Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style KATERA KREMA?

KATERA KREMA?

Pozdravljeni, sej upam, da pišem na pravem mestu..zanima me , katera krema za obraz je primerna za noč in katera podnevi-nekje sem prebrala, da je treba vlažilno ponoči uprabljati, hranljivo in obogateno pa podnevi-ali je bilo ravno obratno…Zanima me, kaj o tem menite vi?
Hvala za odgovor!Lp!

Pozdravljena Amadeja,

pri tako veliki ponudbi prepartivne kozmetike, verjamem, da je res težko najti pravo stvar zase.
Podnevi bi naj uporabljali dobro, hidrantno kremo, ki vsebuje tudi zaščitna sredstva pred zunanjimi vplivi, predvsem zaščito pred UV. Dnevna krema naj bo tudi dobra podlaga za make up, da bo le ta obstojen ves dan. Krema ne sme biti preveč mastna, da se ne bomo svetili. Tudi, če je naša koža suha, je bolje, da krema vsebuje veliko vlažilnih sestavin in take izsušila. Dobro zaščitena in navlažena koža bo ves dan izgledala lepo.

Nočna krema pa ima povsem drugačno funkcijo. Ponoči koža ne počiva, ampak se obnavlja, da popravi vse tisto, kar ji je čez dan škodovalo.
Zato je pomembno, da jo zvečer dobro očistimo in ji priskrbimo regenerativno kremo, ki bo koži pomagala, da se lažje in hitreje obnovi. Običajno je taka krema tudi malo bolj mastna in kompaktnejša. Če si bomo privoščili izdatno nočno kremo bomo zjutraj videti spočiti in koža bo lepo obnovljena in pripravljena na na ove izzive.

Seveda ne pozabimo, da je za lepo kožo pomembno tudi redno in temeljito čiščnje, toniziranje in še kakšno razvajanje. Odvisno pač od vaših let.
Vsekakor je kvalitetna nega naložba v prihodnost.

Želim vam veliko veselja ob negi, predvsem pa zadovoljstva ob rezultatih.

Jadranka

Najlepša hvala za odgovor, ki mi je povedal vse, kar sem hotela vedeti. Veliko lepega vam želim še vnaprej in lep pozdrav!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close