Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Katera našla srečo tudi po 32- tem letu

Katera našla srečo tudi po 32- tem letu

Mogoče imaš celo prav. :))

Jaaaaaa mami…

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Jaaaaaa mami…[/quote]

Sinko, cik cak je že bil….a ni čas za spanje? :))

Jaaaaaa mami…[/quote]

Sinko, cik cak je že bil….a ni čas za spanje? :))[/quote]

Ne upam, spet nekaj straši po bajti… si že doma?:-))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Sinko, cik cak je že bil….a ni čas za spanje? :))[/quote]

Ne upam, spet nekaj straši po bajti… si že doma?:-))[/quote]

Ravnokar sem prispela, imaš srečo, v trgovini so imeli zadnji Čokolino zate. :)))

Ne upam, spet nekaj straši po bajti… si že doma?:-))[/quote]

Ravnokar sem prispela, imaš srečo, v trgovini so imeli zadnji Čokolino zate. :)))[/quote]
Ga bova skupaj, ti bo všeč, ni treba grist…;-))

Ravnokar sem prispela, imaš srečo, v trgovini so imeli zadnji Čokolino zate. :)))[/quote]
Ga bova skupaj, ti bo všeč, ni treba grist…;-))[/quote]

Midva skupaj imava dovolj zob. ;)))

Ga bova skupaj, ti bo všeč, ni treba grist…;-))[/quote]

Midva skupaj imava dovolj zob. ;)))[/quote]
Čaki, a to zdaj državni tudi štejejo:-))

Vem, saj tisto je bil le hec.
Sicer pa to ne velja le za moške, ampak tudi za ženske. In ne vem, če je to ravno v krvi, saj ima velik tudi vzgoja in privgojene ali neprivzgojene delovne navade.
Komur že od malega ni bilo potrebno nič kaj dosti delati in so mu starši vse prinesli k riti, bo to njegova navada, da bo samo čakal in se ne bo kaj dosti trudil za druge ali razmišljal o tem, kaj drugi sploh pričakujejo.
Res se to tudi opazi pri hoji, saj na splošno len človek komaj dviguje noge. 🙂

Obupal sem nad vami ;)[/quote]

Razočaral si me, sem mislila, da je nekaj borca v tebi…:))[/quote]

Nekega dne ugotovis da izgubljenih bitk nima smisla nadaljevati.

Razočaral si me, sem mislila, da je nekaj borca v tebi…:))[/quote]

Nekega dne ugotovis da izgubljenih bitk nima smisla nadaljevati.[/quote]

O.K., potem mi predaj vse orožje. Bom videla, če te lahko zamenjamo po sistemu eden za enega. :))

Pa saj sem miroljubna zival. Pljuvam samo se dece 😉

Bolje zate, ker ženske vse vidimo in vse vemo. ;))

Jawohl mein sturmbannführer 🙂

Kaj točno pomeni “sturmbannführer”? Vem, da gre za vodjo, ampak, kaj si dejansko s tem želel povedati?

Gre za hierarhijo-odnos med visjim in nizjim cinom. Da se ve kdo je sef 😉
https://www.youtube.com/watch?v=igJPn3mR_W0

Gre za hierarhijo-odnos med visjim in nizjim cinom. Da se ve kdo je sef 😉
https://www.youtube.com/watch?v=igJPn3mR_W0%5B/quote%5D

A ti misliš, da se bom podvrgla kakšni tvoji dresuri? Sedi, mirno, lezi, vohaj…?;))

Mislim da je obratno res. Zenske iscete moske ki jih lahko … zdresirate po svojih zeljah in potrebah 😉 Ups zasla sva s teme. 32+ letnice javite se.

Ne vem, kakšne ženske si ti imel do sedaj. Zaradi tega, ker si napačno izbral, se ne znašat nad drugimi. :)) A misliš, da te bo 32+ letnica manj “maltretirala”? 😉

M111 najprej izziva, potem pa utihne…Kaj čem, jaz sem šefica. :))

Šefica ali šeflica? :-))

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

Ne vem, kakšne ženske si ti imel do sedaj. Zaradi tega, ker si napačno izbral, se ne znašat nad drugimi. :)) A misliš, da te bo 32+ letnica manj “maltretirala”? ;)[/quote]
A takšne tudi obstajate, ki si ne želite moškega po svojih željah ? 🙂

Šefica ali šeflica? :-))[/quote]

Hihi….Ma, to se m111 dela frajerja. Sem malo zarjovela in ga takoj spodila. :))

Ne vem, kakšne ženske si ti imel do sedaj. Zaradi tega, ker si napačno izbral, se ne znašat nad drugimi. :)) A misliš, da te bo 32+ letnica manj “maltretirala”? ;)[/quote]
A takšne tudi obstajate, ki si ne želite moškega po svojih željah ? :)[/quote]

Zadnjič sem prebrala en vic, ki je očitno v Sloveniji dokaj resničen. V nebesih je na enih vratih pisalo “za copatarje”, za drugih vratih pa “za prave moške”. Pokojni moški so se, razen enega samega, postavili pred vrata z napisom “za copatarje”. Ko pa je Sveti Peter vprašal tega edinega (pravega) moškega, kako to, da on sam stoji pred temi vrati…je rekel, da mu je žena ukazala, da naj se tja postavi. :))

Zaradi splošne prakse v Sloveniji, da možje precej ubogajo žene, moški mislite, da so kar vse ženske ukazovalne. Meni moški, ki bi me pripeljal do tega, da bi mu morala ukazovati, da bi kaj storil, sploh ne bi bil všeč.

Ja, Antilopa, razumem. Da moški to stori iz ljubezni do svoje žene in ne zaradi ukazovanja ali potrebe po ukazovanju. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close