Katera agencija je najboljša za vas?
Pozdravljeni!Tudi mi vedno potujemo z Kompasom in smo zelo zadovoljni vse je bilo tako kot smo se zmenili.Pred tem smo bili dvakrat na dopustu z Globturjem in ti povem porazno.So nas lansko leto brez predhodnjega obvestila vrgli na drugo agencijo in sicer Sun holidays in smo bili resnično razočarani pa še v katalogu je objavljeno tako da te pritegnejo potem pa je vse drugače.Uglavnem se bomo držali Kompasa
Avstrijski Gulet ali TUI, prijava in plačilo preko interneta.
Cenejše in boljše, dobiš res tisto kar plačaš.
moje potovanje
Do nedavnega sem vedno hodila na počitnice s Kompasom, nato pa so me nekajkrat zelo razočarali, ma kaj razočarali, nategnili, kar lepo po domače. In to kljub (tudi večmesečnemu) predplačilu, ne pa last minute varianti. S Kompasom nikamor več, sama natega, samo sranje. Zelo sem razočarana nad njimi, preveč so si dovolili.
Sejemski oddelek je pa fajn, z njimi pa dobro sodelujem, oddelek počitnice/popotovanja se pa lahko zamisli nad svojim nesramnim obnašanjem in zajebavanjem strank. Sori za grdo besedo, njihovo dejanje je bilo grše. Uničen dopust, zapravljen čas, stran vržen denar … togotna sem od jeze, ko samo pomislim na Kompas.
Vedno mi najdejo primerno ponudbo
Spoštovana gospa Nataša,
Danes smo prebrali vaše sporočilo in iskreno nam je žal, da ste bili razočarani nad našimi storitvami. Zadovoljstvo potnikov je naša zaveza, ki pa je zaradi narave turistične dejavnosti kar velik izziv.
Vsekakor nam obvestila, kot je vaše, niso v ponos in vas vljudno prosimo, da se še enkrat obrnete na nas in podrobneje opišete vaše razočaranje.
Večina nas v Kompasu se trudimo izpolniti pričakovanja naših potnikov in včasih nam to tudi ne uspe. Veseli bomo, če se boste obrnili na nas, saj morebitne napake ne želimo ponoviti.
Lepo vas pozdravljamo in se vam v naprej zahvaljujemo.
Irena iz Kompasa
Res bi se težko odločil in komur koli svetoval s kom kam potovati kajti zase že vem in vem tudi kaj pričakujem in kaj mi v določeni deželi pod zvezdicami nudijo sem pa seveda tudi zelo prilagodljiv in ne kompliciram če to ni zares potrebno.Moje vodilo namreč je …Dobro se posvetuj in razmisli ter nato kupi a ko enkrat kupiš ne pozabi kaj si kupil in ne pričakuj preveč ko že itak vsaka država ima nekaj svojega in če tega ne veš si seveda morda lahko razočaran.Tudi takrat ko so me zaradi prebukiranosti poslali v drug hotel in so se ostali jezili in nergali sem se jaz smejal in jim na koncu ko so bili nad vse zadovoljni tudi malce pikro ponorčeval.
Je skoraj ni SLO agencije da nebi vplačal aranžmaja pri njih a sem se najdalj obdržal pri bivši ILIRIKI turizmu,Odklopu in v zadnjem času Agencija PIRC iz Maribora(last minute.si)
Rad bi samo dodal da je veliko odvisno od nas samih kakšni smo in kakšna so naša pričakovanja..
Vsem Vam želim veliko lepih trenutkov na dopustovanju ali potovanju in ne dovolite da vas male napakice spravijo iz tira kajti s tem boste pokvarili čas le sebi.Uživajte v tistem kar boste videli srečali spoznali in bodite sproščeni..LP
Forum je zaprt za komentiranje.