Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice KARIBI..z 2,5 letnico…

KARIBI..z 2,5 letnico…

Pa še jaz z temi vprašanji….

Imamo v planu potovanje na Karibe…zaenkrat so samo plani, ker sem jaz skeptična kako bo z našo tamalo in spremembami ure…..namreč da ne bo celo noč pokonci in čez dan spala….
Pa še za letalo me skrbi…….

Sem bila že parkrat v ZDA…..nazadnje se nikakor nisem mogla navaditi na uro..ob 23.00 uri sem bila mrtvo utrujna…..
Vaše izkušnje……????
Hvala !!!!

Po poletu iz Dunaja v NY in kratkem večernem potepu po mestu sem zaspal kot ubit ne glede na uro, po dveh dnevih sem sploh pozabil, da imajo v SLO drugačen čas( spomnili so me domači, ko sem jih ponoči budil po telefonu). Prepričan sem, da ne bo problemov, saj so otroci še bolj prilagodljivi od nas malce starejših! LP

kaj pa vem, ko sem bila v Dominikanski republiki, sva srečela še en par iz slo, ki je imel majhnega otroka, ta otrok je imel kar precej težav saj je pomešal dan in noč. Seveda pa niso vsi otroci enaki eni se lažje prilagodijo, drugi malo težje. Moje osebno mnenje je, da če boste ostali vsaj 14 dni bo tudi otrok imel dovolj časa, da se prilagodi in ne bo težav.

Lep dan in prijetno potovanje…

Mi smo bili z našim ko je bil tar 18 mesecev na Šrilanki, pa ni bilo nobenih problemov. Več problemov glede časovne razlike in klime sem imela jaz, otrok pa nobenih. Drugače pa je bil navdušen nad toplim morjem, pa tudi na letalu nobenih problemov.

Jaz sem bila letos v Sri Lanki,čeprav je vožnja ravno tako dolga ,se mi zdi da je lažje leteti na vzhod.Mislim kar se tiče časovne razlike.Let v dominikansko se mi zdi veliko bolj utrujajoč.Ne vem zakaj??)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close