Katera našla srečo tudi po 32- tem letu
Sorči debleka jaz sem naštela tri primere :-)[/quote]
Citiram moj zapis še enkrat: Avtorica, še vedno se niti ena ni oglasila, ki bi ji to uspelo, njej, ne njenim znankam :).[/quote]
To pa je logično. Na tem forumu sodeluje cca 20-30 uporabnikov, ki so večinoma samski, nekaj pa nas je vezanih. Težko bi na tako malem vzorcu našli takšen primer.
Leta sploh nimajo veze, če sama veš kaj si želiš in če si ženska s pošlihtanim podstrešjem. Tudi, če bi imela otroke ti ne bi bilo težko dobit partnerja. To so ovire, ki jih vidimo ženske. Moški pa predvsem gledajo, da je pametna (razumna, čutna) pa da zgleda solidno, slednje bi tud spregledali, samo da je pa trda kot deska to jim ne gre.
Verjemi, da ga boš dobila še prej kot si misliš, samo pogumno pojdi v svet uživat in boš že naletela na ta pravega.
Ej dobrohotni nasvet … snemi pogled z monitorja in poglej skozi okno.
Morda ugotoviš, da je svet veliko večji kot MONov ŽMČ. :-)))
Prej nisem odgovarjala, ker sem smatrala, da avtorica sprašuje po izkušnjah žensk s tega foruma…
Moja sestrična je zdajšnjega partnerja, s katerim je okoli 10 let, spoznala po tridesetem. Pa ne samo to, da jima fajn klapa, tudi njene 3 otroke iz prejšnjega zakona je lepo sprejel, oni pa njega.
Moja zelo dobra prijateljica je svojega zdajšnjega partnerja, s katerim sta skupaj 4 leta, spoznala po štiridesetem. Iz tega, kako funkcionirata in tega, kar mi pove, sklepam, da bosta še kar nekaj časa skupaj.
Bivša sodelavka je še vedno srečna s partnerjem, s katerim sta se spoznala za njen 45. rojstni dan. Kmalu bo 10 let, odkar sta skupaj.
In nenazadnje, moja sestra je svojega moža spoznala pri triintridesetih. Njena očitno najboljša zveza doslej.
Sorči debleka jaz sem naštela tri primere :-)[/quote]
Citiram moj zapis še enkrat: Avtorica, še vedno se niti ena ni oglasila, ki bi ji to uspelo, njej, ne njenim znankam :).[/quote]
Aha, šele po tem poudarku sem dojela, da se tudi ti želiš omejiti zgolj na forumašice. Ja, potem pa nič. 🙂
Prej nisem odgovarjala, ker sem smatrala, da avtorica sprašuje po izkušnjah žensk s tega foruma…
Moja sestrična je zdajšnjega partnerja, s katerim je okoli 10 let, spoznala po tridesetem. Pa ne samo to, da jima fajn klapa, tudi njene 3 otroke iz prejšnjega zakona je lepo sprejel, oni pa njega.
Moja zelo dobra prijateljica je svojega zdajšnjega partnerja, s katerim sta skupaj 4 leta, spoznala po štiridesetem. Iz tega, kako funkcionirata in tega, kar mi pove, sklepam, da bosta še kar nekaj časa skupaj.
Bivša sodelavka je še vedno srečna s partnerjem, s katerim sta se spoznala za njen 45. rojstni dan. Kmalu bo 10 let, odkar sta skupaj.
In nenazadnje, moja sestra je svojega moža spoznala pri triintridesetih. Njena očitno najboljša zveza doslej.[/quote]
Partnerja lahko spoznaš tudi pri 70-tih. Ampak te ženske imajo nekje drugje težavo, pritoževanje nad zunanjimi namišljenimi vzroki, da ni ustreznih moških, je le vrh ledene gore nad vodo, dejanska problematika se pa skriva pod vodo – da niso za moške, ker so preveč muhaste, pikolovske, karakterno težke, neizkušene, imajo nerealna pričakovanja, niso sposobne sobivanja z nekom drugim, nezrele … Pozitivno usmerjena ženska, ki ima rada moške, še nikoli ni imela težav spoznati moške, ki njej pašejo. kdajkoli, kjerkoli, ne glede na leta.
In nenazadnje, moja sestra je svojega moža spoznala pri triintridesetih. Njena očitno najboljša zveza doslej.[/quote]
Partnerja lahko spoznaš tudi pri 70-tih. Ampak te ženske imajo nekje drugje težavo, pritoževanje nad zunanjimi namišljenimi vzroki, da ni ustreznih moških, je le vrh ledene gore nad vodo, dejanska problematika se pa skriva pod vodo – da niso za moške, ker so preveč muhaste, pikolovske, karakterno težke, neizkušene, imajo nerealna pričakovanja, niso sposobne sobivanja z nekom drugim, nezrele … Pozitivno usmerjena ženska, ki ima rada moške, še nikoli ni imela težav spoznati moške, ki njej pašejo. kdajkoli, kjerkoli, ne glede na leta.[/quote]
Imej malo feelinga, no! Avtorico je tip po 12-ih letih zapustil, malo prenagljeno ji etikete talaš… Nekaterim (drugim) je pa najbrž lažje verjeti, da je po tridesetem marsikaj nemogoče, kot pa spremeniti percepcijo in delovati v skladu s spremembo. Ljubiteljice patetike, pač.
Evo, se javim. Pri 30 končala 5 letno vezo, bil je dober človek, a nisva bila za skupaj. Jaz sem imela občutek, da sem končno zadihala in sem se posvetila le sebi in svojim zadevam. Pri 31 sem spoznala moškega, nekaj starejšega, z dvema hčerama, živel sam, v fazi ločitve. Nikoli še nisem bila s tako krasnim človekom. Lani sva se poročila. Stara sem pa 38 let. Torej – ja, seveda se da koga najti. Je pa moj mož sicer Francoz, sama pa se že od otroštva učim tega jezika in sem delno preživljala čas v Franciji, zato mi je ta kultura zelo blizu. Še zgodba moje kolegice, ki se je pri 32 našla z enako starim Rusom, ki je delal v Sloveniji, sta se tudi lani poročila po nekaj letih zveze… Hočem reči, možnosti je še precej več kot si misliš.
Forum je zaprt za komentiranje.