Kartuše
Meni se splača, saj za HP-jev tiskalnik serije DJ 710c bi dal za originalno kartušo črno okrog 9 tisočakov, barvno pa kar 12 ali mislim, da je še več. Občutno preveč, če tako pogledam…
Set za polnjenje kartuš pa me pride nekje okrog 6 tisočakov in z njim napolnim eno kartušo kar dvakrat ali celó trikrat (odvisnost od firme kako pakirajo črnila)! Se pravi 6 tisočakov za 3 (!) kartuše. Kvaliteta pa je pri tisku enaka kot originalna.
V najdi.si vtipkajte “polnjenje kartuš” pa izberite svojega najbolj primernega ponudnika. Bilo bi nesramno od mene, da točno določenemu podjetju delam reklamo in s tem druge spravljam v kot. 😉
Lep pozdrav in naj bo cenovno ugodno 😉
Vsem priporočam raje nakup kompatibilnih kartuš. Cena je primerljiva, ni umazanega dela in zasušenja. Najboljše do sedaj so pri E-kartuše, imam smolo in uporabljam kartuše HP652. Original je komaj za nekaj listov, kompatibilne so pa huda težava. Večinoma sem kupoval v printink, potem pa sem našel večje polnjenje na spletu. Do sedaj niti ene reklamacije, naredi pa veliko več kot originalne, skratka super. Še link: https://www.e-kartuse.si
Forum je zaprt za komentiranje.