Najdi forum

Kartuše za HP

Ali je nujno, da kupim orginalne kartuše za HP 695c? Ali so OK tudi cenejša črnila na katerih piše, da so univerzalna? Slišala sem, da se vseeno najbolj splača origialne, ker da druge niso OK.
V bistvu me zanima kako najceneje tiskati na mojem HPju.

HiJaz že dolgo časa kupujem neorginalne kartuše za epsona in zaenkrat nisem mel težav 7 let mam epsonove printerje (tri v tem času) in za vse sem kupoval neorginalne kartuše. Odločiti se moraš sam!

by

Najceneje je originalne kartuše kupiti v Avstriji (mediamarkt). Lahko pa se malo igraš in poizkusiš z polnjenjem (polnilne pakete dobiš kjer koli). Upoštevaj pa, da priporočajo, da kartušo napolniš največ tri kart potem pa jo zamennjaš…

-------------------------------------------------------------- Kdor isce resnico, jo mora znati prenesti. Kitajski pregovor

Kako pa se polni? Je to preprosto? Se pravi, da kupim črnilo in napolnim staro originalno kartušo?

Upam, da me ne bo kdo za ušesa, ker tole ni mišljeno kot reklama ; za polnjenje kartuš si več preberi na
, posebej preberi FAQ . Po moje ni ne vem kako zapleteno, poizkusil pa resda še nisem.
Pa še o originalnih karušah: mislim , da pri originalnih kartušah močno preplačaš ime firme ( Epson, HP etc…), ker so te kartuše do 4- krat dražje kot pa neoriginalne, razlike pa praktično ni opaziti, seveda, če nimaš kakšen extra, super, oh in sploh printer.

Posavec

Posavec,
hvala bom prebrala. Se mi zdi, da naslednjič ne bom dala skoraj 9000 SITekov za enokartušo.

Sem ravnokar ugotovila, da je 3x polnjenje 6000 oz. 7000 za 4x barvno.
Se pravi, da sem do sedaj zapravljala denar tja v tri dni?

Najceneje tiskaš na HP tako ,da si kupiš Canona (preizkusil na lastni koži)…

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close