Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija katera klaviatura

katera klaviatura

Kupujemo klaviaturo za otroke, ne bi rada nič zahtevnega, ker ne potrebujeta, a seveda tudi ne tistih za dve oktavi, ki so za dva meseca…

Predlagali so mi Yamaho 323, 200 EUR stane, je več kot odlična

V četrtek bodo imeli za pol nižjo ceno v akciji v Hoferju eno, ki ima tudi dinamične tipke
prav tako v četrtek v Lidlu za 89 EUR še eno Yamaho, čisto osnovno, nima dinamičnih tipk, niti ne vem za velikost tipk…

Pa v Leclerku sem našla eno Casio za malo čez 100 EUR, ki me je pritegnila, ker ima otrok narisano, katere tipke mora prijeti, da je prav.

Torej bi prosila za malo pomoči, ker se ne vem odločiti. Ne iščemo še za redno igranje, glasbeno šolo itd., samo za začetno igranje, ker sta obe hčeri (6 in 5 let) zelo navdušeni in kot pridemo kam, kjer imajo klavir, se takoj vsedeta in začneta igrati…

Ja no za 5 in 6 letnike res morda ni kaj drugega kot klaviatura za nekih 200 evrov. Samo treba je vedeti, če bo navdušenost trajala nekaj dlje se boste prej ali slej odločili in ga/jo dali šolati bodisi v glasbeno šolo ali pa plačevali privat ure. Takrat pa bo potrebno kupiti seveda kaj boljšega recimo PSR 710 katerega cena je 1150EU. Ob tem pa se bo potrebno znebiti te klaviature za 200 EU , kar pa ne bo niti najmanj enostavno. Zna potem boleti glava.

lp

Bogdan

New Report

Close