Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev Kašno zaposlitev opravljate in kakšno plačo dobivate

Kašno zaposlitev opravljate in kakšno plačo dobivate

Jaz sem trgovka in dobim minimalca 🙁 pa sem več v službi kot doma

ŽALOSTNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja žalostno, pa še kako. Recesija je udarila vse. Jaz sem dipl.inž.grad. pa delam za minimalca + minimalni stroški (malica, prevoz). Delam pa v projektivi, kot projektanta – arhitekt.

Mislim, da bo z nastopom zime (v kolikor bo sne, mraz…) še več brezposelnih, in bo še huje.

Pri nas vsi na minimalu, gostinstvo….vsak dan, petek, svetek, vedno v službi nikoli doma

programer, delam pa za 1500 neto.

…za jurja z vsem skupaj

Opravljam delo za katerega sem se izšolala, peta stopnja v gospodarstvu, domov nesem 1200€ neto s prevozom.

Voziš se pa 2 km ali 80 km na eno stran???

Voziš se pa 2 km ali 80 km na eno stran???[/quote]

Joj, ni omembe vredno 6km.

javni sektor, samostojni svetovalec – neto 800€ (7.st.izobrazbe)

Vodja finančnih ref. ,33 let del. dobe, gimnazija, z vsemi dodatki (vožnja, malica, dodatek na del.dobo)-1000€.

inšpektorica (na enem od področij), uni, 10 let delovne dobe, 1200 neto brez malice in vožnje

Knjigovodja v gradbeništvu (pri zasebnikih), V. izobrazbe, 1300 netto + stroški malica, prevoz.

strokovni delavec v društvu, V. stopnja, 800,00 neto

nekaj pod 600 neto, 20 let delovne dobe,računovodstvo -knjigovodstvo najboljšega soseda -5 st +prevoz (90km na dan) +minimalno za prehrano
nimam nobenih kreditov ,ker tudi če bi ga želela ga ne morem dobiti na tak znesek

Delam kot medicinska sestra, v domu starejših občanov, V stopnja. Urnik pester (dop,pop,nočna,celodnevna) in seveda vse dni v tednu,kot tudi med vikendi in prazniki.

Dobim pa od 1000-1100 € (z malico in prevozom).

lp

Aražer, grafični oblikovalec. Zajamčena plača. (za kozlat), jebejo te pa v glavo vsi, ki imajo 5 min cajta.
Obseg dela imava s sodelavko takšen, da se ti zrola. Vedno sem rada in z veseljem hodila v službo….zadnje leto pa je katastrofa. Same neke reorganizacije, ki peljejo v pogubo.

Srednja šola, vodja v privatni firmi,1400 +prevoz+prehrana.

trgovka…600/700 odvisno od meseca 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Don't cry, just say "f°ck you" and smile ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

fin.referent, V.stopnja, 1000 neto bez malice, prevoza, 20 let del.dobe

Z možem imava firmo, opravljava več dejavnosti….na mesec dobiva tolk kolikor se potrudiva oz. nama plačajo. Če je dober mesec je lahko 6000€ ali več, če je pa slab pa tam nekje 1500- 2000€.

Malo morgen s V.stopnjo 1000€ neto v javnem sektorju!!

Malo morgen s V.stopnjo 1000€ neto v javnem sektorju!![/quote]

tudi jaz sem v javnem sektorju, isto imam V. stopnjo, 20 let dd, isti naziv – 700 neto.

čistilka v vrtecu (6 ur) 350e +70e +60e prevoz

dipl.defektologonja, 20 let dela, šolstvo, plača z malico in prevozom 1860 € neto.

analitik v JU, 5 let delovne dobe, VII. st., 2031€ bruto, 1250€ neto

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close