katastrofa
pri svojih 20 in nekaj letih imam težave s kožo na nogah. namreč sem precej, a ne preveč poraščena, zlasti čisto na koncu, pri gležnjih, tudi na prstih na nogah in rokah imam dosti dlake, dolge, črne, goste. brijem si jih z britvico, tako, da si prej malo namažem kožo z vodo in milom, ker sem skužila, da lažje drsi in ni take iritacije kože. a na nogah, npr. v srednji šoli to še ni bilo tko izrazito, a sedaj imam skoz skoraj vsepovsod, največ pa proti gležnju, in najbolj ko se ravno obrijem, najmanj pa ko mi že rastejo nazaj in se moram spet briti, male vijolične pikice na koži. tega nimam na prstih na rokah in pod pazduho, po nogi pa je katastrofa, zelo grdo izgleda, sem tud bolj bela, težko me prime sonce, takih pikic pa znam imet tud na riti in npr. po hrbtu in trebuhu so manjše. poleg tega pa je še potem po britju koža tu pa tam bolj nadražena, da nastanejo bunkice oz. je hrapava in izsušena, četudi se namažem s kako kremo. kaj naj storim? tud ko sem si uporabila peno ali kremo za britje in one lepilne trakove, sem imela tako kožo. je kakšna pomo zame? celulita ima dost, četud sem suha in rit mi kar visi. al je deloma koža na nogah zato, ker živim bolj z 1 besedo nezdravo? ampak, ne verjamem, zakaj ravno na nogah in po britju? nogavice poleti pa niso več modne za ženske in ne bom mogla nosit kratka, odprta oblačila. prosim pomagajte mi.
Forum je zaprt za komentiranje.