Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija kar nenkrat mi je računalnik tole napisal

kar nenkrat mi je računalnik tole napisal

na sredi računalnika mi je narisana ena tabelo
gor piše ENGIME menu
set. itd..
potem pa se dol vrtijo ekone: movie, internet, demo user.

IN NE MOREM TEGA DOL DATI..
mislim, da je gor prišlo nekao takole ko sem brisala prah na tipkovnici,

druge idej nimam.

hvala za pomoč.

ne morem pa nikakor klikniti gor ,, ne gre in gre

1. resetiraj in rešeno ali
2. hkrati pritisni ctrl + alt + delete. Odpre se upravitelj opravil. Odpri drugi jeziček – procesi in tam poišči program, ki ga želiš izkopiti. Pritisni na izbrano vrstico in izberi Končaj proces spodaj..

Zdravo,

Nauk zgodbe je: Briši prah, ko je ali računalnik v celoti izklopljen ali pa samo tipkovnico izklopi (če se gre za namiznega). 😀

Verjetno si ga z ioni nabila, ko si drgnila s krpo po njem, pa mu je nekaj preskočilo v čipih. Meni se je nekaj podobnega zgodilo, ko sem po tipkovnici polil šampanjec.

Ne skrbi sčasoma se bo vse uredilo samo od sebe, ti kalkulatorji so pametnejši kot si mislimo.

Yup, statična elektrika je možnost.

PS: Za prenosnike vem, da se dobijo neki zaščitni oz. silikonski filmi za tipkovnice, ki ščitijo pred prahom, tekočino, it.

eBay -> laptop keyboard protective film

Sigurno kaj podobnega obstaja tudi za namizne računalnike oz. te tipkovnice. Tako samo to odstraniš iz tipkovnice, pobrišeš, umiješ in si brez skrbi.

Tudi meni se je to zgodilo in res mi je pomagalo upravitelj opravil.Tam je full enih procesov,sem hotla prekinit,pa mi je napisalo da računalnik ne bo pravilno deloval.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close