Najdi forum

Na žalost so vse kapacitete v Holliday Inn-u za termin ko potujemo mi ža zasedene. Bom še poskušala morda se kaj sprosti. Zdi se da obvladaš sceno križarjenj zato me zanima ali se res ne splača udeležit nobene ekskurzije na kopno, ki jo organizira ladjar? Za vse namige in nasvete se ti zahvaljujem. LP

Aja pozabila sem ti odgovorit da sem križarjenje rezervirala preko CFC ostalo pa bom zrihtala sama. LP

Kar se tiče ekskurzij je treba vedeti kam greste in kolik vas je….
Če ste npr. štiričlanska družina se definitivno splača vzeti raje taxi….
Mi smo si ponavadi ogledali predstavitev ekskurzij na ladji ( ponavadi je to prvi ali drugi dan ), potem pa taksista prosili da nas pelje točno na te destinacije…..ma so taksisti že zverzirani in točno vedo kam turiste peljati….če bom kraj poznala, ker nisem videla še vseh Karibov…::-((((..

LP

Kar se tiče ekskurzij je treba vedeti kam greste in kolik vas je….
Če ste npr. štiričlanska družina se definitivno splača vzeti raje taxi….
Mi smo si ponavadi ogledali predstavitev ekskurzij na ladji ( ponavadi je to prvi ali drugi dan ), potem pa taksista prosili da nas pelje točno na te destinacije…..ma so taksisti že zverzirani in točno vedo kam turiste peljati….

če mi poveš kam greste, ti morda lahko pomagam….če bom kraj poznala, ker nisem videla še vseh Karibov…::-((((..

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close