Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Katarina Čas se vam zdi privlačna

Katarina Čas se vam zdi privlačna

Dobra riba, ne glede na leta.

Zelo lepa je, mi je pa malo bolj všeč Erika Žnidaršič, ki je približno njenih let tudi. Kar nekaj je luštnih 40+ letnic

Odgovor na objavo uporabnika
Ni res, 17.09.2023 ob 15:32

No ja no, 17.09.2023 ob 15:28

Slabo igra, 17.09.2023 ob 13:15

Lepota 5, kot igralka ocena 1-2.

Glede na to, da je igrala ob Leonardu di Capriu v filmu Volk iz Wall Streeta, so očitno nekateri, ki se na igranje spoznajo bolj kot ti, drugačnega mnenja. Sicer je bila manjša vloga, a v tak film z oceno 1-2 ne prideš niti za čistilko zakulisja, kaj šele pred kamero.

Ker je peezdo pokazala. Če bi bla tok ekstra bi ostala v ZDA.

Morda jo je res, a jo je še na tisoče drugih, gotovo dosti njih mlajših in lepših. Pa je bila vseeno izbrana.

Obraz ima popoln.  Drugace pa ledena s prijazno masko.  Bizovicar mi je bil vedno vsec po karakterju,  ona pa glumi, ker sta ze ravno  imela dolgo partnerturo.

, 17.09.2023 ob 12:23

Jebeš privlačnost, če ženska ne more roditi.

Pa ni edina. Mavec, Irgl, pa tista skraužlana napovedovalka na poročilih ene 15 let nazaj…

Ženske z veliko kilometraže in zunanje lepote, ampak ne morejo roditi.

Nerodulje niso vredne piškavega oreha.

Ne more ali noče?

Nosečnost žensko zjebe. Fizično in mentalno. Me res zanima komu se dvigne na zdebilčkane  45-letne mamice s tremi froci, v razvlečenih puloverjih, z neurejenimi lasmi in seksapilom  crknjene podgane. Tako pač je, jebi ga. Niso leta tista, ki definirajo seksi žensko, sto drugih okoliščin je.

Poleg tega pa ni nezanemarljiv podatek, da dokler ženska ne rodi, je lahko na določenem delu telesa enako rpivlačna kot v dvajsetih. če ni rpeveč znucana, seveda. 🙂

Claudius, 17.09.2023 ob 16:05

Ne. Hladna, preračunljiva ženska. Nobene elegance, miline in nežnosti ni v njej.

Menealiteto pac ima to, ki je tipicno slovenska na medijski  sceni za zenske.  Kimajoca,  ugajaska, ritolizniska, glih za v Ameriko… Ziva zalost, lepa pa je.

@Ni res

Ti pa očitno imaš rentgenske oči, da vidiš skozi spodnje perilo.

Zelo lepa.

Točno tako. Ene 3.razredne igralke ne bi niti povohali.

Lepa ženska, a brez karizme. Deluje mi prazno.

Meni je lepa. In naravna, ima  make up, ni pa nabotoksirana, z nafilanimi ustnicami in neokusnimi kremplji. Ima stil.

Za nick “…”

Dvomim, da Katarina ne more imeti otrok. Je bolj njena odločitev, da jih noče imeti. Gotovo jo je na smrt strah, da bi rodila tako hudo prizadetega debila kot si ti.

Meni osebno se je do par let nazaj zdela najlepša slovenska igralka, zdaj se je pa nekaj z njeno čeljustjo zgodilo in se mi ne zdi več najlepša, še vedno pa lepa. Zdaj govorim samo ozunanjosti, drugače se mi zdi pa tudi izredno topla in simpatična.

ŠD, 18.09.2023 ob 08:33

Meni je lepa. In naravna, ima  make up, ni pa nabotoksirana, z nafilanimi ustnicami in neokusnimi kremplji. Ima stil.

Že to, da se ne botoksila, veliko pove. Tudi plastike ni. Katarina, drži se tega. Lepa si, staraj se lepo. Ne plastično.

Zelo lepa ženska, izredno prijazna in topla.

Podobna je Tajči po izgledu.

jebaletemamke, 17.09.2023 ob 23:24

Ne more ali noče?

Nosečnost žensko zjebe. Fizično in mentalno. Me res zanima komu se dvigne na zdebilčkane  45-letne mamice s tremi froci, v razvlečenih puloverjih, z neurejenimi lasmi in seksapilom  crknjene podgane. Tako pač je, jebi ga. Niso leta tista, ki definirajo seksi žensko, sto drugih okoliščin je.

Poleg tega pa ni nezanemarljiv podatek, da dokler ženska ne rodi, je lahko na določenem delu telesa enako rpivlačna kot v dvajsetih. če ni rpeveč znucana, seveda. 🙂

Mel bi potomca pa hudo babo

Zou ngre skp

Zensks nikoooli ni vec ista p se lhko se tok tolazijo.nikoli

Drgac p men kat.čas ni niti lusna kaj sele lepa

hehe, res je podobna Desi Muck, kot je nekdo omenil..V mlajši in vitkejši verziji. Obraz mislim.

Desa Muck in Katarina Čas igrali skupaj v filmu mama in hči. Naprimer kako komedijo ali dramo. Mogoče grozljivko. Kako gresta skupaj na počitnice in se jima zgodi romanca. Ali pa Desa piše knjigo o svoji mladosti, Katarina igra mlado Deso. Potem se ji zgodi tragedija in se zredi, umakne se od javnosti v lep vikend, mogoče lepo opremljen kontejnrček, lahko za zgodi ujma. Ja, nekaj malce aktualnega, da bo zanimivo,….

Tisti frizer od Miča, ki ima lepe dolge blond lase, je letnik 1975, ampak še vedno lep kot slika, in Jure Zrnec igrata dva psihota, ki sta ostala brez kontejnarja in strašita Deso, a ona sploh ne ve kdo jo straši, psiho scene, včasih dobi kak obisk kakega soseda in vsi so sumljivi in prijazni. Vse je na samem ob gozdu. Desa se zaljubi v blondinca z dolgimi lasmi in mu sledi, ga opazuje, tudi on njo, a iz različnih razlogov. Jurij Zrnec je njegov brat in vedno v bližini. Katarina je Desina hči, neverjetno podobna mladi Desi. Katarina se te dni vrne iz Amerike in tudi ona se zaljubi v blondinca. Ni da ni, lahko bi nastala mehiška telenovela 😉

Tale frizer Tomaž Turk Mič Styling

Mogoče, 17.09.2023 ob 13:54

Mogoče je pa lezba k nikol nobenga frajerja nima.

Sem jo videl z enim nekoč, torej se najdejo frajerji tudi izgleda.

Lepa je, blondine sicer niso moj tip, ampak ona mi je pa res všeč. Tudi lep glas ima, pa še kar zanimiva sogovornica se mi zdi, ko kje kaj pove

Igralka se mi zdi tudi kar dobra, jo pa fejst ovira, da ma v angleščini močan naglas, če bi znala ful dobro angleško, bi se prebila tudi do velikih vlog v hollywoodu po moje, ker je res taka lepotica, da redkokje vidiš.

Resnica ni prijetna, 18.09.2023 ob 08:40

Za nick “…”

Dvomim, da Katarina ne more imeti otrok. Je bolj njena odločitev, da jih noče imeti. Gotovo jo je na smrt strah, da bi rodila tako hudo prizadetega debila kot si ti.

Za Resnica ni prijetna

⭐️⭐️⭐️

En najboljših komentarjev ?

Kar se pa Časovne tiče, pa lahko rečem le, da je bila všeč enemu od najboljših režiserjev vseh časov – po vseh merilih, njihovemu filmskemu visočanstvu Scorseseju, ki je en najbolj izstopajočih predstavnikov Novega Hollywooda. Če ne poznate Taksista z DeNirom, če ne veste, zakaj je ta film legendaren, če ne veste, kdo je Scorsese, se težko opredelite okoli kvalitete česarkoli v filmski industriji.

Scorsese je perfekcionist, ki izbira sam, osebno tudi najneznatnejso vlogo in kader v filmu. Scorsese ne dela napak, pri njem ni nič slučaj, saj je vse do kraja dkonsrruirano pod njegovo taktirko, on pa je genij.

Pa tudi sicer mi je Časova od nekdaj dokaj všeč na slovenski medijski sceni. Glasbene iddaje je vodila na začetku svoje kariere in ni bila tako slaba vsebinsko.  In danes zelo nepretenciozno komentira svoje uspehe ter spodbuja mlade igralce k velikopoteznosti in samozaupanju. Lajkam. Kudos. 

zelo lepa je, 17.09.2023 ob 22:42

Zelo lepa je, mi je pa malo bolj všeč Erika Žnidaršič, ki je približno njenih let tudi. Kar nekaj je luštnih 40+ letnic

Meni pa Erika ni všeč. Nesimetričen nos ima, slabo opravljena operacija.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close