katastrofa v moji omari – kam po nakupih??
PO zaporednih porodniškah, ko nisem nabavljala praktično ničesar za službo, grem po novem letu zopet v službo, ampak kaj obleči????
Delam v vodstveni ekipi podjetja, torej poslovna oblačila, klasika v glavnem…
z postavo in kg nimam težav, le z dolžino rok in nog (kdo bi si mislil??), saj imam pri 176 cm višine 59 kg…
Potrebujem vsaj 3 kostime, pa za kaj pokombinirat, pa nekaj parov kvalitetnih čevljev…skratka finančni zalogaj na višku!!
Punce boste zagotovo imela kakšen pameten nasvet……
l
Emporium (včasih dobiš tudi kaj za normalno ceno), Modiana.
Sicer pa je v BTC toliko butikov. Najraje kupujem v Tomu Tailorju in s. Oliverju. Ker se dobijo kakšne dobre majčke, bluzice, ki jih lahko skombiniraš.
Sicer se marsikaj dobi tudi v Maxiju in Nami, ampak so cene res visoke.
Prejšnji teden sem šla po nakupih v BTC in Citypark in sem si kupila dve ful dobri srajčki, pulover in prehodno jakno (vse Tom Tailor), jakno si je v TT kupil tudi mož, pa je bilo vse skupaj okrog 55.000 SIT.
Čevlje (vsaj take , ki so moderne in si jih želim) sem si poleti kupila v Massu (njihovi trgovini, zraven Špara). Nasploh pa so zdaj trgovine polne jesenskih in tudi že zimskih stvari – samo denar moraš imeti.
LP
PS: Me pa nekaj zanima. Jutri si grem kupit bombažno trenerko. Tako bolj kvalitetno. Kaj predlagate, kam naj grem pogledat!? HVALA
Lenč, ti je že predhodnica napisala, a ker sem tudi sama čisto sveža z nakupov, ti lahko povem še svoj izplen. Ker imava podobno postavo, boš mogoče kaj lepega (sicer bolj hlačne variante, a za službo še vedno zelo lepo) našla v Street One.
Zdaj pri hlačah prevladuje žamet, zelo tanek, mehek, v jesenskih barvah, tudi roza in lila sta vmes. Cena: 11 jurjev.
Puloverji z ovratnikom, krajši, a ne prekratki, prijetni na golo kožo: 9 jurjev.
Puliji (bombaž, brez rokavov): 6 ali 7 jurjev.
Jopica, kratka: 7 jurjev.
Jakna (jaz sem si kupila živo oranžno žametno, čista bomba), kratka: 12 jurjev.
Jakna, mislim, da bukle sistem, kratka, 20 jurjev (te si, žal nisem kupila, ker na meni ni zgledala pol tako dobro kot na obešalniku).
Plašč (dolžina tik nad koleni, črne ali roza barve, s pasom in teliran): 28 jurjev.
Brezrokavnik – bunda, mislim da črne, rjave in bež barve: 7 jurjev (tudi samo gledala).
Mene je štacuna oziroma njena vsebina čisto navdušila, sploh zato, ker se barve med sabo vse večinoma kombinirajo in se za razmeroma normalen denar lahko zelo lepo oblečeš.
Uživaj med nakupovanjem!
lp
Res je. Žamet je spet (ali še vedno) na pohodu. Jaz imam doma žametni, hlačni kostim, ki sem ga dala delat šivilji že lansko zimo. Je naredila ful moderen kroj in sem zdaj gledala po trgovinah in še nisi za stran.
Načrtujem pa za letos tudi kakšno dolgo krilo – samo, ne vem, žametno mi ravno ne gre. Bi rada bolj elegantno. No, spet bo treba po tgovinah . ampak pri naslednji plači.
LP
Pojdi pogledat v Wolly Pully na Gosposvetski- malo naprej od trgovine Rašica v smeri Tivolija. Tam imajo zdaj kar lepo izbiro kostimov in raznih srajc, majčk in puloverjev- cene so zmerne, tudi materiali so naravni in prijetni za nosit. Drugače tudi jaz navijam za s. Oliver!
Želim ti dober nakup in predvsem velik časa, da boš res kupila uporabne kose.
Lenč – mene je v podobnem položaju rešila šivilja. 3-je kostimi narejeni po meri (zelo zmerna cena), iz materialov in barv, ki pašejo eni k drugim, plašček,srajce pa še par majčk in pulijev kupljenih v BTC-ju in podoba je bila popolna!!! Pa še vse modele in barve sem lahko izbrala sama. Močno priporočam
Jaz ti absolutno priporocam Emporium, predpostavljam, da za poslovne namene potrebujes bolj kot ne kvaliteto. Tam bos dobila tudi normalne, kvalitetne in predvsem usnjene cevlje, kar je danes v poplavi raznih Massov ze pravi podvig (vecina celjev ima vsaj podplat iz plastike).
Kvalitetni ijn moderni so tudi kostimi od znamk Basler in Gina (oboje v Maxiju).
Dober nakup ti zelim!
Forum je zaprt za komentiranje.