Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style katalog AVON?

katalog AVON?

kje se da dobiti katalog izdelkov Avon, ali bi ga lahko poslali na dom?

hvala

tija

Tija, povej mi naslov ali pa mi piši na demie@email.si, pa ti ga pošljem brez problema. Je ok, če ti pošljem katalog že za avgust?

Če ga želi še katera, lahko tudi samo za pogledat, da ne bo katera mislila, da je nujno treba kaj kupit, se mi naj oglasi na demie@email.si. Pač samo toliko, da se seznanite še s to firmo, če želite – lahko samo za primerjavo z drugimi firmami, drogerijami, ipd. Sploh pa ima sedaj še 50% poletno akcijo na izdelke. Moram povedat, da so tudi meni šli na živce taki oglasi, ampak enkrat sem pogledala in ugotovila, da ni tako slabo se spoznavat z novimi izdelki.

Lepo poletje vam želim in upam, da ste čimbliže ventilatorju!:)

A si iz MB?

Nisem, ampak lahko dostavim stvari tja, če se boš odločila za nakup. Glede kataloga je pa tako, da upam, da mi ga bo še uspelo poslati danes popoldan, če ga želiš, ker grem trenutno na pot v LJ. Drugače pa ga boš najkasneje dobila v soboto. Sporoči mi na mail.

Ker trenutno email.si ne dela, se tistim, ki ste mi mail poslale včeraj, opravičujem, če jim nisem odgovorila. Ne vem kdaj bo popravljen, zato bi prosila vse, ce mi lahko svoje mail naslove sporocite na gsm: 031/347-835 in vam bom odpisala z drugega maila, saj se oddaja naročil zelo bliža. Hvala!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close