Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style katera krema proti gubicam

katera krema proti gubicam

Ktero kremo priporočate za glajenje ozirom preprečevanje gub na obrazu za 38 letnico.?? Katero uporabljate ve??

zaj si še mlada kaka krema lepo te prosim nič nea rabiš, čez dve leti začni kventi forti pa tanko namaži da nebo šok za kožo prevelki

Jaz uporabljam Dr. Hauscka Kutinovo kremoza podnevi in ponoči….Super

Nobene, ker ne obstaja! V lekarni dobiš kremo za suho ali mastno kožo za 5 evrov ali malo več in ta popolnoma zadostuje za dnevno nego! Vse drugo je pa marketing, bi rekla!

Meni ustreza Kozmetika Afrodita

Pred kratkim sem prebrala v neki reviji izjavo dr.Planinška, ki trdi, da je proti gubam dovolj čisto navadna krema za pod 5 €, vseeno kaka, ker pač nobena krema nima nekega posebnega vpliva na gube in njihovo nastajanje.

Se strinjam s tabo. Dolga leta sem uporabljala drage kreme priznanih znamk, potem se mi je pa začelo zdeti neumno dajati toliko keša zanje, pa sem že več kot leto dni zadovoljna s kremami za obraz in predel okoli oči znamke Garnier, ki stanejo cca 5 EUR.

Hehehe, a misliš, da koža točno ve, kdaj bo ženska dopolnila 40 let, da bo lahko uporabljala kozmetiko Quenty forty (40, seveda, hehehe).

Se pa strinjam z mnenji, ki pišejo, da naj uporablja navadno, poceni, kremo.

Afrodita je v redu. Imam zelo občutljivo kožo in mi Afrodita ustreza. Probala sem že tudi dražje, vendar to še ne pomeni, da bodo za kožo tudi primerne in ji pasale.

A cepivo proti gubam pa ne obstaja? Obstaja namreč proti raku :)))

Hofer ima anti-age kreme (dnevno in nočno) po 3 evre. Preverjeno nič slabša od nekih hudih znamk za velik denarja. Gub pa itak nobena ne zgladi niti ne prepreči njihovega nastanka.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close