Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style katera krema za celulit?

katera krema za celulit?

ne vem katero kremo naj si kupim za celulit ali Vichy ali Fango, nekatere pravijo da učinkuje, druge pa da po enem tednu je spet vse kot na začetku, kaj mi svetujete?

Svetujem, da v iskalnik vpišeš celulit in si prebereš, kaj je že bilo napisano na to temo.

Vendar pa se mi zdi, da velja splošno pravilo: niti ni važno, katero kremo vmasiraš, zraven mora biti še količinsko ogromno popite vode, zdrava prehrana in telovadba. Potem pa je učinek.

Svetujem ti telovadbo.
Kreme so lari fari.

lp

Meni je Fango zelo pomagal, jasno zraven pazi se na prehrano.
Preberi si na strani http://www.mediteranea.si ( terapija celulita)

lp

Simona,
kremo uporabljaj samo še zraven, sicer je pa najbolj uspešna zadeva krtača, dobiš jo v DM. Krtačiš se na suho kožo in sicer toliko časa da postane rožnata. To delaj vsak dan in po 1 tednu bož že videla rezultate, ki bodo vedno boljši dokler boš to počela.

krema nobena ne prodre tako globoko pod kožo kot jr cekulit. Z kremo si lahko izboljšaš samo povrhnjico kože in nič drugega.

Najboljša krtača je Martini oz. nekaj takega piše na njej in stane cca. 1500 SIT in sem jo videla v veleblagovnici Nami v LJ, na kozmetičnem oddelku. Drugih boljših sredstev za domačo nuporabo ni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close