KAR NEJKI OD IGRALCEV, PEVCEV……………(POGLEJ SEJ J ZANIMIVU!!!!!!!!!!!!!)
TUKEJ LAHKU PIŠETE KAR HOČSTE OD IGRALCEW, IGRALK, PEVCEW, PEVK,…
(JST BI RADA…verjetno že vejste- informacije od- slim shady(eminem), 2pac, snoop doggy dog, ice cube, dr.dre, jay-z,…
KAR HOČESTE LOHKU TUKI NAPIŠETE!
JST BOM:
POHVALILA EMINEMA, SNOOP DOGA, DR.DRE IN TKO NAPREJ
AJA IN SEVEDA 2PAC-RIP…
ŽALILA PEJ BOM 5O CENTA, K NIMA POJMA IN TISTU NJEGOVU SRANJE SPLOH NI RAP! IN CHRISTINA AGUILERA IN BRITNEY SPEARS-KR SO DVEJ KUZLI IN ITAK SO OD EMINEMA KONKURENCA…
VSE SLOVENCE(MOGOČE RAZN KOSTA IN 6PACKPACK ČUKUR!- MA JA NO NISTA N VEM KAJ…) SPLOH SO SLOVENSKI BENDI SLABI: SIDDHARTA, GAME OVER, !!!BEPOP!!!, UNIQUE, B.B.T., !ČUKI!, …-NAJBOLJ BEPOP!!!!!!!
ZDEJ PA PIŠITE!
ful me zanima kok si stara.pomoje konc osnovne al pa zacetek gimnazije. pa ne da bi meu kj prot sam ful mam tak filing. 🙂
ne bi jst pluvu po nobenmu. vsakmu je treba cestitat da je sploh dosegu to kar je. se najbolj pa se ponoje od vseh k si jih nastela trud prou britney. glede na to da nima nevem kaksnega glasu more vse to nadoknadt z nastopom in pa raznimi izpadi. ene parkrat sm ze vidu njene nastope po tvju in ona ubistvu nardi šou in neki za gledat. pol kot drugo pride pa še muska. in da je prsla tko dauc,glede na to da ubistvu ne zna pet kj prevec, svaka ji cast.
drugac sm meu pa jst podobno mnenje k ti k sm biu mal mlajsi sam zdj mi je ql vedno več stvari. tut ta novi komadi od christine so mi ql tko da… pa siddharta k je tut vcasih nism mogu poslusat. septembra sm su pa na njihov koncert za bezigradom in mam njihov cd in so mi cist ql
nevem
dobri so vsi k si jih nastela,ne glede na to kaj delajo , ce ne bi bli nebi o njih noben govoru:)
ti si….neč ne bom rekla….. verjetno si ti sam 40 letni pedofil, k gledal raje britney, ne poslušal….čudnu da nisi opere pohvaliu…
mogoče pej sm kumej na začrtki gimnazije(zgeda de si ti starčk mi fouš..) sam rečte kar hočete IMAM DOSTI BOLJŠI OKUS Z MUSKO!!!!
ti naštejem par tisoč strani, kjer vsi mislijo enaku ku jst??
ma mislm, da moti kr vse, ker tako debilno obnasanje ne spada sem.
Kaj bi blo, ce bi jst zacela zalt vse , ki imajo drugace mnenje o glasbi kot jaz?! In verjemi, najprej bi zalila vas, ki poslusate rap. Pa se mi zdi pod nivojem. Vam pa ocitno ne. Toliko o vasi inteligenci ….
Zdaj pa : BITE ME 🙂
Pa lep soncen dan :)))
Zakaj se prepirate?:)
Deklica v puberteti pač. Dekleta v tej fazi odraščanja imajo še večjo željo po “krulenju” na druge:)
Čez ene par let bo že ugotovila, da je okus relativen, in da se ne da argumentirat na ta način: “Eminem je zakon, Britney smrdi”. 🙂
Draga Lilo, se bom še malo dotaknila tvoje teme.
Britney Spears meni osebno ni všeč, ker ne poslušam take muzike. Pa vendar, ima zelo dobrega menegerja in dela super marketing poteze, poleg tega pa tudi njen ples, glasba pa tudi izgled, potrebujejo ogromno dela.
Enako za velja za vse ostale, ki si jih naštela. Najbolje pa si je zapomnit, da ima vsak svoj okus in da se vsi te ljudje trudijo in znajo služiti denar.
Pozdravček
ELLE
Joj, kako sm se zdej nasmejala. Draga ES&TI – a ti mislis, da obstala le rap in ostala glasba, ki je nicvredna?! NO pa, da te malo razsvetlim … obstaja klasicna glasba (ki je ful fajn), pa rock, pa metal, pa techno, pa jazz pa blues pa …. prevec za nastet.
In naj te razsvetlim, ne ne poslusam ne Cukov ne Siddharte pac pa poslusam metal. A? Sokirana? Ja, in kljub temu, da polusam metal nisem zaostala oseba al pa satanist. Se en sok?? Ja, verjamem. Ker, drago dekle …. ti zivis v svojem svetu in se niti ne zavedas kako debilna si za ostalo okolico. No, morda za tvoje somisljenike nisi (teh pa je upam malo – in tu zdaj ne mislim glasbe, ampak tvoje obnasanje).
Kakorkoli ze, mejmo se radi. Ti, drago dekle pa odrasti :))) Mogoce bos pri mojih 25-ih kaj drugace razmisljala 🙂
Lp pa malo na zrak pojdi, da se ti glava zbistri.
ELLE…TI SI ŠE KAR OK…AMPAK NISM REKLA DA BRITNEY SMRDI…AMPAK DA JE KURBA,…:))
MYSTI..NEVEMKAJ….POSLUŠAM TUDI TECHNO, RAVE, METAL, SKA-P, MAL PUNK… IN KAJ MISLIŠ DA ME JE ŠOKIRALO KER POSLUŠAŠ METAL….JA ME JE KER TAKA LEZBA KOT TI BI POSLUŠALA KAJ DRUGEGA…NO, SAJ ČE TI JE KLASIKA VŠEČ…JE ŽE EN DOKAZ KAKO MONA
SI!NIKO JE ITAK MONA…
ČE SE VSI TOK S TEM STRINJATE DA MAMO VSI SVOJ OKUS….POTEM ČUDNO DA MENE NBE RAZUMETE…A NE?
RAP J CAR!!! ZA KOGA JE LAHKO KLASIKA CAR!!!
I DON’T GIVA A ****! ZATO ME POUSTITE PR MIRU!
ŽELIM VAM BLJIŽNJE SREČANJE S ČIM GROZNIM!!!