karinsko morje
Se mi zdi, da kar vsak dan, včasih celo večkrat.
Me prav zanima, kaj so kar naenkrat odkrili tam. Menda je to nekje okol Zadra? Sem celo življenje mislila, da je Hrvaška ob Jadranskem morju, no, zdaj pri petdesetih, pa odkrijem Karinsko morje …[/quote]
jaz ga poznam, ker smo se tam prek vozili do biograda, ampak nikoli ne bi tam dopustovala… depresivno do konca, morju sploh podobno ni.
Se mi zdi, da kar vsak dan, včasih celo večkrat.
Me prav zanima, kaj so kar naenkrat odkrili tam. Menda je to nekje okol Zadra? Sem celo življenje mislila, da je Hrvaška ob Jadranskem morju, no, zdaj pri petdesetih, pa odkrijem Karinsko morje …[/quote]
Pa saj ne obstaja karinsko morje. Tako rečejo hrvati, domačini temu zalivu. Če se pelješ od Šibenika, proti notranjosti je res dolg zaliv, ene 35 km. Ko sem se peljala prvič, sem tudi jaz čudno gledala. Saj po cesti morja dolgo ne vidiš, potem čez dolgo časa pa kar en velik zaliv. Sem mislila, da je jezero, potem pa le grem pogledat avtokarto.:).
Se pa strinjam z Vsak drugi dan. Jaz tam tudi ne bi dopustovala, ni podobno morju. Edino poceni je, vem pa, da se poceni najde še marsikje drugje, pa veliko lepše.
Morda je to primerno za koga, ki hoče biti popolnoma sam, pa še z domačini čim manj stikov. 🙂
Zaliv Karin , oziroma v celoti ‘Virsko more’ je plitvo, nepretočno, na južnem koncu ponujajo celo ‘zdravilne blatne kopeli’, karkoli že to je. Ker morski tok nosi od Zadra gor vse, kar si že moreš mislit, se v tem pličaku tudi marsikaj naplavi. Med domovinskim ratom je bil ta konec zelo na udaru – razdejanje so malo popravili, je pa še ostalo tistih nedokončanih skeletov od trinastropnih haciend – mogoče se investitorji, ki so bili predčasno premagani, neradi vračajo na kraj, če si sploh upajo … itak.
Meni je že vožnja mimo Karina depresivna, kaj šele, da bi tam bila. Spomnim se luškanega privat kampa na jugu Uvale Karin, kjer je lastnik z neuko roko napisal na vhodno tablo: Srbi nepoželjni.
Pejte rajš kam drugam, ta zaliv ima negativno energijo.
Forum je zaprt za komentiranje.