Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Katera agencija je najboljša za vas?

Katera agencija je najboljša za vas?

Pozdravljeni,

Trenutno načrtujem “zimski” dopust za južno ali pa srednjo Ameriko. Zanima me, kaj je boljše first minute ali last minute v takih primerih in če ima kdo dobre izkušnje z kakšno agencijo.
Razmišljal sem tudi potovanje v lastni režiji in ugotovil, da je to preveč dela 😀

Iščete poceni avionske karte, hotel, rent-a-car ipd?

https://imitrips.dreamtripslife.com/

v primeru da najdete ugodnejši let, dobite povrnjen denar. Za podrobnejše informacije: imitrips@gmail.com

kot član lahko tudi kupujete karte za ogled kulturnih znamenitosti (mimovrste)… Za podrobnejše informacije: imitrips@gmail.com

Sajko zaenkra najboljši do sedaj.

V kolikor vas zanimajo izleti po Primorskem, se priporočamo – www.autentica.si[/url]

Naši izleti[/url]:

Izleti[/url] za skupine
Izleti[/url] za kolektive
Pohodi in kolesarski izleti[/url]
Avanture[/url]
Izleti z ladjico[/url]
Kulinarična doživetja[/url]

Lep pozdrav s Primorske,

Jernej Frank | Turistično razvojna agencija Autentica Enodnevni in večdnevni izleti po Sloveniji www.autentica.si

Pred leti sem bil s Kompasom v Grčiji; tam so vozile svoje goste skoraj vse slovenske agencije, tako da si lahko na licu mesta preveril, razliko med ponudbami; moram reči da je Kompas za to ceno ponujal največ.

Mi hodimo poleti z turistično agencijo gradtur imajo dobro ponudbo za hrvaška počitnice imajo pa tudi precej ponudbe za smučanje – smučanje slovenija, avstrija, italija[/url]

Sanja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close