Katera je že bila pri JOHANUSU na obisku ?????
OPOZORILO !!!
Obisk pri JOHANUSU je ekstermno nevaren, saj vam lahko pusti trajne posledice, na vasi dui in telesu!!! Pazite se pogledov, kaj sele dotikov, da o izmenjavi telesnih tekočin niti ne govorimo. Ponujene pijace ali hrane so lahko opojno zastrupljene. Se preden se zaveste, ga boste napadli in od njega zahtevali neobičajne stvari. To se dogaja………… in tudi govori po koluarjih.
Bili ste opozorjeni!!!
JOHANUS
Hmmmmm…..
Kadarkoli odprem forum, ali pa sosednjega, pa še sosednjega – glej ga šmenta – ponovno tema, kjer se dovtični pojavlja…
Pa je zadeva že tako razsežna, da zabava množice… Verjetno se določene ženske že v javnosti, po trgovinah, na kofetkih, kjerkoli pač že, razgledujejo, ogledujejo mimoidoče moške in si pred očmi malajo svojega – potencialnega – Johanusa……Mi pa že vse skupaj tako parodično meji na kakšno špansko nadaljevanko…Pa ne mislite prosim, da jih sama gledam – vem le, koliko s svojo vsebino vplivajo in pomenijo tudi slovenskim dekletom, ženam, …tistim, ki bi po vzoru španskih nadaljevank rade našle svojega dobrega princa, jahajočega na konju, ali pa pločevinastem konjičku…..Skrilci ali brez…..Le vprašanje časa je še, kdaj bodo določene forumovke morale pripraviti robčke za brisanje solz in šmrkljev v potokih, ko bo dovtični objavil, da je našel “gardenijo”, ki mu je kos…..In to se bo zagotovo zgodilo takrat, ko dovtični ne bo “imel več toliko časa sodelovati tule”…..
Sicer se pa lahko, drage dame, vprašate: kako bi se počutile ve, ko bi tak gospod kot je dovtični, končno načel svojo žensko, in bi potem še vedno koketiral z vesoljnim ženskim svetom? Zamislte se no malo….Le zakaj so taki moški samski?
No ja – tiste, ki živite v iluzijah, hitro sfaširajte svoje polpetke in mi jih tule vrzite kot kontro – I don’t give a damn – želim vam sporočiti le, da prenehate sanjariti in polniti forume s tovrstno zabavo….Za to so klepetalnice…Preselite se raje tjakaj…..
Ave …..
Alias
Alias,
Tako je, čakam gardedamo “Gardenijo”, ki mi bo kos. Yesssssss!!!
Mora biti izobražena, razgledana, simpatična, stara med 33 do 39 leti, brez obveznosti in še s par malenkostmi. :-)))) Ne maram pa samovšečnih, arogantnih, neumnih in pijanih žensk!
No, Alias tako bi!
Potem pa resnično nebi imel časa za bockanje na tem portalu. Ker pa zaenkrat tu ne delam bistvene škode in sem po tvoje le španska nadaljevanka,…………….,…užitki so pa resnično “bažanski”, bom dodal še kakšno poleno na ogenj.
Hi, hi, hi, ………………..! ;-))), 8– , etc…
Mile madone, v globokem priklonu,
JOHANUS
Forum je zaprt za komentiranje.