Katera našla srečo tudi po 32- tem letu
Copate so / postanejo tisti, ki nimajo izbire bit karkoli drugega.[/quote]
Vsak ima izbiro. Al misliš, da se to (da je nimaš) dobi ob rojstvu, kot roka in glava? :))
Ti bi pa rad iz zlobe vse druge v brezno potegnil. Češ, zakaj bi drugim bilo lepše, kot meni..[/quote]
Ti se neumorno upiraš. Taki najgloblje padejo, ko padejo. 🙂
Ti bi pa rad iz zlobe vse druge v brezno potegnil. Češ, zakaj bi drugim bilo lepše, kot meni..[/quote]
Ti se neumorno upiraš. Taki najgloblje padejo, ko padejo. :)[/quote]
Ja, pa pusti ga pri miru, no! Saj sam to najbolje ve…
Pojma nimaš!!! Danes si lahko oba zloudata film vsak na svoj komp in potem o njem podebatirata na fejsu. Če preskoči iskrica in ko zveza postane bolj resna, lahko preideta na Skype ali kaj podobnega. Slednji je sicer že malo out, ampak omogoča več intime. Za koka kolo in kokice pa že mame poskrbijo. :-)[/quote]
Ne vem kaj naj rečem… Saj vem, da so bili (v najinih časih) sedeži v zadnjih vrstah kinodvorane precej trdi in neudobni in da je danes vse lagodnejše, samo priznaj Boom, da so imeli tisti leseni stoli en prav poseben čar :))[/quote]
Tudi avtomobilski sedeži so se lažje in hitreje podirali kot danes.:-)
Bolje pri sedemdesetih kot nikoli. A zakaj bi čakala, da nekdo ob gubah – ki jih v teh letih nosijo ljudje kot okras, še zlasti, če so smejalne – lahko v tvojih očeh opazi odsev duše? Le pokazati se je ne boj.
Ni važno, kaj verjamejo nekateri in prav te raznolikosti delajo svet pester. Zato se še dandanes dogaja, da bi nekomu lahko brez oklevanja in z zaupanjem podal roko, drugemu pač ne. To čutenje izhaja iz nas in prav je, da mu sledimo.
Ne, ne razumem te. Morebiti zato, ker nimam potrebe biti blefer.[/quote]
Pa reciva še tako, ker se mi ravno ljubi razlagat, saj razumel bržkone ne boš: v življenju sem imel priliko srečat zelo veliko bleferjev. Redki, ki to niso bili, so se precejkrat delali, kot da so. In ti nisi en takih. Blefer si, iz tega kar si napisal je jasno razvidno. Zdaj pa veselo naprej na oder. Hop, hop!
Pa reciva še tako, ker se mi ravno ljubi razlagat, saj razumel bržkone ne boš: v življenju sem imel priliko srečat zelo veliko bleferjev. Redki, ki to niso bili, so se precejkrat delali, kot da so. In ti nisi en takih. Blefer si, iz tega kar si napisal je jasno razvidno. Zdaj pa veselo naprej na oder. Hop, hop![/quote]
🙂 Ne, da si pomislil, da se bo skakalo, ker ti manjka debate? Simpl: ti veš, da si blefer. Zmotno sklepaš po sebi, da so taki vsi.
Pa reciva še tako, ker se mi ravno ljubi razlagat, saj razumel bržkone ne boš: v življenju sem imel priliko srečat zelo veliko bleferjev. Redki, ki to niso bili, so se precejkrat delali, kot da so. In ti nisi en takih. Blefer si, iz tega kar si napisal je jasno razvidno. Zdaj pa veselo naprej na oder. Hop, hop![/quote]
Zgoraj pišeš, da si imel priliko srečati veliko bleferjev. Praviš veliko, nisi rekel SAME bleferje. Praviš tudi, da so redki, ki to nisi bili. A malo prej si napisal, da so vsi.
Ma ja, ti si pa ena od 0;01 % žensk, ki jih ne moti, če se dec slini po drugih. Ravno ti. Ziher.[/quote]
Joj, Spider mi ne verjame, katastrofa!
Ne, ne, jaz sem do te odločitve prišla še preden sva se spoznala, on se zaenkrat zelo strinja.
Forum je zaprt za komentiranje.