Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika kar ne morem prebolet – meso

kar ne morem prebolet – meso

Še za seks se morata zmenit, FriLLox in Radoveden, da FriLLox dokaže, da še ima spol :)))

Sicer pa mislim, da je tale, ki se poševno podpisuje Radoveden in ki je kao sprejel tvoj izziv, FriLLox, samo fake in ne pravi Radoveden, ta pravi je že skočil pod przel tuš hladit svoj karnivori spolni organ :))))

Lej, sama sm vegetarijanka…
Ampak, ne razumem zakaj bi se clovek silil odstraniti meso z jedilnika, ce mu to ne pase?

naj se javi ta pravi če ima jajca da dokaže svoje besede. fejkerja pa bomo že izbrskali, ako je

____________________ [b]404 Not Found[/b] [i]nginx/1.6.2[/i]

Mislim, da si zdaj ti na vrsti, da se dokažeš (če uporabim tvoje izrazoslovje – če imaš joške – no, kako se ti zdi tako žaljenje?)

Napiši svoj e-mail, pa ti pišem. Na MON-u se preveč zabavajo!

Sicer pa mislim, da je tale, ki se poševno podpisuje Radoveden in ki je kao sprejel tvoj izziv, FriLLox, samo fake in ne pravi Radoveden, ta pravi je že skočil pod przel tuš hladit svoj karnivori spolni organ :))))

Kaj pomeni kao, fake in karnivori?

Radoveden

lahko na [code]
alciaxida at hotmail.com
[/code]
pa ne pozabi spremeniti at v @

pardon, @gmail.com

Ne vem, glede mesa jaz ne kompilciram, pojem pač kar imam, imam seveda najraje morsko hrano, ribe, školjke in pač vse kar je iz morja, pa zelenjavo, sam meso je tudi OK.

Ker je moj otrok totalni mesojedec, pač jemo meso vsak dan. Nihče nima problemov s kilažo, jaz nikoli nisem pazila kaj pojem, pa sem vedno šlank!

Je pa res, da ne jem sladkarij (nikoli jih tudi nisem), no, sem pa tja kaj dobrega, ampak res dobrega, pa kruha tudi ne, razen pri zajtrku.

[img]http://www.shrani.si/f/1W/6/1Uwn52a0/mail.jpg[/img]

no junak, javi se

Zanimivo … jaz sem vegi, pa tečem polmaratone …

Frillox, ti si res živčen in napadalen. Si vegetarijanec ? Zamisli si kako velike površine zelenjave bi moralo človeštvo pridelovat, če bi postali vsi vegetarijanci. Si zamisliš kakšne posledice bi imelo takšno početje ? Pa še to; prepričaj eskime, naj bodo vegetarijanci. Naše psičke žal ne morem prepričat, da bi jedla samo solato in korenje, semena in mandarine.

Pravzaprav ravno obratno. Večina hrane se goji za krmo.

tašča, kaj nisi prebrala kaj sem napisal zgoraj? ogromno več vode ter žita gre da dobiš en zrezek na krožniku, kot pa pa za rastlinsko prehrano. kdo pa pravi da bi psi morali biti vegetarijanci? ne nikar se ne sramoti tod okoli z svojim (ne)znanjem ;>
eskimi živali vsaj SPOŠTUJEJO, četudi nimajo izbire… ti pa tudi nisi ravno eskimka, ane? uboga tašča, kako uboga mora biti šele snaga ter tvoj sin ;>

Carl Lewis, eden najuspešnejših vsestranskih atletov vseh časov, ni bil samo vegetarijanec, ampak vegan.

Lewis credits his outstanding 1991 results in part to the vegan diet he adopted in 1990.

http://en.wikipedia.org/wiki/Carl_Lewis

No, hvala Frillox, res si vljuden in fajn fant. Prav imaš, vse kar si napisal. In še enkrat hvala za prijazne besede.

me veseli, zdaj lahko vsaj rečeš da tvoja hipoteza o živčnih in napadalnih vegetarijancih drži.

Zaradi preveč beljakovin ljudje hujšajo. Vendar takšna hrana-preveč totalno zakisa telo, kar je vse prej kot zdravo. Bolj kot to, da je meso vsak dan, je slabo, da je pomfri 2krat na teden. Ni važno olje ali domač krompir, ampak strupena snov, ki se začne tvoriti, ko maščoba obdela škrob, kar se recimo tvori tudi na preveč pečenem kruhu, nap. toastu:
http://www.altermed.org/vsebina/clanek.php?clanek_id=468&kat_id_parent=256

Poznam kar nekaj vegetrajencev, za katere ne bi vedela, da to so, če mi sami ne bi povedali. Poznam nekaj mesojedcev, ki so zelo nestrpni. Torej ne pravil, da se obnašaš tako kot ješ.

Sem vegetarijanka že od svojega 8. leta. In ne nisem vsa bleda, niti ne vegetiram, moje življenje je polno, ukvarjam se s plesom in sem polna energije,kadar nimam treningov, grem obvezno tečti, redkokdaj sem bolana. Trenutno pišem magistrsko nalogo.Se mi zdi, da če bi vaše teorije držale, ne bi mogla niti prsta premakniti, kaj šele to kar mi uspeva narediti v enem dnevu.Se mi zdi, da imajo tisti, ki meso žulijo s tem probleme in nas vegetarijance prikazujejo v taki luči, medtem ko so sami večino dneva popolnoma neproduktivni. To je samo odziv na nek zgoraj spackan komentar, sicer se nekako ne ukvarjam kdo je meso in kdo ga ne in kako kdo zgleda….ker je tako predalčkanje ljudi skrajno butasto in neinteligentno.

Po tvojem pisanju sodeč – tudi ti predalčkaš, torej si tudi ti butasta in…

Zakaj pravijo pedrom in lezbikam tudi fegeti (vegiji) in vegetarijanke?

Vama pa meso evidentno škodi, pobija vama male sive celice.

Feget je, jednom riječju, pederčina. Konta se na englesku riječ faggot, može i fagot ili, kratko, fag.”

http://www.nekontam.com/post/138996622/feget

Uvodoma le povem, da sama mesa ne jem, se pa ne deklariram kot vegetarijanka. In ja, bolj kot ne jem sadje, mulim solate in nasploh pretežno uživam v zelenjavi. Da sploh lahko živim, uživam še veliko oreškov in stročnic. Otrokm kuham vse in ogromno mesa.

Nisem več med rosno mladimi in seše spomnim mojega otroštva in par generacij za mano. jedli smo vse, predvsem veliko kruha, če je bil bel sploh, polnomastnega mleka, meso, od zelenjave v glavnem korenje, zelje in solata. Bili smo zdravi in bili videti zdravi. Dandanes gledam otroke, veliko že od 2 leta vizualno delujejo anoreksično, brezvoljno, brez energije, s črnimi podočnjaki in to se nadaljuje v mladostniška leta. Kaj je razlog, ne vem, dobro mi pa ne izgleda. Ob teh istih otrocih pa ne morem, da ne opazim, da pijejo že takoj po odstavitvi posneto mleko, jejo polnozrnate štručke, morda malo puranjih/piščančjih prsi in predvsem veliko zelenjavnih juhic in sadja. Se zdi zdravo. ja, za odraslega človeka, ki rabi hranila le za vzdrževanje. za otroke? ne bi rekla. >Ni maščob, ni beljakovin, prepotrebnih aminokislin. Klinc, kaj jim bo tak vnos vitaminov in mineralov, ko pa osnovne podpore za njihovo absorbcijo otroci nimajo. Kakorkoli, vizualnno in nasploh delujejo in so bolj zdravi tisti otroci, ki jejo, jejo po definiciji, brez odrekanja, brez klestenja kalorij zaradi strahu mamic, da ne bi bili predebeli. Seveda to govorim na splošno. Izjeme vedno potrjujejo pravilo.

Nehi se sekirat in si privošči en šnicl!
Zraven pojej za isto količino zelenjave in boš imela že kar zdrav obrok.

Dnevna porcija mesa naj bi bila enako velika, kot je dlan.
Dnevna porcija zelenjave naj bi bila enako velika kot je dlan.
Dnevna porcija OH naj bi bila enako velika kot je dlan.

Zraven še dva litra tekočine in si na konju! Otroci liter tekočine!

Pri tebi je merilo tvoja dlan, pri otroku, otrokova dlan, pri mož, moževa dlan.

Na ta način boste dokaj pravilno uravnavali svoje obroke.

Razporedite si jih sami :))))

Da vam, vegetarijancem zraste zadosti zelenjave in sadja, potrebujete gnoj. Kje ga dobite? Iz vaših tazadnjih ali iz goveda, koz, perutnine ? Hitro vam bi jo zmanjkalo, ker brez dreka prav maalo zraste.
Pa brez zamere.

Mmmmm spet mi sline cedite. Grem na en zrezek :p

Tudi jaz ne morem brez mesa, najbolj mi sede kakšen kos človeškega stegna, samo mora biti ob zakolu star maksimalno 7 let. Če je veš, je že zanič okusa, poln svinjarije, se čuti, da je bil futran samo z umetno hrano. Zadnjič so mi podtaknili en kos stegna, ki je moral biti vsaj 30 let star. Svinjarija, vam rečem. Se bolj malo kvalitetnih kosov človeških stegenj dobi, si ga privoščim samo na vsake par mesecev.
Imam pa zadnje cajte probleme s policijo tudi, moram prav paziti, da me ne dobijo, ker naj bi bil zakol v Sloveniji prepovedan. Ne razumem potem, zakaj pa te, ki jih vidim na TV-ju, ki prodajajo meso, ne pohopsajo??? Pa vse tiste, ki kupujejo in jejo meso. Pa moje sosede, ki koljejo kar doma in delajo koline. Ravno name so se obesli. Pa pojem v celem letu samo 1 ali 2 človeka. Eni pa pojejo po 100 piščancev, pa ne vem koliko prašičev in telet. Velika razlika.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close