Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style katera deluje

katera deluje

Pozdravljeni!
Odločam se za nakup anticelulitne kreme oz. gela, pa me zanima, če imate že kakšne izkušnje s katerim od teh, ki jih zdaj tako mrzlično oglašujejo (Vichy, Loreal, Avon, Afrodita,…) in kako se obnesejo oz. kateri je najučinkovitejši?
P.S za kremo ne mislim odšteti več kot 6.000 – da ne boste priporočali full dragih krem!
L.P

Veliko žensk posega po Vichyjevih izdelkih. Večina je kar zadovoljna z učinki.
V našem salonu priporočamo Decleorjeve in Phytomerjeve izdelke:

– Decleor aromaesenco za globinsko delovanje na maščobne celice Slendisium (8.300,00 SIT)
– Decleor gel za lepši izgled kože Lift Cellulium (6.200,00 SIT)

-Phytomer aktivni anticelulitni gel za lepši izgled kože Body contour gel (6.000,00 SIT)
-Phytomer maska proti celulitu CelluliMask (6.300,00 SIT)

Najboljši efekt je kombinacija obeh, če pa se odločiš samo za kremo, pa tudi ni nič narobe.

PRIPOROČAM TI LIPOFACTOR OD FIRME SANOFI.
PREVERJENO UČINKUJE ŽE PO 3 TEDNIH REDNE UPORABE.
DEFINITIVNO VIDNE SPREMEMBE.
ZA ‘NORMALEN’ CELULIT SI KUPI LOSION, ČE IMAŠ PA IZREDNO TRDOVRATEN PA ŠE SPREJ, KI PA SE MISLIM DA MORA UPORABLJATI V KOMBINACIJI Z LOSIONOM.
AMPAK MENI JE VEČ KOT ZADOSTOVAL LOSION.
STANE PA 6694 SIT IN GA LAHKO KUPIŠ SAMO V LEKARNI!
PA VESELO V POLETJE BREZ CELULITA!!!

Meni je lani pomagal cimetov gel od Afrodite.
Tudi letos upam.

Lp

Meni Lipofactor ni nič bolj pomagal kot krema od Loreala ali Afrodite.

lp

A je to ta cimetov gel k se kupi v prosti prodaji a je to un ta drugi, k ga lohk samo narocis?

LP! meni pa je do zdaj najboljši lorealov gel in stane samo 3000 sit….in res so vidni učinki

Cimetov gel kupiš v prosti prodaji.

Lp B

Jaz pa prisegam na naravne faktorje kot so Guam, ali pa Mediteranea, sploh ta ta nov izdelek Fango

shiseido – body creator, seveda pa mazanje s kremcam ne pomaga veliko ce se ne gibas in pravilno prehranjujes.

Zivjo,

pa je ta Shiseido Body creator tako zelo učinkovit, kot ima visoko ceno? Stane 10,000 sit. Povej prosim čisto realno, ker bom pač odštela toliko zanj, če res učinkuje!

Lara

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close