KAPLJICA ROSE ZA ANGELA …..
Dan Jani!!…napaka, nismo prijatelji, žal…ne moremo biti…Pravi prijatelji si ne dopisujejo…ne berejo in ne bulijo v zaslon PC-ja…pravi prijatelji so skupaj, se vidijo, se pogovarjajo, se zazro v oči, se smejejo in veselijo skupaj, se skupaj tudi zjokajo, ko jim je hudo…nastavijo ramo v tolažbo, pravi prijatelji se objamejo, datikajo…pravi prijatelji…
In mi Pc..prijatelji…pišemo eden drugemo to, kar želimo, da nam drugi odgovorijo, hvalimo, ker želimo biti pohvaljeni, zmerjamo in žalimo, ko nam kdo ne piše tako kot želimo brati…mi smo daleč od Prijateljev…žal, Jani je to resnica in neizbežno dejstvo…
Pa simpatije med nami so…zlagane…ko ti napišeš :))=Jani vesel, angel odpiše…ah, kako očarljivo, hudomušno…blef…totalni…
Ko Marija zdihuje dragi moji…omedlite kar vsi po vrsti…zakaj…zakaj tako zelo potrebujete to:”…dragi, sončka, lupčaka…” mar ne slišite tega doma?
Ljudje božji, kaj za hudiča vam doma tako zelo manjka?!”
Besed…lepih besed…lepih misli, stavkov…pohval… :))
Sedaj bom spet padla v peklenski lonec…izvolite, pluvajte angele, pa Angela, ki je za vas nesrečen, osamljen, pa kaj vse ne…PA SAJ ME SPLOH NE POZNATE!!
Nisem brestelesno truplo besed…sem ženska s srcem in dušo, obrazom in očmi…pa telesom se ve…tukaj pa sem proizvod besed…miks, kar ste mi vi dodali po besedi vaši! N e m o r e m p o m a g a t i, g l o b l j e
r a z m i š l j a m, ž a l…
No..da preberem še ta komentar…izvolite.
Napisala sem moje osebno mnenje.
Sedaj pa bom izdala eno veliko skrivnost:”Ni Angel nesrečen, ni osamljen ini zavrt…daleč od tega..ne rabim lepih besed, ne padam na to…včasih pišem zato, da enostavno prebrodim delovni dan, ali pa…popoldne, ko pečem in moram biti doma. Občudujem nekatere na forumu, tako zelo so madri…(a ne Pepi)…občudujem njihov trud, da pišejo…
ne vem, resnično ne vem…zakaj pa angel piše…imam rada edino stvar tu gori…dialog…pogovor in tako kot si ti Jani rekel…”R a z k r i v a n j e t a n č i c…”
lp
Angel
Dan Pepi! Ne bo angelska nevihta…nate niti slučajno ne bom nikoli huda…na Perlo, včasih…Pepi, prosim preberi moj odgovor pisan Janiju malo više…mi NISMO PIJATELJI; KER NE MOREMO TO BITI!!! ŽAL…smo samo besede, ki jih pišemo, pa po besedi zmiksani, kar mi drugi dodate…sedaj sem za vse huda..pa kje ste to vzeli? Daleč od tega…ne morem vedno lepo pisati..se ne počutim vedno dobro…pa Perli, ne morem napisat JA; če pa mislim NE…potem je vse ena velika laž…
Pepi!
Moder mož si, to cenim. Poznaš življenje in in imaš izkušnje, večje kot kdor koli drug tu gori. Lepo pišeš, vedno, še hud nisi…
Angel pa globje razmišla…mi nismo prijatelji Alora. Pravi prijatelji si gledajo v oči, se smejijo in vidijo zobe, se zjokajo na rami…se dotikajo…mi smo nepravi elektonsko PC…evski…
In Angel..je ženska, ma roke pa noge, pa nežno srce in dušo…žal. Tako to je sem človek…
In skrivnost…povem jo samo tebi…veš zakaj pišem..tako po resnici. Resnično pišem zato, ker se tudi znam na pokopališču pogovarjati s pokojnim možem…res…in tole je kot bi pisala njemu, mogoče me pa bere. Odštekan fora…pa saj smo norci, a ne? Nebeška resnica pa TO JE…Kaj bi dala, da bi me lahko prebral…edina velika, prava ljubezen je bil zame žal on…jo vidim vsak dan v moji mali…
Ah, Pepi, sem vesela, da sem ženska…v tem lajfu…v drugem pa tako ali tako nc vec ni…pomembno.
Če pa ti ne boš pisal več tu gori, grem doli…
Angel*
Marija!
Hvala za tvoje dooolgo pisanje. Sedaj pa resno, preberi prosim…
Kaj je narobej z menoj? NIČ
Kaj pa je narobej z VAMI? Bo hudo…
…”moje osebno poglobljeno razmišlanje, ker mi manjka energije, sfula mi jo manjka, zato razumi to, kakor želiš. Nikoli več ne bom ponovno tega napisala…
Mi nismo pravi PRIJATELJI, veš. Ne moremo biti, ker se nismo niti videli, niti dotaknili, še une, ki se srečajo obsojamo in jim ne privoščimo…Povej zakaj pa se potem javno hvalijo…? Bo to druga tema, ostaniva pri prvi, prav? Mi smo elektromski frendi po besedi in ustvarjeni skozi elektronski kozmos iz drugih besed to, kar smo…mene imate za hudo, pa včasih neangelsko, PA ME SPLOH NE POZNATE; ŽAL! Kar stlačili ste me v kolup vaših besed in spoznanj. Angel je redko hud, zjezi pa se…ma kdo se pa ne? Angel ni osamljen in nesrečen nič bolj ali manj, kot vsak povprečen človek. V resnici je angel ženska z obrazom, očmi, telesom, srcem in dušo…nežno dušo…
kaj moreš…angel je ženska, trmasta, neukrotljiva, hudomušna in včasih zoprna, ko vrag…pa nežna in čuteča…in bistvo…bistvo, v čem vsa moja po tovjem NAROBNA NRAV…poslušaj skrivnost, ki več ne bo, ko jo boš prebrala.
Pred mnogimi štirinajstimi leti, mi je cesta vzela moža, ljubimca, očeta moje hčerke…in sedaj že celo življenje iščem, to kar je že davno pokopano in izgubljeno…še sreča, da vsak dan uzrem v moji mali njegovo srce in dušo…na pokopališču se kljub letom še vedno pogovarjam z njim, žal…in ne vem zakaj, kar pišem sem gori, kot na neko rešilno bilko….oklepam se jo, poniknem in spet, in spet…zasvojenost totalana…in kot bi pisala njemu…bi dala vse na vsetu, da bi lahko prebral pa ne more, prepričala sem se, da lahko…noro…ni noro, je boleče…pogovarjam se marsikdaj v mislih tudi z pokojnim očetom, pa našo babico Nono…davno, davno jih več ni med nami…škoda…ne vem, kako ti gledaš na to, kar ni več skrivnost, ni pomembmbo..NO IN TO JE NAROBEJ Z MENOJ:::se ne da pozdravit z nobenim zdravilom, z nobeno besedo…še ostale ljubezni, ki jih iščem naj bi bile vsaj v čim podobne njemu…pa niso…zaklad, ki je ob meni, je nadomestek..pesnik..me ima rad, ampak ne vem…ob grobu izgubljene ljubezni sem se zaklela…nikoli več ne bom imela nikogar več tako zelo rada, nikoli več ne želim biti tako prizadeta, tako na smrt žalostna…žalost je iz dneva v dan bila manjša, ne morem jo pozabiti, naj se trudim kolikor hočem NE GRE…IN TO JE NAROBEJ Z MENOJ…ne vem, če lahko to razumejo ljudje, ko imajo ob sebi svoje drage…ko jih izgubimo se šele zavemo dejstva: MINLJIVOSTI…žal, Marija, z Angelom ni nič tako hudo narobej, sej ve…nekoč nekje, se bom pa le srečala ponovno z njim…mogoče ali pa larifari…ne vem, ne morem vedeti…in PC…in moje pisarije…zablode…prebrati jih on ne more… Mi je rekla mati:”Ukvarjaj se raje z živimi in ne mrtvimi!”…sedaj je ona vdova…že štiri leta se ukvarja z mrtvim, žal…sedaj razume, ne ni dovolj SEDAJ VE!
In to je to. Sem vesela, da se trudite, pišete..berete, osvajate, poljubljate, pošiljate sončeka, lupčke pa :)) lepo. Samo kaj tako hudo z vami je? Ne slišite tega doma? Ali pa si doma ne upate povedati…kaj bi rekle žene, če bi to brale…to me je vprašala Perla. Kaj bi rekla žena x, če bi brala kako zapenaš X…pa kaj bi rekel tvoj zaklad…Ne vem, kaj bi rekla žena x…na mix besed, ne vem..ne morem vedeti..dokler človeka nisem videla, ja kaj bi pa rekla…Lahko Marija pa ti povem, kaj bi rekel moj zaklad…bi ne bil ne hud, ne ljubosumen, ker tudi ni ljubosumen na pokopališče, kjer se pogovarjam z njim…mu je hudo, da trpim, mi ponudi ramo in zavetje objema…pa tudi ve, da v njem nisem našla njega…ve…ga imam rada, a žal nikoli več tako hudo zelo, kot sem imela nekoč rada njega…bi rekel moj zaklad, počak no Metka, piši, če te je volja, samo ne razkrji se do nacga, ker potem boš pokazala sebe…ljudje so lažnivi, varljivi, podli, grdi…so tudi lepi, odkriti in poželjivi…bi mi rekel naj zajamem sapo in razmislim…ve, kako je trositi energijo v prazno, razumel bi…mi bi bilo žal, da razume, mi zaupa…ampak žal, kaj pa drugi…ne vem…živi in pusti drugim živeti…res je…mene ne skrbi zate Marija, ne vem ali si poročena ali ne…me ne skrbi kaj bi rekel tvoj…vsak dobi tisto, kar si zasluži…ne morem soditi, ne obsojati, nimam te pravice…
Sem se nasmejala ob misli, kako bi bilo, če bi se srečali na kavi…Bi bili tudi tako zgovorni, a bi čar PC.ja šel v tri @!#$ krasne…povej Marija, bi upala na štiri oči s taprve Janiju poslati lupčaka, pa sončka…pa Sašotu vrniti objem…bi se upala v resnici dotakniti Metke…jo za ušesa kr tko, pa šipat v liščka…Mislim, da ne. Mislim, da bi vsi obstali kot vkopani, bi se debelo gledali, eni razočarani, ker so pričakovali podobo, ki so jo imeli v svoji glavi o nekom…ne vem Napiši…povej bi upali Primožu pasti na kolena in mu reci, ma faca si…kaj pa če tak ne zgleda? Povej Marija…bi upala…
Ne vem…Poglej kaj je napisala Kaja…trema, oblačenje, mehke noge…a?
Čarobnost bi minila…ali pa ne…
Ne zameri, ker razmišljam poglobljeno. Taka sem…pa ne zamerim niti Kaji in Sašotu, bogu havlka, da sta se spoznala! Zamerim le Kaji ženski nespametni, da se hvali, pa Sašotu, da se mu tako dobro zdi, da je mačo!
Hec, vse je en velik hec Marija…ko gledam filme, lahko samo sanjam Banderasa…v resnici je zame nedosegljiv…se ga še sanjati ne splača…če pa bi bila v njegovi bližini…ne vem bi omedlela…pa na forum, hop ŽENSKE, DA SE POHVALIM PADLA SEM PRED BANDERASA, ON ME JE OBJEL…A?
Zelenih ksihtov na tone…a bi jih ne mogla videti, ker bi videla le ekran PC:ja
Povej napišem ti lahko, da si koza! In ti meni angel Krava!
Napišem ti Draga in ti meni Angle ljubi…
A res a res….??? Kakšna otročja šala…
Lepo se imej Marija, hvala za sporočila…pa rosa za angele…
Me je ganilo…ampak samo to…bi me ganilo, če bi med pokojnimi nekdo slišal…rosa za njegovo Metko!
Rosa zate…pa žal, ah žal ne more…ali pa…mogoče pa…
Večer!
Angel
kako grd pod kožo krvav je angel, ženska, sej si nora!
Forum je zaprt za komentiranje.