kartica diners club
-
A mi lahko kdo pove kam pošljem kopijo osebne ?sem dobila pošto da zaradi nekega boja proti terorizmu in pranju denarja bla blla posodabljajo podatke in da lahko vse uredim v aplikaciji ,sem izpolnila potem pa pišem na info če rabim poslat tudi osebno pa mi napiše samo ja ?pa še to po dveh dneh ..pa dober kam jo pošljem ,jaz po pošti ne mislim pošiljati ko en norec ,kak nimajo vse elektronsko plus zakaj rabijo again osebno ,mi še dve leti velja ta ki sem jo ob vlogi oddala ..to znoris res ..torej kako ste to posodobljali ostali ?
Ni goljufija Diners je poslal na moj naslov in tudi vi Diners online piše da je treba posodobiti ..ni nateg ,kaj niste to vsi dobili ?ni pa nateg ker je vse uradno ,pač preverjajo zaposlitev če si se zaposlen in koliko si dobil zadnji priliv na TRR in če si menjal delovno mesto.. katastrofa uglavnem ,se ledvico hočejo ocitno
Eva, kaj se pa tolk razburjaš? Nove kartice so na poti, imajo večjo sistemsko napako, zato je v aplikacijo trenutno vstop onemogočen. Gled posodobitve osebnih podatkov, imajo vso pravico preveriti stvari. Načeloma mora spremembe sporocati uporabnik sam. In ce imaš še veljavno OI, namesto, da se razburjaš, a ne znaš napisati, da je še veljavna do xy in do podatki OI še vedno isti kot lansko leto? Ko pa spet ne boš zmogla plačat, boš pricakovala pa, da ti odlog do xy odlozijo čist prijazno in brez komplikacij, menda. Raje se v to smer usmeri kot pa v novo kartico. Ki zgolj nadomesti s staro z istim limitom. Razlika bo le, da če nekje ne bodo Diners sprejemali, ti jo bo ob prostem limitu potegnilo čez, ker bo imela še opcijo Mc. Če so pa tolk grozni, saj lahko kartico poplačaš in jo vrneš. Ali se v življenju nauči rokovati tudi s potrpežljivostjo.
Nič več ni govora o tem da bo sploh prišla nova kartica. Ja lahko bi imeli vsaj kakšno obvestilo na strani ..pa Tut po mailu ni odgovora .aplikacija je po dveh dneh zacela delat ?mi prosim poveš kje si našel informacije glede MasterCard..kaj to vsi ki že imamo Diners dobimo ali kako ..jah ne da nisem potrpežljiva ampak zame manjka informacij samo to je ..vse se moreš sam znajt
Forum je zaprt za komentiranje.