Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev Kar naj vzamejo še prevoz !!!

Kar naj vzamejo še prevoz !!!

??
S kom pa poslujete, samo s Kitajsko, da imate tak delovnik?
Pri nas ne pomislimo, da bi zaključili pred 16.00 (pridemo ob 7.30).[/quote]

Delam v zasebni firmi, od 6-14….tako da je del,čas od 5-13 tudi možen.Mimogrede: naredimo dosti več kot smo pred letom dni, ko je bil urnik 8-16.

Pa še vikende preživljajte v Ljubljani, če ste tam edini dobrodošli.

Živi in pusti živeti

He he, se zmenimo: mi v Lj. ne v službe, oni za vikend nikamor iz Lj. (no, v tujino lahko). A bo mir na Bledu.

Razlogi, zakaj v LJ zaposlimo nekoga iz MB namesto ljubljančana so tudi v vezah. Moj šef je zaposlil svojega prijatelja iz MB, ker se mu je smilil, ker vMB ni imel službe. Postavil ga je celo za šefa oddelka, čeprav nima niti njamanj primerne izobrazbe za tisto delovno mesto in sem prepričana, da je ne stotine ljubljančanov, ki bi bili bolj primerni, ampak veze so veze.
Pa mislite, da dobiva povračilo za mesečno za vlak ali avtobus? Močno se motite, dobi kilometrino in povračilo vinjete. Kadar mu vreme ni všeč, pa sploh ne pride v službo, pa ne koristi nič dopusta zato. Pa on ni edini, za katerega vem, jih je še nekaj. In vsi ti nimajo niti primerne izobrazbe za svoja delovna mesta. Vidite, to je pa druga plat. Veze nekaj veljajo, vse ostalo, izobrazba, znanje, itd. je brezpredmetno. Smo ena fina država, a ne?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close