Kapsule za porjavitev
Braunemon niso tablete za porjavitev ampak so tablete ,ki ti nudijo boljšo zaščito kože na soncu,ker vsebujejo veliko A vitamina,..edino kar je postane koža malček bolj rumenkasta.Mislim da jih ne smeš jemati več kot en mesec.
Kolikor jaz vem tudi te tablete vedno manj priporočajo.
Za tablete ,ki ti pomagajo porjavit pa nikoli slišala.
Tablete se imenujejo Bronz plus in ti “nahranijo kožo” z beta karotenom, kar pomeni, da je koža manj občutljiva na sonce. Jaz sem jih uporabljala in sem na soncu prej porjavela in me ni opeklo (kar se mi je prej redno dogajalo). Moja prijateljica pa je začela tablete uporabljati, ker je prej imela alergijo na sonce, ki pa se ji sedaj ne pojavlja več.
Jaz porabim eno škatlico (včasih niti ne cele) pred odhodom na morje.
lp Vesna
Lani nekje konec maja sem si kupila ene kapsule z betakarotenom v DM-ju.
Nisem šla nič na morje ampak sem izkoristila kar našo domačo teraso in v 2 tednih sem lepo zarjavela. Niti kasneje na morju nisem imela tako lepe polti( enakomerne). Res pa ,da sem v tistih mesecih pojedla ogromno marelic, katere so znane , da pripomorejo k lepi koži.
Jaz osebno ne uporabljam nikoli nobenih umetnih mešanic, niti kapsul, niti krem.
Če pa se te stvari (kapsule) prodajajo v lekarnah pomeni, da so dobile dovoljenje od Ministrstva za zdravje in so pregledane. Torej se jih lahko uporablja.
Za lepo rjavo barvo se je treba po malem in postopoma sončiti, po možnosti se mazati z naravnimi losjoni, ki jih lekarne pripravijo (šentjanževo olje ipd), ali pa si jih sami pripravimo, če poznamo način priprave.
Tudi jaz vsako leto pred odhodom na morje 14 dni jemljem kapsule vitamina A – betakaroten, ki jih kupim v DM. Prej sem imela vsako leto alergijo na sonce, pa tudi bolj bele polti sem, tako da sem bila vedno opečena. Sedaj alergije ni, pa tudi barva kože je vsaj malo tonirana. Je pa res, da ne pretiravam.
Če želiš porjaveti.. ti predlagam, da izbereš zdravo alterantivo.. kar nekaj ponudnikov nas je v Sloveniji – SPRAY TAN
⚠️🔆Se zavedate vseh posledic navernih solarijev in prekomernem sončenju?🔆
Raje sploh ne omenjam tablet, ki jih ljudje uživajo, da bi porjaveli?
⚠️OPEKLINE, staranje, gube? ⚠️
🎈Spray tan – teniranje telesa 🎈
👏🏽skrije: CELULIT, STRIJE ❌
👏🏽NARAVNA in ZDRAVA porjavitev
👏🏽 poleti in pozimi
👏🏽v samo 15min ⏰
👏🏽za posebne dogodke – poroke…
👏🏽različni odtenki in enakomerno izpiranje barve
👏🏽prijeten vonj
👏🏽zdravniki priporočajo to metodo porjavitve
😁Izgled: 70% bolj beli zobje, prekrije akne in celulit ✅👌💯
Cena: 30€ 🙏👏🏽