Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek katastrofa ta forum

katastrofa ta forum

Kokoši

Ti se sploh s kom razumeš tu? Izziv naštej pet oseb, ki te sprejemajo? Problem imaš ti peder.

Odgovor na objavo uporabnika
Ah daj no, 21.12.2021 ob 08:56

Kokoši

Ti se sploh s kom razumeš tu? Izziv naštej pet oseb, ki te sprejemajo? Problem imaš ti peder.

js ga zaenkrat 🙂 je objasnu mojo situacijo v nulo

ljudje ki so zlobni odrazajo svojo notranjost ki je gnila

nezadovoljstvo s seboj

?midva se samo braniva

pa kaj ce bi bil peder

si sam pedr da te je pedrov strah in sramota?

Tebe sprašujem? Ajde kokoši kdo od ostalih, ki niso ta svež prepih…

Vsakoletno predpraznično vzdušje na forumu. Tisti v glavo zhebani napadajo tiste, ki še niso.

PS

Kura, al dolgolaska, al vaga, al………ima pač čas in voljo, ter seveda dovolj razmetano podstrešje, da že kaki 2 leti odločno vodi v ustvarjanju  predprazničnega  vzdušja na forumu.

dolgolaskica, 21.12.2021 ob 08:59

pa kaj ce bi bil peder

si sam pedr da te je pedrov strah in sramota?

Je peder, spoznaj malo ljudi, da ti bo jasno kako kdo piše in kdo je.

Kokoši ???????, 21.12.2021 ob 08:50

dolgolaskica, 21.12.2021 ob 08:22

Omg, 21.12.2021 ob 08:16

Lara292, 21.12.2021 ob 08:12

samo zaljenje

ampak sem res opazila da se spravljate na dolgolasko ker ima samo drugacno mnenje

zelo grdo

mislim da so tu gor veliko hujsi pa jim

nihce nic ne rece

nekaj drugega mora bit na tem da se na njo spravljate

zensko ljubosumje penzion paket

Ja ja dolgolaskica vleči se vun….

V eni temi tipčki ne znajo fookat…

V eni temi izpostavljaš svojo idealno postavo in žališ debele…

V eni temi pišeš kako so vsu bolni tukaj…

Kritiziraš, kritike pa ne sprejmeš. Tudi komentarje ne bereš prav in napadaš. Naprimer danes Popaya je kar čudak?

Lepo te prosim lažniva prasica brez vesti in kompasa.

vecina kle gor je zaljivih ja in rab zdravljenje ter ne sprejema drugega mnenja ?

ene 5 izjem tuki gor je normalnih ki ne odreagirajo na moje teme sovrazno in tud nvm zkj bi ker nc tasga ne pisem?

in takim bolnikom sploh nam vec odpisvala ?

DOLGOLASKICA,

in povej mi gdo te napada?

Te napadajo ljudje pod stalnimi vzdevki?

Ne napadajo te anonimni pritlehni gnoji, ki v lastnem živlenju ne znajo stati za lastnimi besedami!

Bedni smotani moški, ki jim daje zadovoljstvo se spravljati na žensko kakršno nikoli nebi mogli imeti in so zato sovražni do tebe.

In zavržene prasice, ki ti zavidajo tvojo postavo, samozavest in sproščenost. In ni problem pri njih, da so debele in da jih moški ne opazijo. Ampak njihov problem je da so gnile po svojem značaju.

Mam izkušnje, ker mi to počneta dva obsedenca (debil in debilka) odkar sem na temu forumu.

Gdo, gdo, gdo ?

Ah daj no, 21.12.2021 ob 09:00

Je peder, spoznaj malo ljudi, da ti bo jasno kako kdo piše in kdo je.

men je usen ce j pedr

mene ne ovira

?

dolgolaskica, 21.12.2021 ob 09:03

men je usen ce j pedr

mene ne ovira

?

sj nikjer ne pise d mu supak nastav

nj bo pedr kva to mene briga

Še vedno ne sprašujem tebe kratkapamet

dolgolaskica, 21.12.2021 ob 08:47

Twink twink, 21.12.2021 ob 08:43

Provokatorka, 21.12.2021 ob 08:41

Dolgo si provocirala zdaj je pa ljudem dopizdilo. Ne se čudit, da te ne marajo. Tudi ne gre za izražanje drugačnega mnenja.

Drzi tole. Dobla si kar si iskala… Odkar si tz je mon se slabi, kot je bil… Dobr tek

mene ne gane kaj folk tuki pise

js sm vesela in zadovoljna z zivljenjem zato me ne gane neko pisanje od tujca kot vecino kle 🙂

to je chat

dolgolaskica, 21.12.2021 ob 08:48

ljudje ki so iskreni in direktni so vedno spljuvani,ce nebi bila hinavks in ritoliznica moskih kot vecina bi to vedela

in to so za mene prave kurbe,ne pa jst ?

Kako te ne moti? Če pa jokaš tukaj kako si vsi oh in sploh nesramni?

In ne, ne pluvajo te, ker si diriktna. Pluvajo te zato, ker si v svojih provokacijah žaljiva.

Debele, slovenci niso za nič, tipi ne znajo fukat, vse so kurbe….

In kaj ti pričakuješ na to? Da ti bodo ploskali in se ti klanjali.

Dobila si, kar si iskala.

Aja, pa z “Laro” pišeta zelo podobno. Sploh ne podobno, identično. Samo v vednost.

Provokatorka, 21.12.2021 ob 09:08

Kako te ne moti? Če pa jokaš tukaj kako si vsi oh in sploh nesramni?

In ne, ne pluvajo te, ker si diriktna. Pluvajo te zato, ker si v svojih provokacijah žaljiva.

Debele, slovenci niso za nič, tipi ne znajo fukat, vse so kurbe….

In kaj ti pričakuješ na to? Da ti bodo ploskali in se ti klanjali.

Dobila si, kar si iskala.

Aja, pa z “Laro” pišeta zelo podobno. Sploh ne podobno, identično. Samo v vednost.

Bravo. Tudi Luka piše podobno. In ta dolgolaska lima fotke gor pa je kao prišlek. Če se s kom ne strinja ga takoj grdo označi.

to je bivsi blaablaa- somebody

Hej, hej, hej… Jaz ga sprejemam. Moja domžnost je sprejeti ga natanko v tolikšni meri, kolikor je sam pripravljen sprejeti sebe.

V bistvu pa to, koliko jih sprejema njega, niti ni bistven podatek. Bolj bistveno bi bilo vprašati, ali on more sprejeti druge (in katere, če da).

Moj predhodni odgovor se je nanaüal na tole (prvi post na tej strani, od “Ah daj no”).

No evo!!! Točno to se je zgodilo! ???

Vsakič znova se potrdi to kar mislim. ?

Si videla DOLGOLASKICA samo omenim ju in v sekundi se tu pojavita. Kako predvidljiva sta. ?

ISTA DVA, KI NAPADATA DARWINADARKOTA, KI NAPADATA MENE TUDI NAPADATA TEBE. In še mnogo ostalih uporabnikov.

Torej debil in debilka, ki sem ju omenil. Ti ju bom opisal, da se boš lažje zaščitila pred njunimi bolnimi manipulacijami.

debilka: zamerljiva obsedena oseba z mejno osebnostno motnjo, ki nima stalnega vzdevka in piše pod 1000 vzdevki. Njena značilnost je, da velikokrat uporabi besedo NO  v vzdevku (naprimer “joj NO nehi). Je vulgarna in izredno neumna saj ti piše vedno iste stvari, potem pa se zgovarja, da ti to pišejo vedno druge osebe, ker te pač vsi sovražijo. (Ali kot je zgoraj napisala, da naj naštejem vsaj 5 oseb, ki me sprejemajo.) Se zelo trudi, da da drugim občutek, da so ničvredni, ker se pač sama počuti ničvredno in nesposobno. To je način, da se ona bolje počuti, saj je v resnici največja bednica, ker je noben tip ne povoha. In razlog zato je njen gnil značaj. Včasih piše kot moški, večinoma pa tako, da se ne da prepoznati spola. Vendar dopuščam samo 10% možnosti, da je moškega spola (kak incelovski drkač), ker sem 90% prepričan, da se gre za katastrofo od ženske.

debil: iDESI (piše tudi pod vzdevki BTDT, matjazko(zdaj preimenovan v MATIASA), Excell), PAZI SE TEH VZDEVKOV. To je uporabnik, ki je načitan in polen modrosti iz knjig za samopomoč in Biblije), vendar njegovo pametovanje je večinoma ponavlanje prebranih fraz in le prazno pametovanje in filozofiranje brez globine. Saj, da bi imel globino bi mogel imeti tudi življenske izkušnje in bi potem znal te modrosti predstaviti tudi iz svojega zornega kota. A življenskih izkušen nima, ker cel dan preživi za ekranom računalnika in manipulira.

Je izredno SAMOVŠEČEN in hoče biti priljubljen in narediti vtis na druge. Dela se priljudnega in skromnega, da bi bil simpatičen. Vendar sem ga pogruntal kakšna pošast z narcisistično osebnostno motnjo je.

On ti bo pisal lepe besede pod svojimi glavnimi vzdevki in te hkrati pod anonimnimi žalil. Če mu boš napisala, da veš gdo je, ti drugi uporabniki foruma ne bojo vrjeli, saj so nasedli njegovi lažni podobi.

Nihče ga ne mara, saj se jim zdi priliznjen a vseeno mislijo, da ni tako zavržen kot v resnici je.

Ta svet se ze dolgo ne vrti vec v pravo smer. A je kdo gledal sinoci Tednik? Sestri kazensko tozita svojo mamo zaradi zapostavljanja. Pa to clovek ne more verjet.

Kokoši ???????, 21.12.2021 ob 09:38

No evo!!! Točno to se je zgodilo! ???

Vsakič znova se potrdi to kar mislim. ?

Si videla DOLGOLASKICA samo omenim ju in v sekundi se tu pojavita. Kako predvidljiva sta. ?

ISTA DVA, KI NAPADATA DARWINADARKOTA, KI NAPADATA MENE TUDI NAPADATA TEBE. In še mnogo ostalih uporabnikov.

Torej debil in debilka, ki sem ju omenil. Ti ju bom opisal, da se boš lažje zaščitila pred njunimi bolnimi manipulacijami.

debilka: zamerljiva obsedena oseba z mejno osebnostno motnjo, ki nima stalnega vzdevka in piše pod 1000 vzdevki. Njena značilnost je, da velikokrat uporabi besedo NO  v vzdevku (naprimer “joj NO nehi). Je vulgarna in izredno neumna saj ti piše vedno iste stvari, potem pa se zgovarja, da ti to pišejo vedno druge osebe, ker te pač vsi sovražijo. (Ali kot je zgoraj napisala, da naj naštejem vsaj 5 oseb, ki me sprejemajo.) Se zelo trudi, da da drugim občutek, da so ničvredni, ker se pač sama počuti ničvredno in nesposobno. To je način, da se ona bolje počuti, saj je v resnici največja bednica, ker je noben tip ne povoha. In razlog zato je njen gnil značaj. Včasih piše kot moški, večinoma pa tako, da se ne da prepoznati spola. Vendar dopuščam samo 10% možnosti, da je moškega spola (kak incelovski drkač), ker sem 90% prepričan, da se gre za katastrofo od ženske.

debil: iDESI (piše tudi pod vzdevki BTDT, matjazko(zdaj preimenovan v MATIASA), Excell), PAZI SE TEH VZDEVKOV. To je uporabnik, ki je načitan in polen modrosti iz knjig za samopomoč in Biblije), vendar njegovo pametovanje je večinoma ponavlanje prebranih fraz in le prazno pametovanje in filozofiranje brez globine. Saj, da bi imel globino bi mogel imeti tudi življenske izkušnje in bi potem znal te modrosti predstaviti tudi iz svojega zornega kota. A življenskih izkušen nima, ker cel dan preživi za ekranom računalnika in manipulira.

Je izredno SAMOVŠEČEN in hoče biti priljubljen in narediti vtis na druge. Dela se priljudnega in skromnega, da bi bil simpatičen. Vendar sem ga pogruntal kakšna pošast z narcisistično osebnostno motnjo je.

On ti bo pisal lepe besede pod svojimi glavnimi vzdevki in te hkrati pod anonimnimi žalil. Če mu boš napisala, da veš gdo je, ti drugi uporabniki foruma ne bojo vrjeli, saj so nasedli njegovi lažni podobi.

Nihče ga ne mara, saj se jim zdi priliznjen a vseeno mislijo, da ni tako zavržen kot v resnici je.

??? da se ti da pisat na dolgo vse

velik lazje mi je da recem da so v vecini vsi katastrofa razn par izjem 🙂

Sm prepricana pa tud sama da je vec ljubosumin zensk tuki gor kukr pa tipov bolanih ampak se tud to najde 🙂

“DOLGOLASKICA”,

sta, sta onedva.

Res je, te morda še kdo drug žali in napada. Kakšna ljubosumna ženska, ki ti zavida ali pa tip, ki nikoli ne dobi nobene luštne. Ampak takih je največ 10 odstotkov.

Veš kako pa psihopatski obsedenci delujejo? V nekoga se zapičijo in ga potem anonimno nadlegujejo. Pišejo mu pod nešteto vzdevki, da bi mu sesuli samozavest. Vse da bi ta oseba dobila občutek, da je ničvredna. Velikokrat kaki najstnik naredi samomor zaradi tega.

In potem misliš, da te nihče ne mara. NIKAR NE NASEDAJ TAKIM FINTAM. Internet ni resnično živlenje in zato dopušča možnost za take manipulacije.

Kokoši ???????, 21.12.2021 ob 10:19

“DOLGOLASKICA”,

sta, sta onedva.

Res je, te morda še kdo drug žali in napada. Kakšna ljubosumna ženska, ki ti zavida ali pa tip, ki nikoli ne dobi nobene luštne. Ampak takih je največ 10 odstotkov.

Veš kako pa psihopatski obsedenci delujejo? V nekoga se zapičijo in ga potem anonimno nadlegujejo. Pišejo mu pod nešteto vzdevki, da bi mu sesuli samozavest. Vse da bi ta oseba dobila občutek, da je ničvredna. Velikokrat kaki najstnik naredi samomor zaradi tega.

In potem misliš, da te nihče ne mara. NIKAR NE NASEDAJ TAKIM FINTAM. Internet ni resnično živlenje in zato dopušča možnost za take manipulacije.

eh men ne morjo nacet samozavesti

psihopatov je pa dost tuki gor  se vidi po vprasanjih ki jih postavljajo pa kako opica pisa pa take..

bruh od bruha 🙂

Clovek ne more verjet, koliko budal je na tem svetu.

Kokoši pet primerkov….

idesi, 21.12.2021 ob 08:53

Tale naša dolgolaska je prav prijetna osvežitev. Ne bi me čudilo, če bi šlo za eno izmed inkarnacij Vagabunda. Vsekakor poživitev v zaspanem kokošnjaku. 🙂

??

dam roko v ogenj, da se je tale driska (dolgolaskica) pred tremi drevi pojavila z razlogom.

jz str osu vidm da ma lažno sliko v profilu. pa mi pumpa še vedn dela. jaooo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close