Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Katera našla srečo tudi po 32- tem letu

Katera našla srečo tudi po 32- tem letu

Baba namreč gre, sin pa ostane..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

In v čem je point posploševanja, če sam veš, da niste vsi tipi enaki?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Če ima svojo ženo za “babo”, potem je res neumna takšna ženska, da pristane v zvezo z moškim, ki ima nespoštljiv odnos do nje.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

In v čem je point posploševanja, če sam veš, da niste vsi tipi enaki?[/quote]
Kontriranje. Pa sitn je.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Eh, jaz se pa ne bom prepirala z vami.

A si ti tudi to opazil? :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Če ima svojo ženo za “babo”, potem je res neumna takšna ženska, da pristane v zvezo z moškim, ki ima nespoštljiv odnos do nje.[/quote]

Večina žensk je neumnih. Še prideš do tja..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Če ima svojo ženo za “babo”, potem je res neumna takšna ženska, da pristane v zvezo z moškim, ki ima nespoštljiv odnos do nje.[/quote]

Večina žensk je neumnih. Še prideš do tja..[/quote]

Zdaj veš, zakaj te nekateri označujemo za seksista?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

A si ti tudi to opazil? :)))[/quote]

Jasno, da sem. Pa še predpisi so hudič. Danes je v avtu dovoljeno vse le le prostoročno. :-))

Moja ni, očitno, sicer me ne bi izbrala! 😀
Enako predvidevam, da so pametne tiste, ki sem jim všeč, ker imajo dober okus. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Saj ne rabiš večine. Dovolj je ena.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Moja ni, očitno, sicer me ne bi izbrala! 😀
Enako predvidevam, da so pametne tiste, ki sem jim všeč, ker imajo dober okus. :)))[/quote]

Spider je napisal, da je večina žensk neumnih. Ni napisal VSE.
Ti pa pišeš, da so VSE neumne.

O to pa že ni res, da so ženske večinoma neumne. Samo mone poglejte: sama pametne, brihtne, razgledane, načitane, izobražene pa seveda vse so lepe in vitke.

Kaj je razlika med biti pameten ali biti brihten? Ali razgledan naproti načitan?

Ena se je že javila, ki niti tega ne ve, da ni načitan in razgledan ena in ista stvar.

Ti ne veš, da je pameten in brihten enako. Kako si lahko razgledan ne da bi bil načitan?

DOkazuješ, da nisi pametna ali kaj?

Tebe demantiram.

To pa še celo jaz ločim, da načitan ni nujno razgledan :).

Uauuu debela, super si. Še kaj povej.

Hvala.

Polno teoretikov kako in kakšne naj bodo resne veze, polno pametovanja samskim. Samo ne vem zakaj svoje teorije ne spravite v prakso?
Pisanje teorije tu na čveku je svetlobna leta daleč od prakse. Uresničite to in si ustvarite take veze kot o njih pisarite. Mi samski bomo preživeli brez vaših teoretiziranj. Napišite raje kaj, kar vam je v praksi uspelo.

Kok mora bit pol šele bed, če si bolj neumen od večine žensk….

Ženske mislijo, da če redno koristiš izkaznico Mestne knjižnice, si pa že avtomatsko pameten človek. V tisti bogi kepi si domišljajo, da so nam enakovredne, medtem, ko bi jih resnica spravila na rob samomora. Gre se za prirojeno danost razmišljanja, logično sklepanje, kreativnost, povedat bistvo v dveh stavkih, ne pa nabijat in nabijat, nekaj o čemer tud pojma nimaš, zraven pa še tečnarit in se smilit samemu sebi…to so ženske lastnosti.

Z žensko se lahko prepiraš tud po 3 dni skp, pa četudi sama vidi, da imaš več pojma od nje, bo vstrajala in ti želela dokazat nasprotno. Pa ji dokažeš na konkretnem primeru kako se moti, resnico ji potisneš pred nos, pa bo vse zanikala in še kar blebetala naprej. Za njo pomeni zmaga, imet zadnja besedo, tu pa se sam namen debate poruši.

Problem je, ker ji čustva zrušijo sistem samokontrole in ne razmišljajo več trezno. Noče zgubit bitko, pa že v naprej razmišlja kako neumna bo izpadla. Tu pa ta njihova “samozavest” stopi na plano. Finishiraš debato samo še z “grda si” in si ji že uničil cel teden, pa še vikend zraven.

hahaha…kake ti prbijaš

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close