Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaos LIDL Planina Kranj

Kaos LIDL Planina Kranj

8.00 napovedano odprtje novega LIDEL, narod stoji že eno uro prej, ob 8:05 gospa tetka že nosi škatle ven, stvari ki jih sploh ne rabi. Varnostnik nima besede, kolaps sistema.

Je to to? Nam je uspelo? Je to sedaj praznik, bistvo in cilj?

Kapitalistični raj.

Jutri bo zaprto za en mesec?

Tista tetka in vsi ostali, ki so tam čakali eno uro pred odprtjem, očitno menijo, da se splača. Ali je to praznik ali bistvo življenja ali karkoli drugega, moraš vprašati njih, ne nas, ki nismo stali v vrsti.

Si tudi ti stala v (zadnji) vrsti, da si bila priča dogajanju?

Nujno nov Lidl, da bodo imeli vsi novo priseljeni v Kranj kaj za početi, v službe itak ne hodijo,…

Trgovine rastejo kot gobe po dežju. Jager je tudi odprl poslovalnico na Dolenjskem, pa so stali v vrsti pred otvoritvijo. Potem pa so se zgražali, kakšne izjave daje Jager.

Ljudje nimajo druge zaposlitve, kot da hodijo po trgovinah. Največja senzacija v Sloveniji je, ko se odpre nova trgovina.

Imamo 680.000 upokojencev, ki imajo očitno previsoke penzije.

Pa glede na to, da je še 12 dni do naslednje penzije, ne živijo ravno v revščini.

Povpraševanja več kot ponudbe. Saj kaj pa ti lahko nov Lidl ponudi? Saj je v vsakem enak asortiman.

???

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 7496, 18.09.2025 ob 10:34

Nujno nov Lidl, da bodo imeli vsi novo priseljeni v Kranj kaj za početi, v službe itak ne hodijo,…

Gotovo sami jugosi saj v Kranju naj grem v lokal ali po Kranju v trgovine skoraj ne slišiš več slovenske besede .

Veš, kaj je imela v škatli?

Jaz sem predlani stala pred našo Lidl trgovino dobre pol ure pred odprtjem, račun (zaradi garancije shranjen) ima uro 8:04, ogromna škatla. Če bi prišla ob odprtju, ne bi več dobila.

Robot kosilnica, čisto enak na Amazonu cca 40% dražji, primerljivi drugih znamk 100-250% dražji.

Dve leti je zdaj, kar dela brez težav in čisto dobro.

Pričevalka, 18.09.2025 ob 09:02

8.00 napovedano odprtje novega LIDEL, narod stoji že eno uro prej, ob 8:05 gospa tetka že nosi škatle ven, stvari ki jih sploh ne rabi. Varnostnik nima besede, kolaps sistema.

Je to to? Nam je uspelo? Je to sedaj praznik, bistvo in cilj?

Kapitalistični raj.

Oprosti, sem zamešala.

V trgovinah LIDEL še nisem bila kdaj.

Je pa verjetno res, da imajo naročeno oziroma jim pošljejo določeno število artikla in ko se ta proda, ne naročajo več.

Zato pa vsi čakajo v vrsti pol ure pred otvoritvijo.

In Lidl ve, da bodo vse prodali.

Tukaj lahko vidite, kako je stara forumašica vlekla televizijo ven iz Hoferja na otvoritvi leta 2007.https://www.youtube.com/watch?v=RrnItfUiolQ

Politiki in kapitalisti dobro vedo, za rajo kruha in iger, ko jih je preveč pa vojna in v mesoreznico, beeeeeeeee

Mimogrede, kdaj bo osvežitveno cepljenje, da bomo zaščitili dedke in babice?

tv in pralni stroj, 18.09.2025 ob 11:01

Tukaj lahko vidite, kako je stara forumašica vlekla televizijo ven iz Hoferja na otvoritvi leta 2007.https://www.youtube.com/watch?v=RrnItfUiolQ

Pa res sem enkrat takole čakala 🙂

Ampak to je bil nakup originalnih Metallica stvari pred njihovim  koncertom.

Aaa, pa še enkrat, na covid testiranje, da sem lahko prišla prek meje brez karantene nazaj domov z dopusta. Sem tudi čakala kako uro, da sem bila na vrsti :((

Ja, v Kranju imamo jugose. Tako je v večini Sloveniji.

Nimamo pa ciganov, kar bi bilo še slabše.

Naj ostane tako.

Kako veš, da so ljudje stali pred vrati eno uro prej?  Si bila med njimi?

Ja, nov Lidl bo točno nasproti Supernove, v kateri je Sparov hipermarket, pa tam čez cesto od tega Spara je Hofer! Skratka, v radiusu 100 metrov 3 štacune! Točno to rabimo, točno to!???

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close