Katastrofa
Živim v Ljubljani. V naši ulici so skoraj vsi brezposelni, na socialni podpori. Kako je to sploh možno. Kako lahko sploh tako funkcionira taka država. Ali je socialna pomoč sploh kako omejena. Ali pa so naši delodajalci pokvarjeni, pa nočejo zaposliti ljudi. Ker to kar se dogaja pri nas je pot nekoč bivše jugoslavije.
Kaj si vi mislite o vsem tem
Nesmisel, 15.02.2022 ob 22:50
Živim v Ljubljani. V naši ulici so skoraj vsi brezposelni, na socialni podpori. Kako je to sploh možno. Kako lahko sploh tako funkcionira taka država. Ali je socialna pomoč sploh kako omejena. Ali pa so naši delodajalci pokvarjeni, pa nočejo zaposliti ljudi. Ker to kar se dogaja pri nas je pot nekoč bivše jugoslavije.
Kaj si vi mislite o vsem tem
-
Med mestno gnilobo ni niti enega vrednega, vključno s tabo. Tako da ko bodo enkrat rakete ravnale mesta z zemljo, ne bo nobene škode.
Vas zanima realna debata (brez igranja vlog) kaj lahko v zvezi z volitvami 2022 naredimo, da bo res kaj bolje? brez predsodkov in brez reklame?
Sem starejši moški, oče otrok za katerih prihodnost me skrbi, nikoli v življenju nisem bil član nobene stranke, hodim na vse volitve in referendume, verjamem da so besede poceni in dobro poznam ustroj našega sistema, volilno matematiko in tudi osebno nekatere politične akterje
Moja dosedanja “taktična izbira volilne preference” je postala povsem neuporabna, ker so se v zadnjih dveh letih zgodile ireverzibilne spremembe v nekaterih strankah
V možnost izboljšanja z nasiljem na ulicah ne verjamem, neposrečeni otročji slogani tipa “smrt janšizmu” me ne zanimajo, se pa ne pretvarjam, da je to kakršnakoli realna grožnja nasilja
Božó, 15.02.2022 ob 22:56
Prejšn mesc sm dobu gretja 175. Ta mesc 168.
Kako je to sploh možno? A je to normalno? Fer? Pošteno?
Ma kjer bom lahko bom izkoristu državo.
bodi vesel, jaz imam 178 eur. toplarna, greje mi do max 18 stopinj, ko vklopijo, sicer zmrzujem. položnica pa pride, ja.
Forum je zaprt za komentiranje.