Kater je po vašem najslabši novinar na slovenskih televizija?
Da v isti sapi omenite npr. Berganta, Lesarjevo….Ha,haa! Bergant je novinar in to dober, načitan, poliglot. Tudi dober voditelj. Lesarjeva sploh ni novinarka ( torej ne gre v primerjavo). Ona bere poročila in se spogleduje s kamero. Dobra novinarka na A je recimo Nuša Trebušak, pa Mojca, …
Aščičeva je dobra novinarka, meni recimo Bobovnik ni nič posebnega (pa tak pomf okrog njega??). Slak je grozen vsaj pri vodenju….
Dobra novinarka na A je recimo Nuša Trebušak, pa Mojca, …
Kdo je Nuša Trebušak? Verjetno si mislil Urša? Eh lepo te prosim, žensko je Trebušak zaposlil samo zato, ker mu je bila všeč, ona se mu je pa pustila. Seveda ji je za to namenil precej lepo plačo (vsi podatki o njenih prejemkih so javno dostopni).
Sploh pa so vsi novinarji na Svet-u hudo hudo pod nivojem. Takega novinarstva sploh ne bi smelo biti.
Bergant bi bil dober novinar, če ne bi bil tako zelo pristranski in zelo posiljujoč z nekaterimi liberalnimi temami. Propagira en politični pol in pljuva po drugem.
Še najbolj mu zamerim, da se je udeležil Anti-fa protestov glede migrantov v Ljubljani. Kako je lahko tak človek sploh novinar, ko je pa več kot očitno pristranski. Tak ne more kritično voditi oddaje. Sramota!
Bobovnik bi bil tudi OK, ampak se je v zadnjih treh letih precej poslabšal.
Jelena Ašič…hahah obup. Obup obup obup. Za češnjo na vrhu smetane dodam še to, da je skrajno pristranska, neprimerna za novinarko.
Da se dotaknem še Pop TV novinarjev… tam je mogoče 5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} dobrih novinarjev, vse od Pucerja, do Petre Kerčmar (gnus), Katarina Matejčič in dopisnika iz Londona – vse to je, da ti slabo rata.
Ko potegnem črto vidimo, da imajo približno ok novinarje samo na Planetu (z izjemo Mayerja) in RTV SLO.
Polona Zoja Jambrek? Še nikoli slišala zanjo.
[/quote]
Hčerka Petra Jambreka ( tudi soustanovitelj številnih fakultet, zavodov in inštitutov9, ima očitno zabetoniran stolček v POP TV hiši. Voditeljica POP In oddaje. Še tistih 5 minut je težko posljušljiva in predvsem gledljiva, ko tako žveči besede in jih pod točno določenim kotom kamere tudi izusti – komajda….. Naj počne prosim v življenju še kaj drugega za preživljanje in naj prepusti to mesto drugim. Saj je sedaj naprimer že Tara tam, mlajša, dosti bolj se zlije s to oddajo, kot jambrekova, ki je že odslućila svoje.
Novinarje slabo poznam in niti ne vem, kako se pišejo.
Dober se mi zdi tisti plešasti iz New Yorka. Zdi se mi, da je Edvard Žitnik in poročevalka iz Bruslja.
Kako se ta piše ne vem.
In na domači sceni. Novinarke se trudijo (novinarjev skoraj ni….feminizacija?) in so razgledane in dobre. Žal pa jih je preveč, tako kot tudi preveč TV hiš.
Forum je zaprt za komentiranje.
[img]http://www.mediaspeed.net/fotografije/medium/259871-marjanca-scheicher-pisateljica-in-novinarka.jpg[/img]