Najdi forum

kartuše HP najceneje

Imam tiskalnik HP 5150. Kartša pa je HP 56 (črna).
Kaj je najcenejša varianta? Novi originali so dragi, potem se naletela na kompatibilna kartuše, ki niso nič kaj cenejše?
Kje se da pa dobiti kakšne obnovljene? Tega pa skoraj ne najdem?
Pri nakupu črnila pa je verjetno potem treba vrtat kartušo in je cela packarija?
Nekako se mi zdi najboljša varianta obnovljena kartuša, samo kje dobiti najceneje (upoštevat je treba tudi poštnino).

Predlagam da pogledaš članek Kartuše za brizgalnike v zadnjem oktobrskem Monitorju.

Najcenejša varianta je vedno nalivanje (kompatibilne) barve.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Sem iskala Monitor v knjižnici pa ga nimajo.

Z polnjenenjem pa je menda prece packarije? Zato bi raje kako obnovljeno pa ne najdem nič pametnega.

Pečenje jajc je težje….:

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

jaz sem nabavila svoje tam v stari ljubljani,pri ljubljanici,skoraj pri karlovski cesti že.

Pero, zgleda, da si me prepričal. Samo najprej bom morala preveriti, če ni moja kartuša že zasušena.

Vem za nekoga, ki je imel trgovino in mu je ostalo kar nekaj kartus razlicnih znamk, med njimi tudi Hp. Prodaja jih po polovicni ceni. Ce koga zanima naj pove…

Kvalitetno…definitivno Trgovina Svet Črnil na Litijski cesti

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close