Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kap po cepivu

Kap po cepivu

Odgovor na objavo uporabnika
Prijavi in toži, 19.09.2021 ob 18:51

Norija, 19.09.2021 ob 16:25

Moj 19 letni sin je dozivel rahlo mozgansko kap, iz nic? 3 mesece po cepljenju, zdravnik pa pravi, sa tocne koleracije med cepivom in kapjo ne more dolociti. Oz, da se lahko zgodi, a oni ne odgovarjajo 🙂

Seveda ne, ker fit mlade ljudi iz nic kap doleti.

Upam, da tole daš v vse možne medije. Če bi se šlo za mojega otroka, ne vem če bi bili prekleti lažnivci na oblasti še tako  pametni in veseli. Uničila bi jim vse, kariero, družino, službe.

Ne moreš tožit nikogar, razen sebe.

Zato pa jim podpišeš in izročiš izjavo, da si popolnoma sam kriv za vse posledice!

ne pustijo se, 19.09.2021 ob 19:10

Ne moreš tožit nikogar, razen sebe.

Zato pa jim podpišeš in izročiš izjavo, da si popolnoma sam kriv za vse posledice!

nkjer ni blo treba nč podpisat

Era786, 19.09.2021 ob 19:08

Saj uno znano hrvaško košarkarico, ki je umrla par dni nazaj, je tudi vzrok kap po drugem odmerku cepiva. Je to prikrito v slivenskih medijih?

dj link do novice

Držim pesti za tvojega sina.

Pajki, 19.09.2021 ob 16:42

Poznam tri, ki jih je kap v roki tedna po cepljenju. So sicer starejši a vsem so povedali, da to nima veze s cepljenjem – povejo še, da so na rehabilitaciji bili v 90% ljudje, ki jih je kap nekaj dni po cepljenju –  tega seveda mediji ne objavijo, ker ni od cepljenja.

Upam, da bo sin ok…

Jaz jih poznam cca 30, ki jih je kap pred cepivom.

Za debilne cepilne korona fanatike:

(https://www.logicno.com/politika/zana-lelas-jos-jedna-zrtva-mrna-cjepiva.html)

robi567, 19.09.2021 ob 19:26

Za debilne cepilne korona fanatike:

(https://www.logicno.com/politika/zana-lelas-jos-jedna-zrtva-mrna-cjepiva.html)

a maš kkšn normaln vir. ne pa nek desnjaški portal k je enakovredn nori24. kkšni glumpci tumpasti ste tle gor.

moja teta je umrla po cepljenju, ampak tega ne bo nihče priznal! niso dovolili obdukcije, ne delajo jih 🙁

sto ljudi sto čudi, 19.09.2021 ob 19:01

mojega je kap po pecivu.

A Nebi raje prek telefona narocali hrano?

Bolj varno

strunca, 19.09.2021 ob 19:32

a maš kkšn normaln vir. ne pa nek desnjaški portal k je enakovredn nori24. kkšni glumpci tumpasti ste tle gor.

Pa kje si strunca????

PRi nas ninobenega stranskega učinka po cepljenju, kaj šele umrlih.

Kalimero

Sem malo prej razmišljal, preden sem spet pogledal, da se bo sigurno oglasilo debilno fašistično in komentiralo sam vir.

Ker debil vedno ostane debil

Preboleli, 19.09.2021 ob 19:48

PRi nas ninobenega stranskega učinka po cepljenju, kaj šele umrlih.

Kalimero

MI smo res unikum v celem svetu.

Naivno bi bilo pričakovati, da bodo vse razkrivali. Prevladujejo določeni interesi in v skladu s tem bo marsikaj namenoma prezrto.

Robi567, 19.09.2021 ob 19:48

Sem malo prej razmišljal, preden sem spet pogledal, da se bo sigurno oglasilo debilno fašistično in komentiralo sam vir.

Ker debil vedno ostane debil

O tem se premalo govori…

Mojo sestrično je dve uri po cepljenju povozil avto. Pa pravijo, da ni povezano!?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close