Kanta za smeti
Prof.dr. Miškolin odgovarja:
Spoštovana Jana.
Na oddelku za kantoslovje smo izdelali strokovno študijo glede vašega problema s smetarji. Najbolj uporabna se pokazala šok terapija. Svetujemo vam, da se, najbolje v ponedeljek, ko so smetarji še rahlo utrujeni od prekrokanega vikenda, skrijete v kanto kake pol ure pred njihovim prihodom (za bojšo kamuflažo vam priporočamo nekaj smeti po vašem telesu in kake odpadke pizze ali lasagne po glavi). Ko bodo smetarji prispeli do vaše kante, se hitro pokažite in prav divje zarjovite na njih. Lahko tudi udarjate s palico po pokrovu kante. Ne jih pa, recimo pošiljati v k… ali pm…, ker lahko to resno vzamejo. V 98,5 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} vam garantiramo uspeh.
Hvala za pozdrave. Na naši Akademiji se zvesto in vdano trudimo za blagor in dobrobit vseh članov naših forumov. Po najboljših močeh poskušamo reševati probleme, bodisi s smetarji, belimi miškami, malimi zelenimi možici z Marsa ali zaigranimi orgazmi. Ostanite še naprej zdravi in veseli.
Vaš vdani Miškolin.
Pece me vest, ker sem te krivo usmeril. Pomagal bi lahko le pri eventualno boleci “patki”. kar pa je sedaj povsem nesmiselno. Torej Jana, oprosti, sem zamocil. Pri Strumpiju obljubljam, da se ne bom nikoli vec javljal na opisane provokacije. Kljub veljavnosti sporazuma med slovensko RC in Vatikanom te imam rad…,
Pepi
Dragi pepi!
Tudi jaz, te imam zelo rada. Prav tako, sem zelo vesela, ker si se oglasil na to temo. Kot vidiš, je vsem ostalim popolnoma vseeno, v kakšni svinjariji bom poslej žeivela, kakor tudi, jim je vseeno dokazljivo dejstvo, da mi ta kanta povzroča psihične bolečine (razburjenje), in mi jemlje moj dragoceni čas. Včeraj sem bila celo tako neumna, da sem plačala položnico snagi. NO, en napredek v tej stvari, pa le je. Zadnjič, niso odpeljali kante-smeti, le meni, včeraj pa je “nastradala” cela naša ulica”.
Z vso hvaležnostjo in ljubeznijo
tvoja Jana
Ojla, Jana, ma kaj pa vem a berejo a ne…. A je kaj važno :))) Ja zjutrej imam do ene osmih največjo gužvo, potem se pa umiri :)) Danes me čaka še sestanek z direktorjem o stimulaciji (čez eno uro)…. Potem pda dalje do dveh :))
Jana, kako pa kaj smeti? So ti jih odpeljali? Upam, da si se rešila nadloge 🙂
Za enkrat, lep dan, lepo se imej..pa se beremo!
Čau, Jani
Forum je zaprt za komentiranje.