Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kanta za smeti

Kanta za smeti

No, pepi, to je pa ok. Za podeželske, pa se bom potrudila, samo tu jih ni.Moram drugam, no bom resno premislila.

Prof.dr. Miškolin odgovarja:

Spoštovana Jana.

Na oddelku za kantoslovje smo izdelali strokovno študijo glede vašega problema s smetarji. Najbolj uporabna se pokazala šok terapija. Svetujemo vam, da se, najbolje v ponedeljek, ko so smetarji še rahlo utrujeni od prekrokanega vikenda, skrijete v kanto kake pol ure pred njihovim prihodom (za bojšo kamuflažo vam priporočamo nekaj smeti po vašem telesu in kake odpadke pizze ali lasagne po glavi). Ko bodo smetarji prispeli do vaše kante, se hitro pokažite in prav divje zarjovite na njih. Lahko tudi udarjate s palico po pokrovu kante. Ne jih pa, recimo pošiljati v k… ali pm…, ker lahko to resno vzamejo. V 98,5 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} vam garantiramo uspeh.

Bog te blagoslovi, ko bos premisljevala… Morda se najde tudi kdo, ki ne bo cakal blagoslova… Jaz nimam nic s tem..
Bok,
Pepi

Mislite le mirne misli, Pepi

Spoštovani Miškolin!

Vaš nasvet oz.nasvet , ki temelji, na vaši študiji, bom upoštevala. O dogajanju vas naknadno obvestim, samo oprostite, vaš dopis, mi je zalil oči, pa zdaj ne morem več pisat(solze).

Prav poseben pozdrav gospod Miškolin vam pošilja, vaša vdana Jana

Hvala za pozdrave. Na naši Akademiji se zvesto in vdano trudimo za blagor in dobrobit vseh članov naših forumov. Po najboljših močeh poskušamo reševati probleme, bodisi s smetarji, belimi miškami, malimi zelenimi možici z Marsa ali zaigranimi orgazmi. Ostanite še naprej zdravi in veseli.

Vaš vdani Miškolin.

Fantje in punce!

Danes je TOREK. Dan, ko odvažajo pri nas smeti…..jupiiii, le kaj se bo zgodilo?

Maš šnops pa pir pripravljen :))

Lep dan, pa veliko sončka!

Jani

kante mi do seda ura je 14:20 niso spraznil!
Jani, šnoca gor nisem dala, pa pra tud ne.
Ne mi zdej govort, da je niso zato spraznil.
Miškolin, not se nisem mogla skrit, ker je polna.
v glavnem, boli me patka..

Pece me vest, ker sem te krivo usmeril. Pomagal bi lahko le pri eventualno boleci “patki”. kar pa je sedaj povsem nesmiselno. Torej Jana, oprosti, sem zamocil. Pri Strumpiju obljubljam, da se ne bom nikoli vec javljal na opisane provokacije. Kljub veljavnosti sporazuma med slovensko RC in Vatikanom te imam rad…,
Pepi

Mislite le mirne misli, Pepi

Dragi pepi!

Tudi jaz, te imam zelo rada. Prav tako, sem zelo vesela, ker si se oglasil na to temo. Kot vidiš, je vsem ostalim popolnoma vseeno, v kakšni svinjariji bom poslej žeivela, kakor tudi, jim je vseeno dokazljivo dejstvo, da mi ta kanta povzroča psihične bolečine (razburjenje), in mi jemlje moj dragoceni čas. Včeraj sem bila celo tako neumna, da sem plačala položnico snagi. NO, en napredek v tej stvari, pa le je. Zadnjič, niso odpeljali kante-smeti, le meni, včeraj pa je “nastradala” cela naša ulica”.
Z vso hvaležnostjo in ljubeznijo
tvoja Jana

Jana, globoko sočustvujem s tabo, resnično si kot človek nisi zaslužila, take nesnage od snage… in veš kaj, jaz bi jih tožil za psihično trpljenje in duševne bolečine…. Upam, da ti bodo danes vendarle sprazniki to preklemansko kanto….

Kljub kanti in smetem, en lep, sončen dan!

Jani

O, Jani, dušo moja zlata, tudi ti nisi pozabil na mene.
Zdaj, mi je odleglo.
Kaj kanta, kaj smeti, važno, da na moji strani, si ti.

Danes si pa pozen?

Lp, Jana

Pozen? Bolje pozno kot nikoli :)))

Lep dan Jana!

OH, Jani, pa še prav imaš. Vidiš, zdaj se morava sestajat, kar pr kanti za smeti, da naju ne vidijo, in imava tukaj mir.
Nič mi nisi povedal, kako si kaj danes?
Govorim, da si pozen zato, ker te zjutraj malo pogrešam (a si siguren, da tu noben ne bere?)

Lp, Jana

Ojla, Jana, ma kaj pa vem a berejo a ne…. A je kaj važno :))) Ja zjutrej imam do ene osmih največjo gužvo, potem se pa umiri :)) Danes me čaka še sestanek z direktorjem o stimulaciji (čez eno uro)…. Potem pda dalje do dveh :))
Jana, kako pa kaj smeti? So ti jih odpeljali? Upam, da si se rešila nadloge 🙂

Za enkrat, lep dan, lepo se imej..pa se beremo!

Čau, Jani

Ja, Jani, boljše, da ne berejo, saj vidiš kakšna gužva je za vas prijetne fante. Zato je bolje, da se kar skrijeva 🙂
Aha, smeti, pismo, niso jih odpeljal, za crknt.
Mogoče jih bojo jutri. Edina dobra stvar v tem je, da sem se pošteno nasmejala vašim postom, pa je blo.

Mej se fajn!

Lp, Jana

Ah, kašna gužva :)) Sej je za vas punce tud, samo mi si tega ne upamo priznati, tako na glas….. :))

Lep dan, Jana!

Jani

Poklič na Snago da zrihtajo zadevo.

Kupi zelje!|

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close