Katera našla srečo tudi po 32- tem letu
To tvoje zbadanje je torej terapevtsko. Kot neke vrste refleksna masaža.
Si pa, verjetno čisto nevede in nehote, spodbodla, oziroma spodbudila tudi mene 🙂 In sicer s sledečim stavkom: “Jaz živim tako, da je prav zame, z drugimi se ne obremenjujem, in verjamem, da je to tudi tvoj moto.”[/quote]
Se pravi naj se naslednjič, ko se bo Antilopa z mojimi joški ukvarjala, enostavno prepustim in uživam? ;)[/quote]
Pa… se razume. Takega tretmaja ne boš deležna ravno v vsakem masažnem salonu, torej izkoristi :))
Se pravi naj se naslednjič, ko se bo Antilopa z mojimi joški ukvarjala, enostavno prepustim in uživam? ;)[/quote]
Pa… se razume. Takega tretmaja ne boš deležna ravno v vsakem masažnem salonu, torej izkoristi :))[/quote]
Če so vama ženske všeč, si izmenjajta telefonski številki. Mene pa izpustita iz tega aranžmaja, prosim. Hvala. Senzi pa nihče ni kriv, če nas želi prepričati, da je zadovoljna s svojimi majhnimi joški in bi rada imela še manjše. :))
Pa… se razume. Takega tretmaja ne boš deležna ravno v vsakem masažnem salonu, torej izkoristi :))[/quote]
Če so vama ženske všeč, si izmenjajta telefonski številki. Mene pa izpustita iz tega aranžmaja, prosim. Hvala. Senzi pa nihče ni kriv, če nas želi prepričati, da je zadovoljna s svojimi majhnimi joški in bi rada imela še manjše. :))[/quote]
Joj Antilopca kolk si ti ….. nepraktična. A veš koliko bi zaslužila, če bi komu od moških udeležencev foruma “prodala” kupon za masiranje?
Ti pa tako nespametno zapraviš priložnost v teh kriznih časih….ajaj…. :)))
Če so vama ženske všeč, si izmenjajta telefonski številki. Mene pa izpustita iz tega aranžmaja, prosim. Hvala. Senzi pa nihče ni kriv, če nas želi prepričati, da je zadovoljna s svojimi majhnimi joški in bi rada imela še manjše. :))[/quote]
Upam, da boš kmalu dojela razliko med izražanjem mnenja in prepričevanjem. S tem, ko si poskušaš predstavljati, kakšne so moje prsi, pa itak demantiraš svoje lastne izjave. No, toliko o (tvojem) stiku z realnostjo…
In ja, ženske so mi lahko zelo všeč, ampak nikoli tiste, ki jim ostale ženske a priori predstavljajo konkurenco.
Ne vem, kaj sta vedve imeli med sabo, a nisem namigovala na erotično masažo. Je pa predlog, ki ga je dal On, kar na mestu. Kuponček bi seveda moški z veseljem prevzel, saj vemo, da če že ne smejo oreng zagrabiti, lahko vsaj zbadajo 🙂
Ne vem, kaj sta vedve imeli med sabo, a nisem namigovala na erotično masažo. Je pa predlog, ki ga je dal On, kar na mestu. Kuponček bi seveda moški z veseljem prevzel, saj vemo, da če že ne smejo oreng zagrabiti, lahko vsaj zbadajo :)[/quote]
Ah, gre samo za na malo bolj ekspresiven način izraženo mnenje, da Antilopa glede tega, koga zbada in zakaj, preprosto povedano naklada. No, pa glede tega, da se ne obremenjuje z drugimi, tudi.
Jaz sem 30, brez otrok, partnerja bi rada zapustila, pa ne morem, sem ujeta, v njegovo življenje in njegov denar. Nočem otrok sploh. Sploh nočem otrok, da si zafurajo življenje kot jaz. Tako da, ne vem, zakaj bi po 32tem iskala moškega? Da nisi sama? Ker to sem naredila jaz, nisem iskala zveze, pa poglej, kam sem prišla. In končati bi morala že na začetku, ko sem imela možnost, ne pa, da so me čustva preslepila, še vedela nisem, kaj čutim.
Forum je zaprt za komentiranje.