Katarina Čas se vam zdi privlačna
Ni res, 17.09.2023 ob 15:32
No ja no, 17.09.2023 ob 15:28
Slabo igra, 17.09.2023 ob 13:15
Lepota 5, kot igralka ocena 1-2.
Glede na to, da je igrala ob Leonardu di Capriu v filmu Volk iz Wall Streeta, so očitno nekateri, ki se na igranje spoznajo bolj kot ti, drugačnega mnenja. Sicer je bila manjša vloga, a v tak film z oceno 1-2 ne prideš niti za čistilko zakulisja, kaj šele pred kamero.
Ker je peezdo pokazala. Če bi bla tok ekstra bi ostala v ZDA.
Morda jo je res, a jo je še na tisoče drugih, gotovo dosti njih mlajših in lepših. Pa je bila vseeno izbrana.
…, 17.09.2023 ob 12:23
Jebeš privlačnost, če ženska ne more roditi.
Pa ni edina. Mavec, Irgl, pa tista skraužlana napovedovalka na poročilih ene 15 let nazaj…
Ženske z veliko kilometraže in zunanje lepote, ampak ne morejo roditi.
Nerodulje niso vredne piškavega oreha.
Ne more ali noče?
Nosečnost žensko zjebe. Fizično in mentalno. Me res zanima komu se dvigne na zdebilčkane 45-letne mamice s tremi froci, v razvlečenih puloverjih, z neurejenimi lasmi in seksapilom crknjene podgane. Tako pač je, jebi ga. Niso leta tista, ki definirajo seksi žensko, sto drugih okoliščin je.
Poleg tega pa ni nezanemarljiv podatek, da dokler ženska ne rodi, je lahko na določenem delu telesa enako rpivlačna kot v dvajsetih. če ni rpeveč znucana, seveda. 🙂
jebaletemamke, 17.09.2023 ob 23:24
Ne more ali noče?
Nosečnost žensko zjebe. Fizično in mentalno. Me res zanima komu se dvigne na zdebilčkane 45-letne mamice s tremi froci, v razvlečenih puloverjih, z neurejenimi lasmi in seksapilom crknjene podgane. Tako pač je, jebi ga. Niso leta tista, ki definirajo seksi žensko, sto drugih okoliščin je.
Poleg tega pa ni nezanemarljiv podatek, da dokler ženska ne rodi, je lahko na določenem delu telesa enako rpivlačna kot v dvajsetih. če ni rpeveč znucana, seveda. 🙂
Mel bi potomca pa hudo babo
Zou ngre skp
Zensks nikoooli ni vec ista p se lhko se tok tolazijo.nikoli
Drgac p men kat.čas ni niti lusna kaj sele lepa
Desa Muck in Katarina Čas igrali skupaj v filmu mama in hči. Naprimer kako komedijo ali dramo. Mogoče grozljivko. Kako gresta skupaj na počitnice in se jima zgodi romanca. Ali pa Desa piše knjigo o svoji mladosti, Katarina igra mlado Deso. Potem se ji zgodi tragedija in se zredi, umakne se od javnosti v lep vikend, mogoče lepo opremljen kontejnrček, lahko za zgodi ujma. Ja, nekaj malce aktualnega, da bo zanimivo,….
Tisti frizer od Miča, ki ima lepe dolge blond lase, je letnik 1975, ampak še vedno lep kot slika, in Jure Zrnec igrata dva psihota, ki sta ostala brez kontejnarja in strašita Deso, a ona sploh ne ve kdo jo straši, psiho scene, včasih dobi kak obisk kakega soseda in vsi so sumljivi in prijazni. Vse je na samem ob gozdu. Desa se zaljubi v blondinca z dolgimi lasmi in mu sledi, ga opazuje, tudi on njo, a iz različnih razlogov. Jurij Zrnec je njegov brat in vedno v bližini. Katarina je Desina hči, neverjetno podobna mladi Desi. Katarina se te dni vrne iz Amerike in tudi ona se zaljubi v blondinca. Ni da ni, lahko bi nastala mehiška telenovela 😉
Lepa je, blondine sicer niso moj tip, ampak ona mi je pa res všeč. Tudi lep glas ima, pa še kar zanimiva sogovornica se mi zdi, ko kje kaj pove
Igralka se mi zdi tudi kar dobra, jo pa fejst ovira, da ma v angleščini močan naglas, če bi znala ful dobro angleško, bi se prebila tudi do velikih vlog v hollywoodu po moje, ker je res taka lepotica, da redkokje vidiš.
Resnica ni prijetna, 18.09.2023 ob 08:40
Za nick “…”
Dvomim, da Katarina ne more imeti otrok. Je bolj njena odločitev, da jih noče imeti. Gotovo jo je na smrt strah, da bi rodila tako hudo prizadetega debila kot si ti.
Za Resnica ni prijetna
⭐️⭐️⭐️
En najboljših komentarjev ?
Kar se pa Časovne tiče, pa lahko rečem le, da je bila všeč enemu od najboljših režiserjev vseh časov – po vseh merilih, njihovemu filmskemu visočanstvu Scorseseju, ki je en najbolj izstopajočih predstavnikov Novega Hollywooda. Če ne poznate Taksista z DeNirom, če ne veste, zakaj je ta film legendaren, če ne veste, kdo je Scorsese, se težko opredelite okoli kvalitete česarkoli v filmski industriji.
Scorsese je perfekcionist, ki izbira sam, osebno tudi najneznatnejso vlogo in kader v filmu. Scorsese ne dela napak, pri njem ni nič slučaj, saj je vse do kraja dkonsrruirano pod njegovo taktirko, on pa je genij.
Pa tudi sicer mi je Časova od nekdaj dokaj všeč na slovenski medijski sceni. Glasbene iddaje je vodila na začetku svoje kariere in ni bila tako slaba vsebinsko. In danes zelo nepretenciozno komentira svoje uspehe ter spodbuja mlade igralce k velikopoteznosti in samozaupanju. Lajkam. Kudos.
Forum je zaprt za komentiranje.