Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kaštel štafilič – tn resnik

kaštel štafilič – tn resnik

Živjo, zanima me če je že kdo bil tam – varianta all inclusive. Je primerno za mejhnega otroka – 2leti? kakšna je plaža, je kaj sence,… Hvala za izkušnje. Všeč mi je predvsem zato, ker imajo bungalove in all inclusive :). Je še kje drugje možna ista varianta? Lp.

LEP POZDRAV….
letos bi radi letovali v kaštel štafilič v apartmajih tino in me zanima ce mi lahko kdo poslje kaksne slike in mi napise kako je bil tam zadovoljen z sobami in plazo…

nika.rauh@gmail.com

Zdravo! Isto, kot Suzanca, gremo tudi mi letos v tele bungalovčke. Pa me zanima, če ima kdo kakšne slikce in izkušnje. Informacije iz prve roke so vseeno nekaj drugega, kot ponudba preko kataloga. Tudi mi imamo male otroke…

Bila lani, meni je bilo kar vredu, saj za to ceno ni bilo prevelikih pričakovanj. Hrana dobra, lačna nikoli, bungalovi sicer skromno opremljeni, vendar toliko prostorni (razen WC in tuša-miniaturno), da ni bilo problema še blazine, ležalnike notri zmetat. So tudi v senci, tako da kljub zunanji vročini je notri kar znosno. Če nimaš sosedov,(ali daljnih sosedov) ki pojejo in pijejo celo noč, vsako noč, je mir..drugače pa zna biti zelo moteče, saj se sliši vse. Plaža lepa, senco tudi imaš, tudi tik ob morju, če si zgoden in pogrneš brisačo.
Meni je bilo vsekakor bolj všeč kot bilokateri all.inclusive hotel. Lepše mi je bilo le še v slamnatih hiškah, kjer pa moraš imeti res lepo vreme, da so počitnice sanjske. No, jaz sem ga imela, zato drugo leto nisem hotela izzivati sreče in sem šla v TN Resnik, kjer je elektrika. :)))
Aha, pa še to. Pravijo, da so roza bungalovi boljši, no, ne vem, sama sem bila v belih.

Pozdravljeni!

Tudi mi se letos odločamo za letovanje v TN Resnik. Ima kdo kakšne slike od bunglavov ali paviljonov. Kakšna je sploh razlika. Malo nas moti, ker ni klime, je sploh potrebna?
Če ima kdo kakršnekoli izkušnje okoli tega naselja se priporočam, da jih deli z menoj :).

Moj mail: pintarbostjan@gmail.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close