Katera našla srečo tudi po 32- tem letu
Marsikatera, ki se ni že pri 29 zapustila, ker je mislila, da če ima resnega fanta, je njena last do konc življenja, tudi če pri 32 zgledala kot 50-letnica s kakšnimi 30 kg preveč.
Vprašanje pa je, kaj je PRAVI PARTNER? A ni bolj pametno govorit o kompatibilnem partnerju?
Ni težko imet visoke kriterije, kakšnega partnerja hočemo, ampak se je treba vprašat ali bi tak človek bil naš partner? Najprej je treba sebe dvignit na nek nivo, da lahko segaš po zvezdah.
Samo sanjat pravega nima smisla.
Kaj naj recimo pravi partner počne z “nepravo” partnerko? Nepravo zanj. Pa ne po letih.
Realno je treba pogledat na stvar, naredit temeljito introspekcijo in če drugače ne gre, se pač sprijaznit z ostanki, približki, ali pa bit sam.
Leta niso prepreka na poti do sreče. Človek je sam sebi največja prepreka na poti do sreče.
Če ti napšem 70% žensk po 32. let na novo najde partnerja in srečo v življenju, kaj ti bo ta podatek povedal? Da si tudi ti lahko med temi 70% ali si med preostalimi 30%, ker te manj kot 100-odstotna statistika ne zanima?
Tudi če to, o čemer ti sprašuješ, uspe samo 0,0001% žensk, si še vedno med njimi lahko tudi ti. Pa res misliš, da so leta ovira, da ne bi bila?
vidiš, to je taprav dedec. kamor ga postaviš, tam bo stal.[/quote]
To sem tudi jaz pomislil. Me zanima, če bi jo tak tip pritegnil pri njenih 20. ali 30.
Me pa zanima, ali je komu uspelo najti srečo (beri: partnerico) po 30. letu, če mu pred tem ni šlo najbolje pri ženskah oz. ni mogel kar tako najti?
Sprašujem za primer, ko tipu pred 30. ni šlo ravno najbolje pri ženskah oz. je s težavo kaj našel.[/quote]
Ja, tak pa nima preveč šans. Lahko se opira na to, da veliko žensk v teh letih obupuje in močno spusti kriterije in vzame skoraj vsakega, samo, da niso samske.
Drugače pa kaj boljših šans pa res nima.
Se ne strinjam. Poznam kar nekaj primerov, ko oseba do 30. leta sploh ni bila v razmerju, kasneje pa je našla primernega partnerja oz. partnerico in je ta oseba sedaj poročena. Nekateri se sploh ne želijo ukvarjati z vezami dokler niso vsaj približno prepričani, da je ta oseba prava. Ljudje so različni.
Ko smo že pri obupancih, kaj če je ravno ta tvoj 38-letnik en obupanec, ki mu ni uspelo najti partnerice vse, dokler ni naletel nate? In ti dala skozi veliko moških za zvezo ali kar tako, sedaj pa bi se rada ustalila in ti ravno ustreza en tak bebček? Če je on ohranjen (pred tabo še ni okusil ženske?), lep in postaven še ne pomeni, da je imel kaj. Pa da ne bom narobe razumljen, nič ne trdim, samo pogovarjamo se.
Ko smo že pri obupancih, kaj če je ravno ta tvoj 38-letnik en obupanec, ki mu ni uspelo najti partnerice vse, dokler ni naletel nate? In ti dala skozi veliko moških za zvezo ali kar tako, sedaj pa bi se rada ustalila in ti ravno ustreza en tak bebček? Če je on ohranjen (pred tabo še ni okusil ženske?), lep in postaven še ne pomeni, da je imel kaj. Pa da ne bom narobe razumljen, nič ne trdim, samo pogovarjamo se.[/quote]
Jaz pa Tigrici ploskam. :)) Kje pa piše, da njen 38-letnik še ni imel ženske? Ohranjen pomeni, da ni zapuščen, da zna skrbeti zase.
Forum je zaprt za komentiranje.