Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Katera našla srečo tudi po 32- tem letu

Katera našla srečo tudi po 32- tem letu

Copate so / postanejo tisti, ki nimajo izbire bit karkoli drugega.

Ti bi pa rad iz zlobe vse druge v brezno potegnil. Češ, zakaj bi drugim bilo lepše, kot meni..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Copate so / postanejo tisti, ki nimajo izbire bit karkoli drugega.[/quote]
Vsak ima izbiro. Al misliš, da se to (da je nimaš) dobi ob rojstvu, kot roka in glava? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ti bi pa rad iz zlobe vse druge v brezno potegnil. Češ, zakaj bi drugim bilo lepše, kot meni..[/quote]
Ti se neumorno upiraš. Taki najgloblje padejo, ko padejo. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ti bi pa rad iz zlobe vse druge v brezno potegnil. Češ, zakaj bi drugim bilo lepše, kot meni..[/quote]
Ti se neumorno upiraš. Taki najgloblje padejo, ko padejo. :)[/quote]

Ja, pa pusti ga pri miru, no! Saj sam to najbolje ve…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Pojma nimaš!!! Danes si lahko oba zloudata film vsak na svoj komp in potem o njem podebatirata na fejsu. Če preskoči iskrica in ko zveza postane bolj resna, lahko preideta na Skype ali kaj podobnega. Slednji je sicer že malo out, ampak omogoča več intime. Za koka kolo in kokice pa že mame poskrbijo. :-)[/quote]

Ne vem kaj naj rečem… Saj vem, da so bili (v najinih časih) sedeži v zadnjih vrstah kinodvorane precej trdi in neudobni in da je danes vse lagodnejše, samo priznaj Boom, da so imeli tisti leseni stoli en prav poseben čar :))[/quote]

Tudi avtomobilski sedeži so se lažje in hitreje podirali kot danes.:-)

Ne, ne razumem te. Morebiti zato, ker nimam potrebe biti blefer.

Ti se neumorno upiraš. Taki najgloblje padejo, ko padejo. :)[/quote]

Ne bo ti uspelo, zlobnež!

Bolje pri sedemdesetih kot nikoli. A zakaj bi čakala, da nekdo ob gubah – ki jih v teh letih nosijo ljudje kot okras, še zlasti, če so smejalne – lahko v tvojih očeh opazi odsev duše? Le pokazati se je ne boj.

Ni važno, kaj verjamejo nekateri in prav te raznolikosti delajo svet pester. Zato se še dandanes dogaja, da bi nekomu lahko brez oklevanja in z zaupanjem podal roko, drugemu pač ne. To čutenje izhaja iz nas in prav je, da mu sledimo.

Ne, ne razumem te. Morebiti zato, ker nimam potrebe biti blefer.[/quote]
Seveda ne razumes. Nic ne skrbi, enkrat se bos ze spoznal.

Tale del tvojega zapisa, Bogat je pa res najboljši. Zadetek v črno :). Samo ne pozabi, da ti duhovniki pridigajo tudi mladim neizkušenim Arabkam, prek neta seveda :).

Ne, niso vsi moški copate, so tudi taki moški, ki so res moški in kot taki tudi privlačni ženskam. Copatarje imajo ženske, zato, da jim nosijo denar domov. Zraven imajo pa potem še kakega ljubčka.

Pa reciva še tako, ker se mi ravno ljubi razlagat, saj razumel bržkone ne boš: v življenju sem imel priliko srečat zelo veliko bleferjev. Redki, ki to niso bili, so se precejkrat delali, kot da so. In ti nisi en takih. Blefer si, iz tega kar si napisal je jasno razvidno. Zdaj pa veselo naprej na oder. Hop, hop!

Pa reciva še tako, ker se mi ravno ljubi razlagat, saj razumel bržkone ne boš: v življenju sem imel priliko srečat zelo veliko bleferjev. Redki, ki to niso bili, so se precejkrat delali, kot da so. In ti nisi en takih. Blefer si, iz tega kar si napisal je jasno razvidno. Zdaj pa veselo naprej na oder. Hop, hop![/quote]

🙂 Ne, da si pomislil, da se bo skakalo, ker ti manjka debate? Simpl: ti veš, da si blefer. Zmotno sklepaš po sebi, da so taki vsi.

Pa reciva še tako, ker se mi ravno ljubi razlagat, saj razumel bržkone ne boš: v življenju sem imel priliko srečat zelo veliko bleferjev. Redki, ki to niso bili, so se precejkrat delali, kot da so. In ti nisi en takih. Blefer si, iz tega kar si napisal je jasno razvidno. Zdaj pa veselo naprej na oder. Hop, hop![/quote]

Zgoraj pišeš, da si imel priliko srečati veliko bleferjev. Praviš veliko, nisi rekel SAME bleferje. Praviš tudi, da so redki, ki to nisi bili. A malo prej si napisal, da so vsi.

Če bi si komentatorji mojih postov vzeli čas in vsaj skušali razumet, kaj sem hotel povedat, se ne bi vpikovali v posamezne besede, ne glede na to, kako prizadeti se zaradi njih počutijo. Opica pač nikoli ne bo razumela delfina.

Igra med spoloma je igra strasti. Tu za nebleferje ni nikoli bilo prostora. Tudi resnobneži blefirajo, siecr v drugo smer, čeprav mislijo da ne, če ne bi blefirali, jim ne bi visel jezik do tal, ko gre kakšna lepotica mimo.

Pišeš pa tako, kot da je v resnih zvezah gledanje in slinjenje prepovedano…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Če se moraš po vsaki drugi slinit, potem sploh ne vem kaj počneš v resni zvezi.

Moraš?

Ma ja, ti si pa ena od 0;01 % žensk, ki jih ne moti, če se dec slini po drugih. Ravno ti. Ziher.

Ma ja, ti si pa ena od 0;01 % žensk, ki jih ne moti, če se dec slini po drugih. Ravno ti. Ziher.[/quote]

Joj, Spider mi ne verjame, katastrofa!

Ma daj, nakladaš ti, da glava peče malo o tej svoji vezi, pa da sta s ebaje odločila, d anočeta met otrok, pa to. Prozorno.

Ne, ne, jaz sem do te odločitve prišla še preden sva se spoznala, on se zaenkrat zelo strinja.

Vprašanje, kako dolgo se bo. Mislim, dedcem je odločitev za potomca ena bistvenih, zakaj sploh gredo v vezo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close