Kataloška prodaja
Tu pa tam kaj naročim, ampak od mene ne bi obogateli. Me pa motijo dolgi dobavni roki, ob tem pa nikoli ne veš, če ne bojo nazadnje samo obvestili, da izdelka ni več na zalogi. Pa vsi se nekaj izgovarjajo na Nemčijo… kot da je to na koncu sveta… in tudi, kaj me briga Nemčija; če v Sloveniji služijo, naj pa še prodajo organizirajo tako, da bo tudi v Sloveniji normalno tekla. Z izdelki sem pa v glavnem zadovoljna, se mi zdi spodobna kvaliteta za znosno ceno.
Imam samo občasne izkušnje z Neckermannom in sem bila zadovoljna, vendar ponavadi ne kupujem oblačil, kakšne malenkosti za gospodinjstvo, ker se mi ne da po vseh teh trgovinah hoditi. Tudi dostavili so mi v sedmih dneh po naročilu res pa je, da dostikrat nekatere stvari manjkajo, ker so razprodane, očitno si to še lahko privoščijo.
Enkrat sem kupila majico pri Neckermannu. Barva se sploh ni ujemala s tisto, ki je bila v katalogu. Sprva sem mislila, da so se zmotili, ko sem jih poklicala, pa so mi povedali, da je to to. Nikoli vec ne kupim nic preko kataloga.
Raje grem lepo v trgovino, vidim na lastne oci, pomerim (ker vcasih moras ravno probati, da vidis, kako ti dolocena stvar stoji) in kupim. In ne boste verjele, sploh ni nabavnih rokov!
Forum je zaprt za komentiranje.