Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek KAR VAM GOVORIM JE RESNICA

KAR VAM GOVORIM JE RESNICA

STE KDAJ POMISLILI ZAKAJ JE NEBO MODRO ? VELIKO SMO HODILO V ŠOLO IN POZABILI SE VPRAŠAT Z SVOJO GLAVO ZAKAJ ? ZAKAJ ? KOT OTROK   ….ČLOVEK  VELIKO KRAT GLEDA MEDIJE IN BO ZAUPAL NJEMU BREZ POMISLEKOV  SVOJE GLAVE ….

KAKOR JE REKEL  OČE NEBESKI JEZUS

MODRO NEBO JE KER

Geneza 1:7-9  In Bog je naredil svod in razdelil vode, ki so bile pod svodom, od voda, ki so bile nad svodom; in bilo je tako. In Bog je nebesa imenoval nebesa. In bil je večer in jutro, drugi dan.    In Bog je rekel: Vode pod nebom naj se zberejo na enem mestu in naj se pokaže suha; in bilo je tako.

BOG JE DOBER  NI SLAB ON JE RESNICA …KDOR NIMA RESNICE JE TO LUCIFER

Kok ste tečni vi verski fanatiki jebemti

Janez 15:18-27 Različica kralja Jamesa 18 Če vas svet sovraži, veste, da je sovražil mene, preden je sovražil vas. 19 Če bi bili od sveta, bi svet ljubil svoje; ker pa niste od sveta, ampak sem vas jaz izvolil iz sveta, vas zato svet sovraži. 20 Zapomni si besede, ki sem ti jo rekel: Hlapec ni večji od svojega gospoda. Če so preganjali mene, bodo preganjali tudi vas; če so se držali mojega izreka, bodo ohranili tudi tvoje. 21 Toda vse to vam bodo storili zaradi mojega imena, ker ne poznajo tistega, ki me je poslal. 22 Če ne bi prišel in jim govoril, ne bi imeli greha; zdaj pa nimajo plašča za svoj greh. 23 Kdor sovraži mene, sovraži tudi mojega Očeta. 24 Če ne bi med njimi storil del, ki jih ni storil nihče drug, ne bi imeli greha; zdaj pa sta oba videla in sovražila tako mene kot mojega Očeta.

Odgovor na objavo uporabnika
ANONIMEN, 07.12.2021 ob 22:47

STE KDAJ POMISLILI ZAKAJ JE NEBO MODRO ? VELIKO SMO HODILO V ŠOLO IN POZABILI SE VPRAŠAT Z SVOJO GLAVO ZAKAJ ? ZAKAJ ? KOT OTROK   ….ČLOVEK  VELIKO KRAT GLEDA MEDIJE IN BO ZAUPAL NJEMU BREZ POMISLEKOV  SVOJE GLAVE ….

KAKOR JE REKEL  OČE NEBESKI JEZUS

MODRO NEBO JE KER

Geneza 1:7-9  In Bog je naredil svod in razdelil vode, ki so bile pod svodom, od voda, ki so bile nad svodom; in bilo je tako. In Bog je nebesa imenoval nebesa. In bil je večer in jutro, drugi dan.    In Bog je rekel: Vode pod nebom naj se zberejo na enem mestu in naj se pokaže suha; in bilo je tako.

BOG JE DOBER  NI SLAB ON JE RESNICA …KDOR NIMA RESNICE JE TO LUCIFER

Naj zate pesem nebo ti odpre:

I wonder why (Darko Č.) – YouTube )

Slava Očetu v nebesih

Modro je zato ker svetloba potuje skozi molekule. Rdeče ob zahodu in vzhodu pa rata ker potuje pod drugačnim kotom in ima daljšo pot.

Ampak tega Darmun ne kapira.

Ce se ne ves, resnica danes nikogar ne zanima.

S tem pač nisi pojasnil, zakaj je nebo modro!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close