javnosti ? Pustmo fb, komentarje fakfehtarjev ipd, to ne šteje.

Ker btw, jst se ne strinjam z zgornjim komentarjem, da dece odbija tvoja energija, ker trenutno furaš safr, pa kar neke psihoanalize. Mogoče to velja za nas, dece, ker za nas je tako ali tako prvi pogoj da smo vam zanimivi, samozavest, karizma, ženske lahko tavate naokoli smrtno resne, pa kljub temu pritegnete moško pozornost. Seveda v primeru, da ste kjut, mlade, postavne,…

Aha vizualno ja blont srednje dolge lase ,visoka 173,sivo zelene oči okrog 50kg,skratka visoka in kar dolgonoga no tako mi vsaj govorijo. Ja se ozirajo, nisem tako siva miška ne mečem se pa sploh ne ven daleč od tega,prej imam občutek da se včasih moški kar vstrašijo me nagovorit zaradi tega.

Pa začni več vn hodt, a ne. Imo je to dost boljša varianta, kot pa na forumu iskat nek magičen recept, ki bi te “osvobodil” samskosti. Jaz ti predlagam, da če npr. veljaš za bolj zaprto osebo, ki ne mara hodit na koncerte, festivale, žure, da začneš mau neverbalno komunikacijo študirat. Nasmej se kakšnemu mimodiočemu, pa mogoče pristopi k tebi in načneta z debato. Tako ponavadi to poteka iz ženske strani, če že nimaš dovolj poguma sama naredit prvi korak…

To prebolevanje tvoje lahko traja še 3 leta, jaz se ne bi tok na to zanašal. Čas je dragocen, življenje pa kratko. Pa spraševat druge, če še obstaja kakšno upanje zate, sploh pa na forumu, meni deluje dost mim. Ti internetarji so že celo večnost samski…

če imaš pri 173 cm samo 50 kil, se ljudje verjetno k tebi ozirajo od groze, ker si anoreksična.

če pa se motim, in “okoli 50 kil” pomeni, da imaš recimo 58 kil, pa verjetno zgledaš kar fajn.

Ja to je res. Nazadnje sem se dobil z eno, ki je merila 174cm, 60kg in je mela res top postavo, vse na pravem mestu.

No na žalost sem shujsala na toliko imela sem jih 56,ampak vse zaradi bivšega (psiha in živci delali na polno in je na mojo žalost vdarilo po kg.)

obup, punca, začni jest, pa ne samo 2 lista solate.

za tvojo višino je 56 na zelo spodnji meji, pri 50 si pa živi obešalnik, kar za moške pomeni, da morajo hitro tečt stran od tebe, ker mislijo, da imaš probleme sama s sabo.

Povsem nepotreben komentar. Tok daleč še jst ne bi šov.

ti si še dlje, ker zate nobena ni dobra 🙂 (ali je obratno, kdo bi vedel…)

žal je dejstvo, da žanske, ki ji od povsod štrlijo kosti, moški ne gledajo radi. prej bodo imeli eno z 10 kil preveč kot premalo…

Verjemi se trudim da jem pa ne solate tega sploh nimam rada,daleč od tega.od nekdaj sem bila bolj suhe sorte nikoli nisem zbolela za anoreksijo enostavno sem tezko dobila kg in ko sem sem bila presrecna.

če imaš tolk malo kil, je ta tvoja trditev o nezbolevanju “malo” vprašljiva…

sicer ti pa itak ne bom pametovala, ker ti verjetno na isto temo teži že vsa tvoja okolica. je pa tako… če hočeš najt normalnega partnerja, moraš najprej spravit v red svoje lastno (samsko) življenje. potem ko sam sebe poštimaš, pridejo tudi skesi luštni in fajn fantje.

Glej Majtažkotov odgovor, 3. stavek. Redko napiše kaj pametnega, ampak tokrat mu je vendarle uspelo.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Glej Majtažkotov odgovor, 3. stavek. Redko napiše kaj pametnega, ampak tokrat mu je vendarle uspelo.[/quote]Tole, draga Margot, ni res. Matjažko večkrat napiše pametne reči, tu mu pa žal ni uspelo. Nismo več v devetdesetih (kot sklepam, da sta se vidva s tvojim našla. Danes je ženski težko najti pametnega tipa…zdaj ali takih ni ali v čem točno je problem, se mi ne da pisati trenutno. Včasih res da podleže(mo) črednemu klicu ali biološkim vzgibom…in pač naredi(mo) napako/neumnost.
Zdaj če si ženska to želi, naj pač seveda sledi svoji usodi. Tudi pri sedemdesetih kakopak, lol.

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Glej Majtažkotov odgovor, 3. stavek. Redko napiše kaj pametnega, ampak tokrat mu je vendarle uspelo.[/quote]

Matjažko pogosto napiše kaj pametnega. Je pa res, da ti nisi njegov tip ženske.

Tisti pametni in takšni, ki imajo interes biti v resni zvezi, so večinoma že zasedeni. Ostanejo samo neresneži, ki iščejo le občasno nekaj za potešitev svojih potreb.
Od mlajše generacije, pa je še bolj nerealno pričakovati, da se bodo spuščali v resne zveze in sprejemali odgovornost, ker se jim preprosto ne da s tem ukvarjati, pa še rednih služb nimajo.

Večina mladičev bo pristala v resni zvezi in to zelo kmalu, saj so pod vplivom moderne produkcije romantičnih komedij.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Tisti pametni in takšni, ki imajo interes biti v resni zvezi, so večinoma že zasedeni. Ostanejo samo neresneži, ki iščejo le občasno nekaj za potešitev svojih potreb.
Od mlajše generacije, pa je še bolj nerealno pričakovati, da se bodo spuščali v resne zveze in sprejemali odgovornost, ker se jim preprosto ne da s tem ukvarjati, pa še rednih služb nimajo.[/quote]
Smem vprašat kakšno službo pa imaš ti, da si čez teden od jutra pa do večera na forumu ?

Mogoče pristala še, kaj dosti pa ne bo ostala, ko bodo sprevideli, da življenje ni le romantična komedija. 🙂
Samo še več razočaranih in jeznih ljudi bo, ker ne bodo znali uresničiti svojih osnovnih potreb.

Od mlajše generacije, pa je še bolj nerealno pričakovati, da se bodo spuščali v resne zveze in sprejemali odgovornost, ker se jim preprosto ne da s tem ukvarjati, pa še rednih služb nimajo.[/quote]
Smem vprašat kakšno službo pa imaš ti, da si čez teden od jutra pa do večera na forumu ?[/quote]
Vprašaš lahko karkoli. 🙂

Osnovna potreba je, da imaš kaj za pit in za žret.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Osnovna potreba je, da imaš kaj za pit in za žret.[/quote]
In ko imaš kaj za pit in jest, bo vse življenje postalo brezsmiselno, če ne boš našel ljubezni.
Zato ljudje obupavajo in se pobijajo, pa čeprav imajo dovolj za jest in pit.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close